sen cok güzel bir kızsın bulmuşta bunuyor dedi ben biraz hoslanıyor diye hissettim ama egoist gibi hissetmekte istemiyorum kendimi bu konuda günahını almak istemem.Senden hoşlanıyor olabilir mi?
bu saydıklarınızın üçüde olabilir ihtimal yüksek ortamı zaten kendi gibi. :/1-senden hoşlanıyordur
2-kendiside aynı b.kun lacivertidir satıcıdır.
3-belkide gerçektir
Cevap verdi fakat doğru cevap mı soğutmak amaclı mı yoksa oyun mu ben bunu anlayamadım çok kötüledi kendini bişey sanıyor vs. tarzında konustu.Siz sordugunuz icin olmasin??
Ablamda böyle diyor. birde cok yakınlar senelerdir tanısıyorlar nasıl böyle satış yaptı ona da çok şaşırdım.şimdi bu ortak arkadaş sen sorduğun için doğruyu söyledi diyecem ama kendi arkadaşıda seninle barışma çabasında niye onu ele veriyor?
diyelim ki sen kesin olarak ilişkinin bittiğini ortak arkadaşa belirttiğin için söylemekte sakınca görmedi ama yine olmaz, arkadaşının arkasından iş çeviriyor, karışmaması gerekir.
aklıma diğer olasılık daha olası geliyor, sana ilgisi var. hoş değil ama olmamış birşey de değil.
naçizane fikrim ikisinden de uzak dur.
haklısınız onu hep uyarmıstım arkadaslarına güvenmiyorum evlensek evime sokmam onları derdim ve gerçekten arkadasları güvenilir değilEn dip not : Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Cevap verdi fakat doğru cevap mı soğutmak amaclı mı yoksa oyun mu ben bunu anlayamadım çok kötüledi kendini bişey sanıyor vs. tarzında konustu.
Ablamda böyle diyor. birde cok yakınlar senelerdir tanısıyorlar nasıl böyle satış yaptı ona da çok şaşırdım.
Bence o arkadaş seni kıskanıyor yada ilişkinizi. Ben olsam onun söylediklerini gözümle görmedikce inanmazdim. 5.5 yıllık ilişki diyorsun canım. Güvenmelisin bence evlenmeyi düşünen erkek neden bu kadar sinsice planlar yapıp senı aldatsın ki ? bu benim nacizane fikrim güzelim. Gözünle görmediğin şeye asla güvenme ve ilişkinize 3. bir şahsı sakın sokma..Direkt konuya giriyorum kızlar.Eski sevgilimin bir arkadaşı var bu çocukla biz sanal ortamdan tanşmıştık.Eski sevgilim ben ve o bir gönderide yazışıyorduk o sekil.Neyse arkadaş olduk.Biz tanıştıktan sonra sevgilimle ayrıldık sebebi kıskançlıktan ötürü.Arkadaşı bana nasılsın bugun sevgilinle beraberdik eve erken döndü bizle takılmadı falan dedi.Bende sevgilim değil artık dedim sonra aa nasıl neden diyerek sohbet etmeye basladık.Sonra yıllardır kafamda kurduğum ve hissettiğim şeyi arkadaşına sorma cesaretinde bulundum.Dedim ki beni aldattı mı? Ne o benim anam babam nede sen.Bir kac defa kendi evine,arkadasımızın evine ve diğer arkadasımızın yazlıgına gitti hangi kızla bilemicem o kadarını dedi.Eski erkek arkadasımın eksi yanlarını bana söyledi.Kötüledi bildiğiniz.
Kafam Allak bullak 5,5 yıllık ilişkim zaten cok kötü gidiyordu sonunda ayrıldım arkadaşı neden onu böyle satışa getirip bana şikayet etmiş olabilir? Oysa eski erkek arkadasım seni asla aldatmadım diyordu.Hala da peşimde ayrılmadan önce evlilik için hazırlıklara baslıcam diyordu buda dipnot.