- 27 Aralık 2008
- 2.482
- 5.558
- Konu Sahibi Kralicekizasi
Ya sertleşme problemi var ya da erken boşalma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin evlenmeyin, kesin bi sorunu varArkadaşlar merhaba yaklaşık 1 senelik ilişkim var size soracağım soru çok önemli ben mi çok abartıyorum yoksa gerçekten abartilcak konumu bilmiyorum yardiminiza ihtiyacım var. Sevgilimle 1 yıldır tanışıyoruz ve sözlüyüz evlilik yolundayız 9 ay sonra düğünümüz olacak ve biz bu süreçte 3 defa birlikte olduk birlikte olduk derken düşündüğünüz gibi değil kendisi hep beni tatmin etmeye çalıştı cinsel zevke tam geliyoruz ama istediğim gibi olmuyor yani nasıl anlatsam sadece kendisi beni zevke getiriyor kendisini zevke getirmemi istemiyor normal cinsel ilişki nasıl olursa bizde öyle olmuyor içime girmesini istiyorum ama buna müsade etmiyor kızlık zarimin olmadığını da biliyor elimden geldiğince onu zevke getirmeyi başarıyorum. Ama yine de istediğim gibi gitmiyor soruyorum ona bu noktaya kadar geliyoruz peki neden yapmiyorsun böyle olması gerek. Erken boşalmak istemiyorum yarı da kesilmesini istemiyorum deyip geçiştiriyor sizce de böyle olmasının sebebi bumudur bana pek mantıklı gelemiyor.
Acin davanizi, kusurlu olan es o, hizlica bosanirsiniz ama sakin elalem ne der vs diye gercekleri gizlemeyinİyi günler. 8 aylık evliyim. Eşimle hiç birlikte olmadık. Tam olacağı zaman sertliğini kaybediyor. Bu sebepten olduğunu düşünüyorum aramızda bı bağ da oluşmadı. Söz gelimi ailesinin ağzına çok bakiyor. En son da beni toplum içinde görmezden gelince ben iyice çıldırdım. Boşanmaya karar verdim. Ailemin yanindayim su an. Bu süreçte barışmak için hiç çaba sarf etmedi. Onda istiyor belli ki. Ama benim içim çok yanıyor. Günlerim birbirine girdi. Nolur tek bı söz tek bı Kelime istiyorum kafayı yemek üzereyim.
Ayy ayyy nedir bu kadınların bu cinsel sorunlardan çektiği. erkek cinselliği demek dert demek gerçekten. ben de öyle performansına çok güvendiğim bir ekek değilse zevk alamıyorum. aman şimdi sorun yaşayacak, aman sorun yaşamadan kurtaralım falan diye düşünüyorum istemsizce.ama ben de rahatladım en azından bu konuda. 1 defa sıkıntı yaşayan adam hep yaşıyor.zaman zaman düzelse de yaşıyor.ben ikinci şansı bile vermiyorum artık.İyi günler. 8 aylık evliyim. Eşimle hiç birlikte olmadık. Tam olacağı zaman sertliğini kaybediyor. Bu sebepten olduğunu düşünüyorum aramızda bı bağ da oluşmadı. Söz gelimi ailesinin ağzına çok bakiyor. En son da beni toplum içinde görmezden gelince ben iyice çıldırdım. Boşanmaya karar verdim. Ailemin yanindayim su an. Bu süreçte barışmak için hiç çaba sarf etmedi. Onda istiyor belli ki. Ama benim içim çok yanıyor. Günlerim birbirine girdi. Nolur tek bı söz tek bı Kelime istiyorum kafayı yemek üzereyim.
Penis küçüklüğü olabilir erkekler kafaya takiyor bunu veya erken bosalma sorunu olabilirNormal değil ya bence bir şeyler var gizlediği. Anlayamadım.
Kucuk penis de olabilirYa sertleşme problemi var ya da erken boşalma.
Ereksiyon sorunu da olabilir.Penis küçüklüğü olabilir erkekler kafaya takiyor bunu veya erken bosalma sorunu olabilir
Rabbim kimseye bole es nasip etmesinEreksiyon sorunu da olabilir.
Kendi yolunuza bakın zorla güzellik olmaz, olsada tat vermezİyi günler. 8 aylık evliyim. Eşimle hiç birlikte olmadık. Tam olacağı zaman sertliğini kaybediyor. Bu sebepten olduğunu düşünüyorum aramızda bı bağ da oluşmadı. Söz gelimi ailesinin ağzına çok bakiyor. En son da beni toplum içinde görmezden gelince ben iyice çıldırdım. Boşanmaya karar verdim. Ailemin yanindayim su an. Bu süreçte barışmak için hiç çaba sarf etmedi. Onda istiyor belli ki. Ama benim içim çok yanıyor. Günlerim birbirine girdi. Nolur tek bı söz tek bı Kelime istiyorum kafayı yemek üzereyim.