düşündükçe nasıl yaptım diyorum ilginç doğum başlangıcım

bazk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
23
1
86
Gaziantep
mrb benimkisi biraz deli cesareti galiba ama düşündükçe nasıl göstermişim o cesareti bilmiyorum kızıma hamileliğim zor ama güzzel gzel geçmişti temmuz 18 geceden suyum azar azar gelmiş ama fark etmemişim sabah uyandım nasıl terlemişi dedim ve lavaboya gitmemle tanzikli bir su bune ya dedim ama sonra doğum olabilir dedim ve yatağımı kapattım sonra 2 parça ütüm var onu yapayım dedim ama bu arada suyum gelmeye devam ediyor mutfak çekemecelerin örtüleri yıkanmıştı onları serdim masa örtüm yıkanıcaktı onu makineye attım çantamı kapının oraya çıkardım sonra gayet rahat dr. aradım durumu analtırken lafı ağzıma yıkadı ne duruyosun hemen gel dedi ve kapattı eşimi aradım evle iş arası arabyla 15 dk mesafe ama 7 dk felan olmuştuki zil çaldı karşımda eşim panik heyecan ne oldu iyimisin kızımız nasıl ağrın varmı ben gayet sakin gayet iyiyiz dedim ve hastaneye dogru yol aldık veakşam sekize doğru 50 cm 3.350gr beyaz tenli kıvırcık saçlı zeynep meleğimi kucağıma aldım herşey çok güzel gitti çok çok şükür ama sonrası 3 gün hastanede yettım sezeryan doğum sonrası sancılar kraplar mahvetti beni şimdi kızım 6 yaşında rabbim herkese öyle akıllı sağlıklı evlat versin inş şimdi kısmetse ikinciyi düşünüyoruz bakalım aynıcesaret bundan sonrakinde olurmu bilmiyorum ama ozaman yılın cesaretli annesi olarak kendimi taçlandırmanın gururunu taşıyorum ama yinede tasvip etmem tabii aman siz sakın siz denemeyin görüşmek üzre kendinize iyi bakın:)

Benimde gece suyum gelmişti,o gecede felaket terlemiştim,3 kere üzerimi değiştirmiştim ve çok daralmıştım.Sabah eşim işe gittikten yarım saat sonra bi ıslaklıkla uyandım yataktan.Yinemi terledim dedim kendi kendime,kalktım ve galiba suyum geldi dedim ve banyoya bi gittimki suyum boşaldı komple,durdum izliyorum,hem panik oldum hemde gülmeye başladım çok tuhaftı.Sonra kendi kendimi sakinleştirmeye çalıştım.Eşimi aradım,annemi aradım oda kız kardeşime falan hbr vermiş.Sonra banyoya girdim banyo yaptım,evimi topladım,saçıma fön çektim.bu arada annem ve kız kardeşimde geldi hadi hadi diye panikler bense hala ev toplama telaşındayım :) gayetde sakinim,eşim geldi ve çıktık.hst gittik suni sancıyla 8 saat geçirdim ve sonunda mecburen sezaryenle doğum,veeeeee bütün o dehşet sancının acısı ve sezaryenin acısından sonra o muhteşem güzeller güzeli oğlumu kucağıma aldım,muhteşem bi duygu hele o emzirmek dünyanın paha biçilemez bi olayı bence.tabii sezaryenin acısını unutmakta mümkün değil.hem doğum sancısı çektim,hemde sezaryn acısı ama herşeye değer,,hamileliğim çok güzel ve rahat geçmişti doğumum pek öyle olmadı.şimdi oğlum 3,5 yaşında,2 sene sonra allahın izniyle bi tane daha düşünüyoruz inşallah.Allahım herkese o duyguyu nasip etsin,allah bütün hamileleri bir avazda kurtarsın inşallah,,,

amin inş sezeyan allahım felaket ama hayırlısı olsun inş:)bizde düşünüyoruz inş kısmet bakalım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…