arkadaşına benziyorum o zaman demek ki o da kafasında kuruyor her şeyi :)))Benim de böyle yay burcu olup yağuşuklu birini görünce ben erkek arkadaşıma ihanet mi ettim diye kendini yiyip bitiren bir arkadaşım var..
Ben de hep ona diyorum yağuşukluya da bakmisek ölek..
Biz kadınlar erkeklerin hatuna baktığı gözle bakmıyoruz hem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşünmekten moralim bozuluyor yardım eder misiniz?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Temmuz 2022
- 139
- 187
- 18
Biz masumuz yaBenim de böyle yay burcu olup yağuşuklu birini görünce ben erkek arkadaşıma ihanet mi ettim diye kendini yiyip bitiren bir arkadaşım var..
o kadar değil ya djksdbvksjdYeterince hevesini almadan, flortleşmeden yapilan uzun ilişkiler pişmanliktir bence.
Bir yaz benim de başima gelmişti boyle bir şey, o aralar kaç yasindaydim hatirlamiyorum da kucuktum baya 17 filan olmaliyim ve sevgilim varken gittigimiz tatilde assiiirrii tatli bir cocuk denk gelmişti. Gayet tatil bitene kadar cocukla takilmiştim. Sonra numaralarimizi verdik ama ben donunce yazlik olmayanla devam etmiştim seneye ayni yere tatile gidince de yine o cocukla takilmistim. Ne guzeldi.
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Herkesin basına gelebilecek birşey bahsettiginiz olay.Yakısıklı görünce bakılırr.Meyletmek olmadigi sürece sıkıntı yok bosa evham yapmayin.o şekilde değil benim başıma gelse çok üzülürdüm diye düşündüm ben
neden bu kadar vicdan yapıyorum ben de anlamıyorumHarekete geçmediğimiz ,düşüncelerden oluşan şeylerden Allah bile bizi sorumlu kılmamışken sen niye takıntı yaptın ki,olabilir hoştur güzel bakmışsındır geçip gitmiş sil kafandan yani
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.102
- 748
Aynen bakmisek ölek yaw. Bi ceğz bakmışık çokmu? Sanki ısırıp bi parcasını götürdük alla allağğBenim de böyle yay burcu olup yağuşuklu birini görünce ben erkek arkadaşıma ihanet mi ettim diye kendini yiyip bitiren bir arkadaşım var..
- 10 Ekim 2014
- 31.832
- 142.538
- 798
o kadar değil ya djksdbvksjd
O kadar bu konu üzerine dusunup, uzulup konu acinca ben de bir şey var sandim. Yorumlara baktim, sadece gozune yakisikli geldiyse ve anlik gelip gectiyse bu kadar kuracak bir şey yok.
- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.206
- 698
Ne güzel vicdan herkese lazım onu hep koru.Senin gibi kızlar pek kalmadıneden bu kadar vicdan yapıyorum ben de anlamıyorum
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.711
- 798
Benim bildiğim tek Mengüç tarık Mengüç şimdi baktim da Montenegro başbakanı dritan abazovic'e benziyor...yok o benim tipim değil.Hakan Mengüc geldi aklıma
Benim kumral lülükten kasdettigim şu tarz şeyler
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Ahahaha ben de kitabını alırken Tarık Mengüc demistim yanlıslıkla shopludur bu deyip bakmadan daha fazla yok oluyorum qlfkfkkfBenim bildiğim tek Mengüç tarık Mengüç şimdi baktim da Montenegro başbakanı dritan abazovic'e benziyor...yok o benim tipim değil.
Benim kumral lülükten kasdettigim şu tarz şeyler Eki Görüntüle 3114697
- 1 Mart 2007
- 6.045
- 12.358
- 773
- 37
Yay olarak mıBiz masumuz ya
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.711
- 798
Yok , Marlon Teixeira o :))) halistirAhahaha ben de kitabını alırken Tarık Mengüc demistim yanlıslıkla shopludur bu deyip bakmadan daha fazla yok oluyorum qlfkfkkf
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Konu sahibine bir yakısıklı daha baktırmıs olduk böylelikleYok , Marlon Teixeira o :))) halistir
- 10 Ekim 2014
- 31.832
- 142.538
- 798
Benim bildiğim tek Mengüç tarık Mengüç şimdi baktim da Montenegro başbakanı dritan abazovic'e benziyor...yok o benim tipim değil.
Benim kumral lülükten kasdettigim şu tarz şeyler Eki Görüntüle 3114697
Bu adamin neresi kumral az daha zorlasa baya esmer hatta resmen esmer sadece saclari siyahtan bir tik acik
- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
kafanızdaki düşüncelere engel olamassınız ki , ayrıca yani gerçekten yakışıklı bi adam görüp hiç yakışıklıymış demeyen yoktur . Ünlülerde de böyle değilmi ay ne yakışıklı adam diyoruz ?
Ayrıca ben güzel kadın görüncede derim eşime şu kadının güzelliğine bakarmısın aşkımm derim ne olacak yani bakmakla ?
Ayrıca ben güzel kadın görüncede derim eşime şu kadının güzelliğine bakarmısın aşkımm derim ne olacak yani bakmakla ?
- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- 10 Temmuz 2022
- 139
- 187
- 18
Eveet o kadar masumuzYay olarak mı
- 10 Temmuz 2022
- 139
- 187
- 18
Böyle böyle düzelecez inşallahKonu sahibine bir yakısıklı daha baktırmıs olduk böylelikle