düşüncelerinize ihtiyacım var !!

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb. kızlar ilişkimde o kadar çok sorun oldu ki. Bir kaçı paylaştım burda zaten.Son olanlarıda anlatıp rahatlamak istiyorum.

Erkek arkadaşımın eski bir kız arkadaşı vardı.Çok öncedem 1 hafta çıkmışlar kızla ama kız halen buna ilgi gösteriyordu.Konuşmalarından belliydi.Neyse bir kaç hafta önce
bu kızı face indn silmesin istemiştim ve erkek arkadaşım tmm dedi ve sildim diyip faceini dondurdu.Nedense faceini dondurduğunda o kızı silmediğini hissetmiştim ve bunu ona sormuştum nye faceeini dondurdun ben senden sadece o kızı silmeni istemiştim dedim.Erkek arkadaşımda sana zaten çok önceden donduracağımı söylemiştim merak etme o kızıda sildim öyle dondurdum dedi.

Gel gelelim 2 gün önce faceini açtı telinde sorun vardı bnmle konuşabilmek için tekrar faceini açtı ve ben hemen arkadaşlarına baktım ve o kız halen arkadaş listesindeydi ben çok kızdım.Bir sürü şey söyledim.Dedim nye bana yalan söyledin o kızı silmemişslin tabi karşılığında klasik tepkiyi verdi ne diyorsun falan anlamamzlıktan geldi ve sonra ben silmiştim onu demekki hata oluşmuş silememişim falan dedi.ve tartışırken hemen sildi kızı.Tabi bu silememişim demekki ben sildim sanıyordum dediği kısma inanmadım bentartışmamız bitti uyumam gerek falan diyip çıktı.Ben soğuk davrandm kızgındım çnkü Bir sonraki gün yine face geldi nasılsın yazdı falan bn yine soğuk davrandım rahatsız etmiyorum değil mi dedi.Bende yok sorun değil dedim yine tartıştık bu konudan ben çok kızgındım çnkü dedim ki ben sana yetmiyor muyum niye başka kızlarla egonnu tatmin ediyorsun dedim.Oda dediki ben başka kızlarla egmu tatmin etmiyrm eğer ben o kızı silmek istemeseydm yine silmezdim sen bana silme gerek yok artık dediğinde tmm derdim silmezdim ama sildim dedi.Neyse böyle tartıştık sorumsuzsun sen dedim bir sürü şey söyledim oda benden süphe duyuyorsan sana olan sevgimden süphe duyuyorsan bana inanmıyorsan bitirelim zaten dedi ne sen beni üz ne de ben seni dedi.Sen bana güvenmiyorsun snn yüzünden bitiriyoruz k.i.b dedi ve çıktı.bnde ok bb dedi.

Sonra sinir oldum ve aradım dedim ki konuşalım ve öyle bitirelim emin olmak istiyorum dedim oda açıklama yapmaya başladı hatayı hiç kendinde aramıyorsun falan dedi.Neyse dedim ki bnden hemen kib deyip ayrılıyorsun yani dedim oda sen bana öyle yapıyordun nasılmış dedi.Bnde dedimki bir daha bu kızla görüşmeyeceksin msj atsada cvp vermeyeceksin hiç bir şekilde tmm dedi.Bir kaç defa tekrarladım tmm diyorum görüşmeyeceğim dedi.Ben istesem elimi uzatsam dokunabileceğim kızlarlada çıkarım nye 24 saat uzağımda olan senle ilişkimi devam ettireyim dedi çnkü seni seviyorum dedi seni sevmesem sana söylerim dedi.vs.vs. bu şekilde konuştuk Bana sıcak davranmıyorsun falan dedi bir cam açmanı istiyorum onu bile yapmıyorsun dedi bu arada erkek arkadaşımla okulda tanıştık ama bitince o memleketine gitti şuan orda yaklaşık 4 -5 aydır bni görmüyor cam açmamı istiyor ısrarla bende sevmem böyle şeyleri dye açmıyordum ama bu tartışmadan sonra tmm dedim açıcm çnkü çok ısrar ediyordu vs.

