• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düsüncelerinizi merak ediyorum

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba bayanlar

Eski konularimi bilmeyenler icin. Evliydim ve gecimsizlikten dolayi bosanma asamasindayim. Esime karsi olan sevgimi kendisi söndürdü kül etti. Benim icin onun icinde konu kapandi. Bosanma davasini bekliyoruz sadece. Evi terk ettiginden bu yana hicbirsekilde görüsmedik. Cok zor bir dönemden gectim ve birkac aydir kendimi daha iyi hissediyorum. Psikolojik tedavi gördüm bir yil. Bu arada 31 yasindayim cocuk yok.

Yaklasik iki ay önce beni baska bir bölgedeki bir klinige yolladilar. Kendime gelmem icin. Uzun dönemdir calisamadim cünkü.

Neyse antidepresanlarda kullaniyorum bir yildir. Bu yeni geldigim klinikte beni muane eden bir psikolog var. Ilk haftalar gayet normaldi benim icin hersey. Doktorumdan psikologumdanda memnunum.

Psikologum tas catlasa benden 5 6 yas büyük. Ilk görüsmemizde kendisi geldi odaya cagirmaya beni ilk gördügü anda dona kaldi. Daldi birkac saniye. Bende ne oldugunu anlamaya calistim. Sonra kendine geldi hosgeldiniz dedi. Muayene odasina gectik. Iste tipik psikolog hasta iliskisinde oldugu gibi anlattim agladim vs vs. Sonra diger islerime döndüm. Bu arada bu klinikte iki ay kalmam gerekiyordu.

Birkac hafta gecti imzalatmam gereken kagitlar var her konusmadan ciktiktan sonra. Kagidi uzattigimda her defasinda imzayi atarken elleri titriyor. Diger hastalara dikkat ettim onlarin yaninda cok rahat. Benim yanimda kagidi uzatacagina kalemi uzatuyor. Bende kagit lazim bana dedim sonra utangac sekilde güldü bende tabii birbirimize baktik ve bana anda cok garip birsey oldu. Öyle bir bakisi vardi ki sanki kalbimin derinlerine iniyordu. Korktum kagidi alip ciktim.

Bu arada hic bir terapist kesinlikle hijyen acisindan elini vermiyor.

Ertesi gün sabah sporuna giderken ben kendisi muayenisine gidiyordu. Beni görfü turkuaz hanim dedi. Efendim diyip yine döndüm arkami. Yine bana bakakaldi. Öyle derin gözlerime bakiyor ki resmen kalbim cikicakmis gibi yerinden. Sonra bekledi cümleyi kafasinda toparlamaya calisti. Siz dün ne okuyordunuz dedi notlar falan aliyordunuz ilgimi cekti dedi. Evet dedim kitap okudugumda not alirim. Ama bu sefer bende afalladim ne diyecegimi sasirdim beklemiyordum cünkü. Bu arada gözlerime baktiginda öyle bir gülüyor ki adam resmen mutlu oluyor.
Resmen kafasi karisiyor. Ama neden?

Neyse her grup görüsmesinde sürekli dalgin bir sekilde beni izledigini farkettim. Ben farkedincede hemen baska yere bakiyor. Bunu en azindan birkac haftalik sürecte 10 kere görmüsümdür. Anlayamadigim. Digerlerinin yaninda cok rahatken benim yanimda neden gariplesiyor?

Neyse bir konusmada herkese nerden geliyorsunuz dedi. Sehirleri söyledik. Bu arada grup konusma terapisi gibi birsey oluyor bu. Ben sehrimi söyleyince güldü. Neyse birkan gün sonra tüm bu olanlar aklima takilmaya basladi. Bu arada sadece soyismiyle tanitiyor kendisini. Ismini bilmiyorum yani.

Ben internetten bu kisiyi arastirmaya basladim kimin nesi diye. Cok eski bilgiler cikti sadece.
Birkac gün sonra benim kagidimda haftalardir yazmayan ismi yaziyordu. Icimden dedim yok artik. Internetten aradtirdim benim kaldigim sehirde birkac bilgisi cikiyordu. Dedim ayni sehirde degilizdir herhalde isim benzerligi.
Iki üc gün sonra yine grup toplantisinda size birsey aciklamam gerek bazilariniz daha burada olacaginiz icin bilmelisiniz dedi. Ben hic orali olmuyorum. Banane modundayim. Ben bes yildir ... sehrinde yasiyorum. (Benim geldigim sehirle ayni) ben hemen saskinla baktim. Oda bana bakti güldü gözlerimin icine bakarak. Bu arada bana baktiginda sürekli saclariyla oynama geregi duyuyor. Yani düzeltiyor.

Sonrasinda bes yildir o sehirde kaldigi icin oradaki bir hastaneye basliyacagini buradaki isine son verecegini söyledi. benim kalp nedensizce heyecan yapti. Üfff gene tüm derdini anlat baska bir psikologa falan düsüncesindeyken. Ne zaman gidecegimide söyleyim dedi. Turkuaz hanim taburcu edildikten birgün sonra. Bu arada hastalarin arasinda en genci benim. Digerleri 45 50 ve üstü civari.

Bu arada isinin ehli gayet olgun bilgili bir bey. Cok yakisikli sayilmaz. Ama isin garip tarafi adam aklimdan cikmiyor resmen rüyalarima girdi.

