düşünmekten beynim yandı

Direkt konuya giriyorum kızlar.Eski sevgilimin bir arkadaşı var bu çocukla biz sanal ortamdan tanşmıştık.Eski sevgilim ben ve o bir gönderide yazışıyorduk o sekil.Neyse arkadaş olduk.Biz tanıştıktan sonra sevgilimle ayrıldık sebebi kıskançlıktan ötürü.Arkadaşı bana nasılsın bugun sevgilinle beraberdik eve erken döndü bizle takılmadı falan dedi.Bende sevgilim değil artık dedim sonra aa nasıl neden diyerek sohbet etmeye basladık.Sonra yıllardır kafamda kurduğum ve hissettiğim şeyi arkadaşına sorma cesaretinde bulundum.Dedim ki beni aldattı mı? Ne o benim anam babam nede sen.Bir kac defa kendi evine,arkadasımızın evine ve diğer arkadasımızın yazlıgına gitti hangi kızla bilemicem o kadarını dedi.Eski erkek arkadasımın eksi yanlarını bana söyledi.Kötüledi bildiğiniz.
Kafam Allak bullak 5,5 yıllık ilişkim zaten cok kötü gidiyordu sonunda ayrıldım arkadaşı neden onu böyle satışa getirip bana şikayet etmiş olabilir? Oysa eski erkek arkadasım seni asla aldatmadım diyordu.Hala da peşimde ayrılmadan önce evlilik için hazırlıklara baslıcam diyordu buda dipnot.
bazı insanlar laf olsun torba dolsun die konuşur.ama söylediklerinin karşı tarafı nasıl yaraladıgını düşünmez bile.. o söyler hobi olsun die dinleyen yıkılır.. doğru yada yanlış bilemem ama böyle insanlardan çoookkk çektim ben..

Direkt konuya giriyorum kızlar.Eski sevgilimin bir arkadaşı var bu çocukla biz sanal ortamdan tanşmıştık.Eski sevgilim ben ve o bir gönderide yazışıyorduk o sekil.Neyse arkadaş olduk.Biz tanıştıktan sonra sevgilimle ayrıldık sebebi kıskançlıktan ötürü.Arkadaşı bana nasılsın bugun sevgilinle beraberdik eve erken döndü bizle takılmadı falan dedi.Bende sevgilim değil artık dedim sonra aa nasıl neden diyerek sohbet etmeye basladık.Sonra yıllardır kafamda kurduğum ve hissettiğim şeyi arkadaşına sorma cesaretinde bulundum.Dedim ki beni aldattı mı? Ne o benim anam babam nede sen.Bir kac defa kendi evine,arkadasımızın evine ve diğer arkadasımızın yazlıgına gitti hangi kızla bilemicem o kadarını dedi.Eski erkek arkadasımın eksi yanlarını bana söyledi.Kötüledi bildiğiniz.
Kafam Allak bullak 5,5 yıllık ilişkim zaten cok kötü gidiyordu sonunda ayrıldım arkadaşı neden onu böyle satışa getirip bana şikayet etmiş olabilir? Oysa eski erkek arkadasım seni asla aldatmadım diyordu.Hala da peşimde ayrılmadan önce evlilik için hazırlıklara baslıcam diyordu buda dipnot.
Valla ben olsam inanmam gözümle görmeden, çocuğun sizden hoşlandığı için yalan atmadığı ne malum??? Hem neden arkadaşının eski sevgilisiyle konuşuyor? Benim eşimle ortak arkadaşlarım var ve 3üyle de çok samimiydim bekarken. Eşim de öyleydi. Evlenince beni değil onu aramaya başladılar, ayrıca geçmişteki erkek arkadaşlarımın da hiç biriyle tanışıp muhabbet etmedim. Onlar da etmediler. Sevgilinin arkadaşını hiç gözüm tutmadı. Öyle bir şey yapsa bile insan arkadaşını satar mı ya??? Bilemedim. Görüşme sen o çocukla bence. Belki sevgilin seni hiç aldatmadı ve onunla konuştuğunu duyunca senden soğuyup vazgeçecek. Ben sevgilimden ayrılmıştım. Arkadaşı beni eklemişti, ben de ona sadece bir soru sormuştum sevgilimle ilgili, doğum gününü söylememişti hediye almamam için, ona sürpriz yaparım belki diye sordum, sevgilim beni aradı, ağzına geleni saydı. Seni denemek için arkadaşıma eklettim, sen ne sebeple olursa olsun onunla nasıl konuşursun diye kıyameti koparmıştı. Bence irtibatı kes o çocukla.

1)sevgilinizin arkadaşına neden "beni aldattı mı" diye soruyorsunuz?
2) bunun bir "satış" olduğunu yani söylediklerinin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz?
3) canınız yansın diye sevgilinizin bunları söyletmediğinden emin misiniz?
4) sevgilinizin arkadaşını "hadi bi asıl bakalım ne tepki verecek" şeklinde alet ederek sizi denemediğinden emin misiniz?
5) eski sevgilinizin hakkınızda ne anlattığını bilemezsiniz. bu arkadaş da o anlatımlardan yola çıkarak sizi basit görüp ben de nasipleneyim düşüncesiyle yaklaşıyor olabilir
6) sizden hoşlanıyor olsa bile, yakın arkadaşının ayrıldığı kız arkadaşına vakit kaybetmeden asılan adama ne denir?
7) eski sevgiliniz bitip gittiyse sizin için arkadaşının da bitip gitmesi gerekmez mi?
vs
vs
vs
vs

eski sevgilinizle barışmayı mı düsünüyorsunuz?
ayrılmışsınız bitmiş, neden onun arkadasına soruyorsunuz ki...

bu arada arkadasım dünyanın en kotu seyini yapsa da ayrıldıktan sonra gidip eski sevgilisine yetistirmem, ne anlamı var?
mudahale edeceksem arkadasımı uyarırım yanlıs yapıyorsun diye,

üstelik ayrılmıssınız ve onun arkadas olarak haberi yok... ama size kendi arkadasının kötülüklerinden bahsedebiliyor.
eski sevgilinizi bilemem fakat su an konustugunuz kisi "arkadas" olarak da hic güvenilir biri degil bence,
dolayısıyla her an size iltifatlarla yanaşmaya calısması da olası.

hemen de dokulmus ha ne var ne yok.. dogru mudur, o da mechul.. seninle tanisir tanismaz kanka moduna girmesi de ilginc.. muhatap olma derim..