KIzlar lütfen bu konudakki fikirleriniz bnm için çok önemli doğru mu yaptımm ?? Düşünceleriniz neler ?

Son düzenleme:
hmmm canım sımdı sıldı mı o kızı ? we ne zamandır bırlıktesınız? erkekler boyle benzer seyı bnde yasadım bir kızı sil dedıgımde ne alaka bana karısma bana guwenmıyormusun dıye uste cıkıyor ama sonunda paşa paşa sılıyor yanı cok onemseme bunu senı sewdıgıne emınsen facedekı kızlar onemlı deil ama yınede boyle seylerın olmasıda herseyın dort dortluk oldugunu gostermıyor hoş deil şüphelı dawranıslar..

ewet çok kızdım ve tepki gösterdim sildi.Ve bir daha asla görüşmeyeceğini söyledi. Sonra face şifresini istedim falan verdi ben bakıyordum bir kaç kişiyle olan konuşmaları vardı ve ben okuyamadan sildi dedim ki nye sildin erkek arkadaşımda okuyup kafana takıcksın bazı şeyleri oyzdn dedi.Ama tanımadığım bir kızla olan konuşması değildi yani tanıdığım bir kız birde bir kaç erkek arkadaşıyla olan konuşmalarını silmişti.Üff çok mu kafama takıyorum bilmiyorum.Zaten uzaktayız birbirimzden ancak haziran ayınnda gelicek yanıma

şifresını bıle wermıs tatlım yaaaa boswer uzme canını.sorun yok bence.üstüne düşme bu kadar bak hem sen daha mutlu olucaksın hemde ilişkiniz daha mutlu olucak.demekkı senı kaybetmek ıstemıyor kızı silmiş ve face sıfresını wermıs okızlar geçici kalıcı olan sensın demekkı..

Birde diyor ki bu tartışma olayımızdan sonra sen bana kesinlikle aşıksın birde yalan söylüyorsun sadece seviyorum diye eğer bana aşık olmasaydın beni aramzdın ben tmm k.i.b dediğimde dedi.Bende dedim ki peki sen ki.b madem bitirelim sphe duyuyorsan dedin o zaman gerçekten bitirmiş miydin dedim.Erkek arkadaşımda bitirseydim beni aradığında açmazdım teli dedi. Şimdi ne yapamalıyım yani face şifresini biliyorum o kızla görüşmeyeceğim bir daha dedi. Şuanlık sorun yok gibi.

Birde şu msn olayı cam açmamıı ve haftada en az 3 kez beni görmek istediğini söylüyor bende nedense sevmiyorum şu cam olayını yaklaşık olarak 2 aydır hep bu konuda ısrar ediyor hayır diyincce kızıyor sen hiç bni görmek istemyor musun vs diyor. taktı yani bu konuya.Onada diorum taktın falan oda diyor evet taktım seni görmek istiyorum.bende diyorum gel o zaman buraya kolay mı gelmek diyor Şuaan gelemem burada kalmam gerek diyor haklıda gelemez.En son tartışmamızda cam olayına tmm açıcam snde rahatla bende dedim. Nrmal değil mi bu cam olayı üff nedense hiç sevmiyorum ama tmm dedim bir defa

bende sewmıyorum cam olayını ama acıwer madem ıstıyor trıp yapma nolucak cam acmadan bıraz sacını basını duzelt nolcakkı

