- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
hmmm canım sımdı sıldı mı o kızı ? we ne zamandır bırlıktesınız? erkekler boyle benzer seyı bnde yasadım bir kızı sil dedıgımde ne alaka bana karısma bana guwenmıyormusun dıye uste cıkıyor ama sonunda paşa paşa sılıyor yanı cok onemseme bunu senı sewdıgıne emınsen facedekı kızlar onemlı deil ama yınede boyle seylerın olmasıda herseyın dort dortluk oldugunu gostermıyor hoş deil şüphelı dawranıslar..
ewet çok kızdım ve tepki gösterdim sildi.Ve bir daha asla görüşmeyeceğini söyledi. Sonra face şifresini istedim falan verdi ben bakıyordum bir kaç kişiyle olan konuşmaları vardı ve ben okuyamadan sildi dedim ki nye sildin erkek arkadaşımda okuyup kafana takıcksın bazı şeyleri oyzdn dedi.Ama tanımadığım bir kızla olan konuşması değildi yani tanıdığım bir kız birde bir kaç erkek arkadaşıyla olan konuşmalarını silmişti.Üff çok mu kafama takıyorum bilmiyorum.Zaten uzaktayız birbirimzden ancak haziran ayınnda gelicek yanıma
Birde diyor ki bu tartışma olayımızdan sonra sen bana kesinlikle aşıksın birde yalan söylüyorsun sadece seviyorum diye eğer bana aşık olmasaydın beni aramzdın ben tmm k.i.b dediğimde dedi.Bende dedim ki peki sen ki.b madem bitirelim sphe duyuyorsan dedin o zaman gerçekten bitirmiş miydin dedim.Erkek arkadaşımda bitirseydim beni aradığında açmazdım teli dedi. Şimdi ne yapamalıyım yani face şifresini biliyorum o kızla görüşmeyeceğim bir daha dedi. Şuanlık sorun yok gibi.
Birde şu msn olayı cam açmamıı ve haftada en az 3 kez beni görmek istediğini söylüyor bende nedense sevmiyorum şu cam olayını yaklaşık olarak 2 aydır hep bu konuda ısrar ediyor hayır diyincce kızıyor sen hiç bni görmek istemyor musun vs diyor. taktı yani bu konuya.Onada diorum taktın falan oda diyor evet taktım seni görmek istiyorum.bende diyorum gel o zaman buraya kolay mı gelmek diyor Şuaan gelemem burada kalmam gerek diyor haklıda gelemez.En son tartışmamızda cam olayına tmm açıcam snde rahatla bende dedim. Nrmal değil mi bu cam olayı üff nedense hiç sevmiyorum ama tmm dedim bir defa
bende sewmıyorum cam olayını ama acıwer madem ıstıyor trıp yapma nolucak cam acmadan bıraz sacını basını duzelt nolcakkı
bak canım bu çocuğu çok sevmiyorsan uzatma diyeceğim
çünkü.........
benzer şey ark.ımın başına geldi çocuk face şifresini vermiordu ama kızı gölgesi gibi takip ediyordu falan filan face yüzünden kavga ediyoruz diyip face kapattı güyaa ben kaç defa açıkken yakaladım hemen kıza söyledim ve bnm açık olarak yakaladığım zamanlarda ben üniv.deydim ve normade evmzde net falan yoktu tesadüf yurda gittiğimde açık görüyordum..neyse ayrıl barış devam ettiler çocuk kızı face de nişanlı olarak ekledi diye kız inandı sonunda meğer sadece kıza ve ark.lara nişanlı görünüormuş herkes öyle görünüyor diye birde zeytinyağı gibi üste çıkıyordu neyse face kapattığı zmanalar ki kızla çocuk aynı semtte oturmasına rağmen meğer başka kızda varmış seninki misali eski kız ark.ıyla da görüşüyormuş kız sonunda bizimkine ulaşıp niye peşini bırakmıyorsun dedi de öyle bitti sonra akrasına dönüp baktığında aslında herşeyin açık olduğunu ama onun görmediğini farketti
Seni görmek istiyor olması normal ama tatlım. Sende süslen püslen aç camı
Şahsen eskiden çıktığını bildiğin kızı en basta faceden yok etmeliydin canım sen o tepkinde haklısın. Ya aslında en güzeli şu face olayının hiç olmaması. Bizim erkek arkadaşımla ikimizdede yok çok mutluyuz
E canım sevgilin seni görmek istiyor , 2 aydır görmüyormuş haksız mı ? Seninde görmek istemen lazım :)
Aç tabi güzelim ya :) Ne kadardır berabersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?