Erkek erkegin pisligini dokmez tam tersi ustunu orter. Esim bunu hep der. Biri ile ilgili birsey soyledigimde olsa da sana soyler miyim diye.
aklindsn bir tilkiler geciyordur. Ayrica bana sevgilin erken kwlkti vs.diye konu acmasi da yem gibi geldi. Cunku en hizli erkekler sevgili yaptiklarini ve ayrildiklarini soylerler

Beyin yakicak bisey sen sormussun o anlatmis belki cocuk arkadasi aurildi die. Sana yaziyo belkide iftira

bence resmen sana yazılıyo belki hoşlanıyor belkı de senı deniyor bence itibar etme

1)sevgilinizin arkadaşına neden "beni aldattı mı" diye soruyorsunuz?
2) bunun bir "satış" olduğunu yani söylediklerinin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz?
3) canınız yansın diye sevgilinizin bunları söyletmediğinden emin misiniz?
4) sevgilinizin arkadaşını "hadi bi asıl bakalım ne tepki verecek" şeklinde alet ederek sizi denemediğinden emin misiniz?
5) eski sevgilinizin hakkınızda ne anlattığını bilemezsiniz. bu arkadaş da o anlatımlardan yola çıkarak sizi basit görüp ben de nasipleneyim düşüncesiyle yaklaşıyor olabilir
6) sizden hoşlanıyor olsa bile, yakın arkadaşının ayrıldığı kız arkadaşına vakit kaybetmeden asılan adama ne denir?
7) eski sevgiliniz bitip gittiyse sizin için arkadaşının da bitip gitmesi gerekmez mi?
vs
vs
vs
vs
eski sevgilinizle barışmayı mı düsünüyorsunuz?
ayrılmışsınız bitmiş, neden onun arkadasına soruyorsunuz ki...

bu arada arkadasım dünyanın en kotu seyini yapsa da ayrıldıktan sonra gidip eski sevgilisine yetistirmem, ne anlamı var?
mudahale edeceksem arkadasımı uyarırım yanlıs yapıyorsun diye,

üstelik ayrılmıssınız ve onun arkadas olarak haberi yok... ama size kendi arkadasının kötülüklerinden bahsedebiliyor.
eski sevgilinizi bilemem fakat su an konustugunuz kisi "arkadas" olarak da hic güvenilir biri degil bence,
dolayısıyla her an size iltifatlarla yanaşmaya calısması da olası.

Kızlar gelişme oldu cocuk bana açıldı.Ben seni 2 senedir takip ediyorum bana koyan sen onu severken o seni aptal yerine koydu aldattı dedi.Bende bunu kanıtla nerden bilebilirim beraber olup benimle eğlenmediğinizii ortaya cıksın benim amacım onun yuzune vurup hayatımadevam etmek hep vicdan yaptırıyor ben seni hic aldatmadım diyerek ağlanıyor kafamı karıstırıyor dedim.Bunun üzerine ben sana bunu ispatlarım cok basit grup yaptıklarını ortalarında kız dolastırdıklarını bile biliyorum onumuzdeki haftalar yine böyle bir ortam olacak sana ispatlicam dedi ben o an yıkıldım zaten nutkum tutldu koca 5.5 6 senem heba ağlamaktan gece zor uyudum
Bana o zaman söylememe nedeni mahkemesi varmıs ve telefonları dinleniyormus kendisi tsk da calısıyor.

Kızlar gelişme oldu cocuk bana açıldı.Ben seni 2 senedir takip ediyorum bana koyan sen onu severken o seni aptal yerine koydu aldattı dedi.Bende bunu kanıtla nerden bilebilirim beraber olup benimle eğlenmediğinizii ortaya cıksın benim amacım onun yuzune vurup hayatımadevam etmek hep vicdan yaptırıyor ben seni hic aldatmadım diyerek ağlanıyor kafamı karıstırıyor dedim.Bunun üzerine ben sana bunu ispatlarım cok basit grup yaptıklarını ortalarında kız dolastırdıklarını bile biliyorum onumuzdeki haftalar yine böyle bir ortam olacak sana ispatlicam dedi ben o an yıkıldım zaten nutkum tutldu koca 5.5 6 senem heba ağlamaktan gece zor uyudum
Bana o zaman söylememe nedeni mahkemesi varmıs ve telefonları dinleniyormus kendisi tsk da calısıyor.

grupları nasıldır, dogru mu söylüyordur bilmem de...
5-6senelik ilişkiniz varken 2senedir arkadasının sevgilisine göz koyandan adam olmayacagını bilirim.

madem her hafta oyle ortamlar oluyor ve begenmiyor, neden kendisi de onlarla gorusmeye devam ediyor?
yalan söyleme ihtimali var fakat yalan olmasa ne yazar, zaten eskide kaldı...
bunlarla ugrasmak yerine hayatınıza güvenilir insanlarla gorusurek devam etmenizi tavsiye ederim.

X