Arkadaşlar son bir yıldır benim çok büyük bir sorunum var. En başka çok önemsemedim bu konuyu ama artık rahatsız olmaya başladığım için üye olup konuyu açmaya karar verdim. Ben çok hayalperest bir insanımdır. Hatta bazı geceler hayal kurmaktan uyuyamam bile. Ama son 1 senedir bu hayaller beni yormaya başladı. Çünkü kendimi kurduğum hayallerin içinde hissediyorum farkında olmadan öyle hareket ediyorum hayal ettiğimde ki gibi konuşuyorum. Bu artık sosyal hayatımı günlük yaşantımı etkilemeye başladı. Yolda yürürken kendi kendime konuştuğumu ve bi adamın bana tip tip baktığını farkettim. Kendime geldiğim an o kadar kötü oluyorum ki sanki kötü bişey yaparken yakalanmış gibi. Bu bir hastalık mı yoksa bi rahatlama biçimi mi bilmiyorum ama beni zor durumda bırakıyor. Ben Epilepsinin bir türü olan Absans hastasıyım ve tedavi görüyorum. Topamax ve Lamictal ilaçlarını kullanıyorum. Yan etkilerinde de bu tarz şeyler yazmıyor. Aranızda bu tür şeyler yaşayanlar var mı yada yakınlarınızda merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim...