Dusunceniz nedir. ?

Kralicekizasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
3
0
25
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 senelik ilişkim var size soracağım soru çok önemli ben mi çok abartıyorum yoksa gerçekten abartilcak konumu bilmiyorum yardiminiza ihtiyacım var. Sevgilimle 1 yıldır tanışıyoruz ve sözlüyüz evlilik yolundayız 9 ay sonra düğünümüz olacak ve biz bu süreçte 3 defa birlikte olduk birlikte olduk derken düşündüğünüz gibi değil kendisi hep beni tatmin etmeye çalıştı cinsel zevke tam geliyoruz ama istediğim gibi olmuyor yani nasıl anlatsam sadece kendisi beni zevke getiriyor kendisini zevke getirmemi istemiyor normal cinsel ilişki nasıl olursa bizde öyle olmuyor içime girmesini istiyorum ama buna müsade etmiyor kızlık zarimin olmadığını da biliyor elimden geldiğince onu zevke getirmeyi başarıyorum. Ama yine de istediğim gibi gitmiyor soruyorum ona bu noktaya kadar geliyoruz peki neden yapmiyorsun böyle olması gerek. Erken boşalmak istemiyorum yarı da kesilmesini istemiyorum deyip geçiştiriyor sizce de böyle olmasının sebebi bumudur bana pek mantıklı gelemiyor.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 senelik ilişkim var size soracağım soru çok önemli ben mi çok abartıyorum yoksa gerçekten abartilcak konumu bilmiyorum yardiminiza ihtiyacım var. Sevgilimle 1 yıldır tanışıyoruz ve sözlüyüz evlilik yolundayız 9 ay sonra düğünümüz olacak ve biz bu süreçte 3 defa birlikte olduk birlikte olduk derken düşündüğünüz gibi değil kendisi hep beni tatmin etmeye çalıştı cinsel zevke tam geliyoruz ama istediğim gibi olmuyor yani nasıl anlatsam sadece kendisi beni zevke getiriyor kendisini zevke getirmemi istemiyor normal cinsel ilişki nasıl olursa bizde öyle olmuyor içime girmesini istiyorum ama buna müsade etmiyor kızlık zarimin olmadığını da biliyor elimden geldiğince onu zevke getirmeyi başarıyorum. Ama yine de istediğim gibi gitmiyor soruyorum ona bu noktaya kadar geliyoruz peki neden yapmiyorsun böyle olması gerek. Erken boşalmak istemiyorum yarı da kesilmesini istemiyorum deyip geçiştiriyor sizce de böyle olmasının sebebi bumudur bana pek mantıklı gelemiyor.
Hiç normal görünmüyo kesinlikle bütçe ayırıp terapiste gidin.Sedromu neyse evlenmeden öğrenin çözüm bulun çünkü sonrasında aklınızın almıcağı şeylere kadar problem oluyo çok acı problemler.Bu durum tüm ilişki ve hayatınıza yansıyo.

Ereksiyon sorunu ya da erken boşalma sorunu var. Evlendiğinizde de devam edecek. Şu anki cinsel mutsuzluğunuz nasıl ise katlanarak büyüyecek. Gururunu kırmadan konuşup evlenmeden tedavi olmaya ikna edin. Yoksa cinsellik başlığından çıkamaz, kendinizce çözüm arar bulamaz, zaman içerisinde aşkınızı kaybedersiniz.

Cinsel problemleri var. Söylendiği gibi erken boşalma, sertleşme problemleri olabilir. Bu aşamadayken ciddi ciddi konuşun, düzelmek için çaba gösterip, tedavi yoluna gitmezse evlenmeyeceğinizi söyleyin. Tam anlamıyla cinsel ilişkiye girmeden evlenmeyin.

Bende anlamlandıramadım tam o noktaya geliyoruz kendini geri çekiyor aslında yapmak istiyor ama yapmıyor çok saçma bu hali sebebini hala cozemedim
Ciddi ciddi konuşun erken boşalma problemi vardır tepkinizden çekiniyor olabilir ama onun da çözümü var.

Ama sorun başkaysa ki bence daha büyük bir sorun var gibi ilerde böyle bir evlilik size eziyetten başka birşey getirmez.

Erkek adam birleşme yaşamadan duramaz ya cinsel eğilimi filan mi farkli anlamadim ki.

İyi günler. 8 aylık evliyim. Eşimle hiç birlikte olmadık. Tam olacağı zaman sertliğini kaybediyor. Bu sebepten olduğunu düşünüyorum aramızda bı bağ da oluşmadı. Söz gelimi ailesinin ağzına çok bakiyor. En son da beni toplum içinde görmezden gelince ben iyice çıldırdım. Boşanmaya karar verdim. Ailemin yanindayim su an. Bu süreçte barışmak için hiç çaba sarf etmedi. Onda istiyor belli ki. Ama benim içim çok yanıyor. Günlerim birbirine girdi. Nolur tek bı söz tek bı Kelime istiyorum kafayı yemek üzereyim.

İyi günler. 8 aylık evliyim. Eşimle hiç birlikte olmadık. Tam olacağı zaman sertliğini kaybediyor. Bu sebepten olduğunu düşünüyorum aramızda bı bağ da oluşmadı. Söz gelimi ailesinin ağzına çok bakiyor. En son da beni toplum içinde görmezden gelince ben iyice çıldırdım. Boşanmaya karar verdim. Ailemin yanindayim su an. Bu süreçte barışmak için hiç çaba sarf etmedi. Onda istiyor belli ki. Ama benim içim çok yanıyor. Günlerim birbirine girdi. Nolur tek bı söz tek bı Kelime istiyorum kafayı yemek üzereyim.
Isterseniz ayrı konu açın.
Eşinizin eğilimi farklı olabilir paravan evlilik yapmış olabilir.
Zor bir durum eğer çabalama yoksa uzatmanın bir alemi yok hatta mahkeme de hiç karı koca olmadık deyin hem rezil olsun hem de kolay boşanırsınız.

Hala bakireysen git bekaret raporu al ve tazminat davası aç en azından için soğur. Çabuk kurtuluyorsun, bence sevinmelisin.

Bakire olmadığını bilip seni o noktaya getirdikten sonra ilişkiyi tamamlamıyorsa normal olma ihtimali zayıf. Seni tatmin ederken çıplak oluyorsa durumu takip edip anlayabilirsin belki. Ama arkadaşlara katılıyorum. Birlikte olup sağlıklı olduğundan emin olmadan kesinlikle evlenme

Asla evlenme. Bir erkek öyle en kızışık haliyle penetrasyona başlamadan duramaz. Bana da sertleşme sorunu var gibi geldi. Ciddi konuş, duruma göre de ayrıl ciddiyim.

X