Kızlar ben düşündüm de oturma odasını ayrı parçalarla birleştiricem sizde kafanızda hayal edin bakalım nasıl olucak ??
Koltuklar 2 adet İkea Sandıklı Koltuk
Ortaya İkeadan aldığım sehpa
Kitaplık
Halı ve Perde
Merhaba , öncelikle Allah tamamına erdirsin ve bool bol sabır versin, bizim 2014 mayıs sonuna kadar vaktimiz var aha malesef ve bu işler ne kadar uzuyosa o kadar sıkıntı çıkıyor, iyi kötü nişanı atlatdık ve artık herşey daha iyi olur demiştik ama öyle olmdı inan kız tarafı olmanın en zor yanı ailenin erkek tarafndan devamlı bişeyler beklemesi bayramlar kabusa dönüştü desem yeridir, yani zaten zor ve stresli bir dönem birde uzadığı zaman daha da sancılı oluyor heleki aileler birbirinden farklıysa , inşallah sizin öyle olmaz çünkü biz çok sıkıntı yaaşdık halada yaşıyoruz Allah a şükür ki nişanlım etkilenmez bnde etkilenmem biz aileleri dışarda bıraktık artık yoksa olan bize olacak o yüzden sadece evliliğimize odaklandık, konuarını okumadım ama okucam merak etdim çünkü, askerlikl bizimde kısa dönemdi o pek etkili olmadı bizde 5 ayda 3 kere kavga etdik Allah a şükür orada sıkıntmz olmadı zaten gidip geldik,benim tek tavsiyem sadece kendinizi dinleyin kim ne derse desin geçincek olan sizsiniz herşey gelip geçici umarım yardımcı olabilmişimdir biraz :)merhaba,
size sormak istediğim bir konu var bu yüzden rahatsız ettim lütfen kusura bakmayın. sanırım sizde uzun bir nişanlılık dönemi yaşıyorsunuz. benimde Allah kısmet ederse zor zamanları henüz atlattık ve 24 Ağustos diye tarih koyduk. sözlüm kasımda askere gidicek Allahtan kısa dönem yapıp Nisanda gelicek ve evlilik telaşına başlayacağız inşallah. benim konularıma bir bakarsan başta yaşadığım sıkıntılar orda yazıyor tek korkum nişanlılık sürecinde ailelerin sorun olması ve 1 yıl sürecek olması rica etsem bana bir akıl tavsiye bir yol verebilir misin?konu ile alakasız oldu ama msj gönderemedim tekrar kusura bakma(
ciguliikea'nın ürünlerini seviyorum fakat bence bu koltuk koltuktan daha çok divan yatağı gibi duruyor.bence bikere daha düşün derim
Ya Kızlar aslında dedğim olay bu şekildeydi minenesten özür dileyerek resmini paylaşıyorum ben çok begendim onun bu odasınıbegushhCanımm hepsi güzel ama koltuk yokk biraz yatak gibi duruyo o ortamı bozar sehbalar kitaplık falan çok güzel daha güzel bi koltuk bulabilirsin o mobilya tarzında çok var ...
Merhaba , öncelikle Allah tamamına erdirsin ve bool bol sabır versin, bizim 2014 mayıs sonuna kadar vaktimiz var aha malesef ve bu işler ne kadar uzuyosa o kadar sıkıntı çıkıyor, iyi kötü nişanı atlatdık ve artık herşey daha iyi olur demiştik ama öyle olmdı inan kız tarafı olmanın en zor yanı ailenin erkek tarafndan devamlı bişeyler beklemesi bayramlar kabusa dönüştü desem yeridir, yani zaten zor ve stresli bir dönem birde uzadığı zaman daha da sancılı oluyor heleki aileler birbirinden farklıysa , inşallah sizin öyle olmaz çünkü biz çok sıkıntı yaaşdık halada yaşıyoruz Allah a şükür ki nişanlım etkilenmez bnde etkilenmem biz aileleri dışarda bıraktık artık yoksa olan bize olacak o yüzden sadece evliliğimize odaklandık, konuarını okumadım ama okucam merak etdim çünkü, askerlikl bizimde kısa dönemdi o pek etkili olmadı bizde 5 ayda 3 kere kavga etdik Allah a şükür orada sıkıntmz olmadı zaten gidip geldik,benim tek tavsiyem sadece kendinizi dinleyin kim ne derse desin geçincek olan sizsiniz herşey gelip geçici umarım yardımcı olabilmişimdir biraz :)
Ya Kızlar aslında dedğim olay bu şekildeydi minenesten özür dileyerek resmini paylaşıyorum ben çok begendim onun bu odasını
Evet henüz denemedim oturup ben salonda oturucam yani bu odayı özellkile yatılı misafirlerim için yapıcam ki açılıp yatak oluyor görüntü olarak ta çok hoşuma gitdibence otur bir bak rahat edersen al oturma odası sonuçta sürekli oturacaksın
Salon ayrı olucak bebeğim o yüzden oturma odasını böyle düşündüm, bilemiyorumki gidip oturmam lazımgözdeciğim sen beğenirsin tasarlarsında güzel olmaz mıyalnız koltuk biraz rahatsız gibi evlenince inan mobilyaların tasarımından çok rahatlığı ve kullanışlılığı düşünüyorsun bunları aklının bir yerine yaz kuzucuğum 2 aylık evli bir bayan olarak tavsiyelerim birde oturma odasına düşünüyorsun salon ayrı olmayacaksa kullanımı daha zor olur bence
Evet bunu düşünme sebebim yatak olabilmesi aslında minenes arkadaşımızın oturma odasında gördüm ve begendim :) bu belki aynısı olmayabilir ama bu tarzdı ikeada vardı resminide bulamadımteşekkür ederim yorumlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?