• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünmekten Delireceğim...

keeper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
339
3
96
45
İstanbul
Selam Arkadaşlar,
26 Haziran yada 3 Temmuzda; isteme, söz, nişan herşeyi evde bir kere de yapmayı hedeflediğimiz bir organizasyon var (en azından benim ve erkek arkadaşımın arzusu bu yönde) ama çok büyük bir kalabalık da olsun istemiyorum ee tabi kimse kırılsın da istemiyorum ...
Erkek arkadaşımın işi daha kolay ailesi daha küçük (iki kardeş, annesi ve babası belki birde teyze ) ama benimkiler oldukça kalabalık...bizimkiler min. 12 kişi; babane,dede,annane,2 teyze,1 hala, 1 amca, 1 dayı, 2 yenge, 1 enişte, babam , 2 de kardeş :)))))
Şimdi bana akıl verin hem kimseyi kırmadan hemde tantanasız bir organizasyonu 15 metrekare olan salonumuzda nasıl başarıyla sonuçlandıra bilirim :(...

gelecek kişiler çok değilki hem gelecek olanların hepsi 1. derece akraba ya herkesi çağıracaksın yada hiçbirini ama bence çok değil ki

takriben 20 kişi sence küçük bir salon için çok kalabalık değil mi ?
Ben hep babam dedem babanem ananem ve kardeşlerimden oluşan bir grubun yerli olacağını düşünmüştüm ama babanem mümkün olmadığında ısrarcı ona kalsa bu iş önce ailelerin tanışması , arkasından isteme , arkasından söz , daha sonra nişan şeklide olmalı :) en azında bu kaostan kurtulduk eee ne yapalım kalabalık olarak ama bir kerede bitecek haklılar sanırım ....

takriben 20 kişi sence küçük bir salon için çok kalabalık değil mi ?
Ben hep babam dedem babanem ananem ve kardeşlerimden oluşan bir grubun yerli olacağını düşünmüştüm ama babanem mümkün olmadığında ısrarcı ona kalsa bu iş önce ailelerin tanışması , arkasından isteme , arkasından söz , daha sonra nişan şeklide olmalı :) en azında bu kaostan kurtulduk eee ne yapalım kalabalık olarak ama bir kerede bitecek haklılar sanırım ....

daha aileler tanışmıyor mu :uhm:

Arkadaşım bence çok kafana takma. Sözden önce bende çok kafama takıp düşünmüştüm Nişanlım toplamda 15 kişi geldiler. Bizde evin içinde 10-15 kişiydik. Nasıl sığacağız diye korkuyodum ama herkeste sığdı. Bizim evde çok küçük ama samimi ve güzel bi ortam oldu. Mesela oturma yerini falan düşünüyorsan Uzun bacaklı olanlardan bol bol tabura tarzı pratik şeylerden alın. Herşey sorunsuz geçecektir. çok dert etme o günün tadını çıkarmaya bak sadece.

bizimde nişanda nişanlım tarafı osmaniyeden geldikleri için 8 kişi geldiler bizim tarafdan da bi 14 kişi falan vardı çoluk çocugu saymıyorum zaten herkes bi tarafa sığıştı :) sorun yok herkes oturacak yeri bulur sen çağır çağırmadın demezler :dance:

bizimde bu şekilde olmuştu yaklaşık 40 kişi vardı hiçde sorun olmadı zaten böyle yerlere gelenler bunun bilincinde oluolar canım sıkma canını tadını çıkarmaya bak

canım benim dert etme sen sakın,
biz 31 ocakta nişan yaptık tam 40 kişiyi 20 m2 lik salona sığdırdık herşeyde güzel oldu canım. isteme, söz, nişan hepsi bir arada oldu.
sana şimdiden mutluluklar canım.

Saydığız kişiler öyle çok görünmüyor.
Toplasanız 20 kişiyi bile bulmuyor, bence çok değil.
Herkesin salonda oturması gerekmiyor. ısteme ve yüzükler aşamasında orada olup, sonra evin dört biryanına dağılabilirler :)
Ben de evde yaptım, daha da kalabalıktı hatta.
Olur birşekilde merak etme.
Hayırlı olsun şimdiden.

bence gözünde fazla büyütmüşsün çocukları bi odaya erkekleri bi odaya sizde salon da durun derim:kahve:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, gerçekten moral verdiniz ben çok dertlenmiştim ama daha iyiyim şimdi ... Bu arada arkadaşlardan biri aileler tanışmıyormu demiş ... Evet o gün tanışacaklar ama ben onun ailesi ile erkek arkadaşımda benim ailemle tanıştı ve evlilik öncesi tüm stresli aşamaları bir kerede halletmek adına hepsini bir araya getirdik, zaten önümüz ramazan iftar yemeklerinde birbirlerini daha sıcak bir ortamda daha iyi tanırlar diye düşündük ...