Veda ederken napcam ben. Onu her gördügümde kalbim pir pir atiyor. O beni gördügünde titriyor kafasi karisiyor hele bakislar aman allahim. Birgün görmedigimde resmen özlüyorum yolunu gözlüyorum. Cocuk gibiyim resmen. Onca derdin arasinda olan seye bak. Cok farkli bir bag var sanki. Korkuyorum. Onu birdaha göremiyecem diye...

Ne oluyor kizlar aciklayin lütfen :KK43:

Son düzenleme:
Ya size ilk görüşte tutuldu ya da sizi önceden tanıyor
Çok geçmiş olsun bu arada
İyileşmeden ve boşanıp feraha ermeden herhangi bir şey düşünmeyin bence tabi yine de siz bilirsiniz

Tedavine bak. O senin doktorun, eğer olacağı varsa tedavi bittikten sonra olur. Kafanda pek bir şey kurma.

Bir de çok uzun yazmışsın onlarca ayrıntıya gerek yoktu. Sevgiler...

Aci
İyileşmeden ve boşanıp feraha ermeden herhangi bir şey düşünmeyin bence tabi yine de siz bilirsiniz
Casi hic tanimiyorum kendisini benide tanimiyordur. Tsk ederim. Zaten korktugum o daha bosanma asamasindayim. Her bosanma konusu acildiginda yüzü düsüyor.

Bende sizin söylediginiz gibi düsünüyorum. Ancak ben onunla ileride nasil tekrar karsilacam. Tamam calisacagi yeri söyledi ama ne diye gidicem. Psikiyatristim var cünkü. Tekrar görüsmek dilegiyle mi desem. Numarami yazsam. Isterse döner mi? Hem zaman kazanmis olurum. Bunlari düsünecegimi yasiyacagimi aklimin ucundan gecirmezdim.

Aci
Casi hic tanimiyorum kendisini benide tanimiyordur. Tsk ederim. Zaten korktugum o daha bosanma asamasindayim. Her bosanma konusu acildiginda yüzü düsüyor.

Bende sizin söylediginiz gibi düsünüyorum. Ancak ben onunla ileride nasil tekrar karsilacam. Tamam calisacagi yeri söyledi ama ne diye gidicem. Psikiyatristim var cünkü. Tekrar görüsmek dilegiyle mi desem. Numarami yazsam. Isterse döner mi? Hem zaman kazanmis olurum. Bunlari düsünecegimi yasiyacagimi aklimin ucundan gecirmezdim.

Ruh ve Sinir Hastalıklarında mısınız? Yanlış anlamayın ama aklıma bir film geldi, acaba siz olmamış şeyleri kuruyor olabilir misiniz? Ya da öyle anlıyor olabilir misiniz? Çünkü yazıda bahsettiğiniz bazı şeylerin de içi dolmuyor.
Lütfen yanlış anlamayın olabilir. Sadece emin misiniz?

Aci

Her şey insanlar için üzülmeyin
Adamın yeri yurdu belli tedaviniz bittiği ve boşandığınız zaman gidip ziyaret edersiniz
Hem kafanız da rahat olur böylece

Once bosan sonra taburcu ol aradan bir kac ay gecsin yeni hastanesine gidersin ziyarete o zaman anlasilir duygulariniz.

Ruh ve Sinir Hastalıklarında mısınız? Yanlış anlamayın ama aklıma bir film geldi, acaba siz olmamış şeyleri kuruyor olabilir misiniz? Ya da öyle anlıyor olabilir misiniz? Çünkü yazıda bahsettiğiniz bazı şeylerin de içi dolmuyor.
Lütfen yanlış anlamayın olabilir. Sadece emin misiniz?

Depresyon tedavisi görüyorum sadece geri kalan tüm fonsiyonlar normal. Ilk basta bende dediginizi düsündüm. Ama gercekten öyle yani. Kac kere dikkat ettim. Ilk basta korktum yok cnm sana öyle geliyordur ama öyle degil.

Normalde el uzatmiyorlar. Kendi si tek görüstügümüzde elimi tutuyor. Ya ne bileyim. Acayip korku sardi beni. Unutmak istiyorun aklima gelsin istemiyorum. Derdim yeter bana. Olmuyor rüya bile görüyorum.

Depresyon tedavisi görüyorum sadece geri kalan tüm fonsiyonlar normal. Ilk basta bende dediginizi düsündüm. Ama gercekten öyle yani. Kac kere dikkat ettim. Ilk basta korktum yok cnm sana öyle geliyordur ama öyle degil.

Normalde el uzatmiyorlar. Kendi si tek görüstügümüzde elimi tutuyor. Ya ne bileyim. Acayip korku sardi beni. Unutmak istiyorun aklima gelsin istemiyorum. Derdim yeter bana. Olmuyor rüya bile görüyorum.
Hımm yatılı kalıyorum falan deyince ciddi bir şey sandım. Umarım tedaviniz iyi gider.
Demekki size karşı bir şey hissetmiş. Başka bir konunuzda boşanmış olduğunuzu okudum. Eğer boşandıysanız bu durumda bir anormallik görmüyorum.

Adam sizden hoşlanmış. Usulünce sorun neden size çok baktığını falan. Konuştukça gerisi gelir zaten.
Geçmiş olsun ayrıca.

Ciddi bir şey değilmişki sorunun, ee o zaman neden olmasın

Back
X