- 7 Eylül 2011
- 424
- 89
vay canına evet şu kısım mantıklı yani var olan bir şeye kendine özgü şeyler katarak kimsede olmayan bi şey oluşturulabilir yani anahtar yada köpek çok kişide vardır ama oynamalarla farklılaştırılır. bu mantıklı. ama yazı yazıdır yada tarih tarihtir motif eklenmediği sürece o zaten kişiye özel. bunu biraz düşünücem ama karahindiba çiçeğini oldum olası severim çok özel farklı gelir bana yine temelde ona yer verilebilir. ama neyle bağlanır nasıl bağlanır bilmiyorum. 3 senede çokmuş ama
3 yıl içerisinde önce pati sevdasıyla başladı maceram bi kızda görüp soğudum ardından isim düşündüm ee herkeste isim var ne farklı olucak ki dedim sonrasında husky portresi istedim ancak ufak yapılamayacağını ve renkli olması gerektiğini söyledi dövmecim ki ben renkli ve büyük dövme istemiyordum ancak portrede istediğim herhangi bi portre değil üç köpeğimin yüzünün karışımı idi, istediğim gibi olmayacağını öğrenince ee ben farklı bişey istiyorum zaten herkeste olmamalı dedim kendi kendime 3 sene boyunca böyle gel gitler oldu baş harflerden tutun yunus balığına kadar neler neler.. sonra bi gece bi program vardı hat sanatı anlatılıyordu dini bir motif ve hat o kadar etkilendim ki önce günah mıdır diye vazgeçer gibi oldum sonra bi anda gidip bileğime yaptırdım içinede baş harflerimiz, dövmecim bile hayran kaldı yaptıktan sonra bir kere bile pişman olmadım dövmemden şimdi bile gözüm bileğime alıyo düşünün
ama bu dövme olayı öyle bi bağımlılık ki devamı geldi 2. dövmemi şu mısır kedileri mi olsun diye düşündüm harika bi dövme ancak benim kedim yok ki ee portrede olmaz sonra bi karikatürde kanatlı kurt gördüm bende de huskyler var hemen kaptım tabi biraz daha değişicek o kurt daha husky benzeri olacak oturur vaziyette sırtında kocaman kanatları olan bi köpek gölgeli bi şekil.. hala tam oturmadığı için henüz yaptırmadım..
bu arada da anne babamın isimlerini istedim ensemde mi olsun kolumda mı falan dedim ama ben anne babamın en çok 22 senelik flörtüne hayran kaldığım için onların sonsuz sevgisinin anahtarını istiyorum içinde isimleri olmalı öyle bi evliliğim olsun dileğiyle, bu dövmede tam oturmadı ama bi gün istediğim bu dediğim anda yaptıracağım..
bunları size niye anlatıyorum kendinizin nasıl özel olduğunuzu hissediyorsanız dövmenizde özel olmalı, ne olursa olsun sizi ifade etmeli başkasını değil basit bir papatyada olabilir ancak herkeste olan bi papatya değil içinde bir nokta dahi olsa sizi anlatacak bir iz olmalı..