Düşüncelerinize ihtiyacım var

askvegurur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
263
137
103
İstanbul
Arkadaşlar benim yaşım 29, 7 aydır gebelik için uğraşıyorum fakat henüz olmadı. bu pazarteside işe başlayacağım.2 gündürde yasmin kullanıyorum fakat bırakmayı düşünüyorum. Sizce işe başlamışken gebeliği erteyeyim mi, yoksa gebelik için mücadeleye devam mı etmeliyim. açıkçası eger gebe kalısam ( ki çok istiyorum) yeni başyacağım iş yerine çok ayıp olur diye düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ??

bence işe gir arkadaşım çünü hamile kalmaya odaklanınca insan hamiş kalamıyor hem stres yaparsın evde oturunca çalış hamiş kalınca çıkarsın niye ayıp olsun ki bir sürü iş isteyen insan var sen gidersin başkası gelir.

bencede öyle ama, erteleme konusunda tereddüt ediyorum. hani sana yazmıştım ya 7 ay gibi ertelemeyi düşünüyorum diye, işte o 7 ay beni korkutuyor.

bencede öyle ama, erteleme konusunda tereddüt ediyorum. hani sana yazmıştım ya 7 ay gibi ertelemeyi düşünüyorum diye, işte o 7 ay beni korkutuyor.

aay yyyy canım sen mi yazmıştın nick bakmadan yazdım öyle güzel tesadüf oldu:))) evet yazmışsın 7 ay diye valla ben yinede çalışman taraftarıyım.neden 7 ay bebişi erteliyorsun tabi özel birşeyse yazmayabilirsin.

evet canım benim :)) ben seni unutmadım. :))
özel bir nedeni yok, ne bileyim işte iş yerine ayıp olur diye düşünüyorum. bu arada sen ne zaman tekrar doktora gideceksin? bence değerlerin tavan yapmıştır (yükselmiştir)

işe başlamanız iyi olur bence..kafanız dağılır hamillelik olayına kafanız takılmaz.ama eğer hazırsanız ve istiyorsanız ertelemeyin bence..çünkü insan isteyip te haa deyince hamile kalamıyorki..moralinizi bozmak için demiyorum yanlış anlamayın beni ama bende sizin gibi erteleye erteleye yaşım otuz olunca karar verdim.sonra ilk gebeliğim için 9 ay uğraştım.o da olmadı karnımda öldü bebeğim.ondan sonra tekrar hamile kaldım ve oğluşumu aldım kucağıma..yani diyeceğim özel bir nedeniniz yoksa ve istiyorsanız ertelemeyin hele de iş için hiç ertelemeyin..

teşekkür ederim yorumunuz için. Allah oğlunu sağlıcalıkla büyütmeyi nasip etsin. size tamamen katılıyorum. karar verdim ertelemeyeceğim. inşallah Allah banada nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…