bak canım ben 18 mayısta sözlendim ve evde oldu erkek arkadaşımdan nerden baksan 30 kişi geldi bizimkiler ona keza kalabalık zaten merak etme çok rahat sığılıyor ki bizim evde devasa büyüklükte değildi ama oldu bide arkadaş çağırdım ben evde 55 ten fazla insan vardı üstüste ama olsun o eve nasıl sığdık bende hayret ediyorum ama olsun yüzükler kesilince erkekleri bir odaya alırsın istediğiniz gibi olur

canım rkadaşlar söylemişler bende söyleyeyim genede
bizde değişik bişi oldu
bizimkiler uzaktan geliyorlardı bu sebeple tanışma isteme söz nişan bizim memlekette tatlı yenir tatlım hepsi bir arada olacaktı çağırmasan kimseyi olmuyor çağırsan olmuyor vs vs bende snein gibi delirecektim
anneme herkesi çağırdı diye neler ettim ne kavgalar çıkardım. sonuçta organizasyon şöyle oldu; adamlar uzaktan geldiği için yemek yenecekti ilk başta yemek yendi bizim kendi misafirlerimiz gelmeden, yemekten sonra isteme oldu yine kimse yokken sonra nişan takılmadan misafirlerimiz geldi ve nişan takıldı kalabalıkla, herkesin söyleidği gibi herkes sığıştı bir yerlere ayakta duranlarda oldu çok dert etme önemli olan senin gülümsemen
hayırlı uğurlu olsun

keeper hayırlı ugurlu olsun canım.bak benımde senın gıbı oldu gündüz isteme aksam nısan hemde evimizde.bizimde evımız cok buyuk değildi.bende senın gibi dusunup düşünüp delirdim.ev kucuk yakınlar cok kımseye gelme dıyemesın kırılmalar.falan vssss.kacgun önce oturdum yazıyorum.hatta yakınlara desek(nazımızın gectiğine cocuklarını getirmeselermi falan)tabı denılmedı ayıp olmuyor.bak canım benımde amcam babannem yengeler kuzenler yakın tanıdık cagırılıdı.(40 50 falan vardı sanırım)inan sıgmaz sıgmaz dedik.Rabbım bunaltmıyor canımya inan.salonda yüzüklerimiz takıldı.konu komsudan sandalye falan aldık.birde ordamız var yuzuk sonrası erkekler gecti kadınlar falan ohhh oynadık bıguzel:teytey: samımı sıcak ortam cocukalrda annelerı sahıp cıkıp yanlarında olunca bir aksılık cıkmadı.güzelce oldu bitti bak bızım evde2+1 salonda fazla buyuk dıl.sıgınıldı.stres yapma.hatta ben diyorum nısanlıma gene nısan yapak:sm_cool: acayip sıcak oluyor samımı ev nısanı.yakınlarını cagır topla sandalye falan olmadı mınder bısekılde hallolur.canım ben ıkramlarımızı,kuaförüm,herseyı önceden ayarladım.cunku zaman yok isteme oldu.sonra yemek verildi(sehır dısı gelındı)sonra kuaföre mis gibi hersey yerlı yerınce vakıtlıce oldu.önceden hersey sırala ayarla.cagırabılcen yakıını cagır olur biter.su günlerin kıymetını bıl.ben gıbı olma stres valla ben kadar panık atak kararsız heyacanlı streslı varmıdır?kendımı yedip bitirdim.nasıl olcak sıgacakmı vsss.nişan bitti ahhhhhhhhhhhhhhh ben nıye kendımı bosa paralamıs ahahhhh oldu bitti biguzel.canım benım üzülme hayırlı ugurlu olsun

Son düzenleme:
Moral, destek ve bilgi veren tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim ... Artık daha rahatım bir şekilde herşeyin yolunda geçeçeğine inanıyorum ... Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

karşı komşunuzla aranız iyise o da açabilir evini yüzükler falan takıldıktan sonra bi kısım oraya geçebilir bizim komşular böyle yapıyor genelde =)

benimde 24 nisanda sözüm oldu.bizde aynı sıkıntıları yaşadık.20 ye yakın kişiyi odaya nasıl sığdıracaz nasıl ikram olcak vs vs vs.birbirimizi kırmaktan başka bişey yapmadık.
o gün gelip çatınca zaten bi kaç kişi sukoyuverdi:)15-16 kişi oldu ve gayet iyi geçti.sıkıntı yapmaya değmiyor

Bütün korkular ve stres bitti, herşey oldukça güzel di çok komik anlar, kısa süreli suskunluklar, heyecanın doruk noktaya ulaştığı, kahkaha ve duygusallığın bir arada yaşandığı çok anlamlı bir günü geride bıraktık, önemli bir adım attık ...
Damada kahve ikram etmeyi unutsamda nişan yüzükleri 1 kez geri gitmek zorunda kalsada, halamın eşiyle damadın babası çok eski arkadaş çıkması, çocukların espirili tavırları ile geceyi şenlendirmesi ailelerin birbiri ile iyi anlaşması herşey birbirini tamamladı. Bu siteyi ziyaret eden tüm bekar arkadaşların, benim yaşadıklarımdan daha güzel şeyler yaşamasını dilerim... Bana destek olan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. En kısa zamanda resimleri de paylaşacağım ... Tekrar tekrar teşekkürler :)

bizimde aynen o sekılde oldu. isteme söz nişan bi kerede çıkardık aradan zemuszemus biz yakın olan akrabalarımız cagırdık onlarda oyle yaptı. salona sıgmayan daha genc olanlar korıdorda falan takıldılar ne olcakki 2 saat bişey surer zaten. ama bence cagırmalısın yani.

Back