Benimde gece suyum gelmişti,o gecede felaket terlemiştim,3 kere üzerimi değiştirmiştim ve çok daralmıştım.Sabah eşim işe gittikten yarım saat sonra bi ıslaklıkla uyandım yataktan.Yinemi terledim dedim kendi kendime,kalktım ve galiba suyum geldi dedim ve banyoya bi gittimki suyum boşaldı komple,durdum izliyorum,hem panik oldum hemde gülmeye başladım çok tuhaftı.Sonra kendi kendimi sakinleştirmeye çalıştım.Eşimi aradım,annemi aradım oda kız kardeşime falan hbr vermiş.Sonra banyoya girdim banyo yaptım,evimi topladım,saçıma fön çektim.bu arada annem ve kız kardeşimde geldi hadi hadi diye panikler bense hala ev toplama telaşındayım :) gayetde sakinim,eşim geldi ve çıktık.hst gittik suni sancıyla 8 saat geçirdim ve sonunda mecburen sezaryenle doğum,veeeeee bütün o dehşet sancının acısı ve sezaryenin acısından sonra o muhteşem güzeller güzeli oğlumu kucağıma aldım,muhteşem bi duygu hele o emzirmek dünyanın paha biçilemez bi olayı bence.tabii sezaryenin acısını unutmakta mümkün değil.hem doğum sancısı çektim,hemde sezaryn acısı ama herşeye değer,,hamileliğim çok güzel ve rahat geçmişti
doğumum pek öyle olmadı.şimdi oğlum 3,5 yaşında,2 sene sonra allahın izniyle bi tane daha düşünüyoruz inşallah.Allahım herkese o duyguyu nasip etsin,allah bütün hamileleri bir avazda kurtarsın inşallah,,,