Seni görmek istiyor olması normal ama tatlım. Sende süslen püslen aç camı
Şahsen eskiden çıktığını bildiğin kızı en basta faceden yok etmeliydin canım sen o tepkinde haklısın. Ya aslında en güzeli şu face olayının hiç olmaması. Bizim erkek arkadaşımla ikimizdede yok çok mutluyuz

bak canım bu çocuğu çok sevmiyorsan uzatma diyeceğim
çünkü.........
benzer şey ark.ımın başına geldi çocuk face şifresini vermiordu ama kızı gölgesi gibi takip ediyordu falan filan face yüzünden kavga ediyoruz diyip face kapattı güyaa ben kaç defa açıkken yakaladım hemen kıza söyledim ve bnm açık olarak yakaladığım zamanlarda ben üniv.deydim ve normade evmzde net falan yoktu tesadüf yurda gittiğimde açık görüyordum..neyse ayrıl barış devam ettiler çocuk kızı face de nişanlı olarak ekledi diye kız inandı sonunda meğer sadece kıza ve ark.lara nişanlı görünüormuş herkes öyle görünüyor diye birde zeytinyağı gibi üste çıkıyordu neyse face kapattığı zmanalar ki kızla çocuk aynı semtte oturmasına rağmen meğer başka kızda varmış seninki misali eski kız ark.ıyla da görüşüyormuş kız sonunda bizimkine ulaşıp niye peşini bırakmıyorsun dedi de öyle bitti sonra akrasına dönüp baktığında aslında herşeyin açık olduğunu ama onun görmediğini farketti

Yorumun için teşekkür ederim cnm ama Eski kız arkadaşını sldi ve kızla aralarında kesinlikle bir şey olmadığını biliyorum kız sadece halen erkek arakadaşıma karşı birşeyler hissediyordu bnu sanırım erkek arkadaşımda anlıyordu ama aralarında arkadaşlıktan öte birşey olmadığını biliyorum çnkü bizzat kızlada konuşmuştum önceden şimdi faceinden falan sildi msjlarınada cvp vermeyeceğini söyledi.Aksi bir durum yaparsa zatten bunu ben fark ederim dye düşünüyorum ayrıca kıza sorabilme imkanımda var facei belli kızın eğer çok fazla şüphe dyarsam halen görüştüğünü düşünürsem kıza sorarım ve görüşüyorlarsada bitiririm zaten şuanlık bnim dediklerimi istediklerimi yaptı erkek arkadaşım şöyle dşünüyorum eğer gerçekten bana değer vermeseydi veya sakladığı şeyler olsaydı aldatma gibi face şifresini vermezdi sanırım beklemedeyim tabiki bir yanlışını görürsem bitiririm.Ama şuan Sorun yok gbi duruyor.

haklısın olmaması en iyisi aslında teşekkür ederim cnm ne yapayım mecburen açıcam ama hiçte içimden gelmiyor yaa bende mi tuhaflık var diyorum ama o kadar çok taktı ki bu cam olayına açıpta kurtulmak istiyorum birde kadınlar dırdır yapar diyorlar vallahi isteyince erkeklerde yapıyor bence her konuyu cam a bağlıyor bir süre sonra sinir edici boyutta oluyor örn: (E: erkek arkadaşım B: ben )

E:Nasılsn , ne yapıyosun ?

B: İyiyim sen nasılsın tv izliyorum

E:hmm iyiyim bende , tv izlemek yerine cam açsaydın daha iyiydi

B: gerçkten sinr bozucu boyutta taktığı bir şey varsa yapana kadar bunaltıyor insanı.oyüzden bende açıcam sanırım

E canım sevgilin seni görmek istiyor , 2 aydır görmüyormuş haksız mı ? Seninde görmek istemen lazım :)

E canım sevgilin seni görmek istiyor , 2 aydır görmüyormuş haksız mı ? Seninde görmek istemen lazım :)

2 ay olsa iyi cnm daha fazladır ewet haklısın bnm de görmek istemem lazım ama bn fotoda falanda görsem yetiyor ona yetmyr sanrım oyzdn cam açıcm

bu arada hepinizin bayramıı kutluu olsunnn Bayramda bile birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz ne kadar güzel birşeyy yaa teşekkür ederimm hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…