Düsüncelerinize ihtiyacim var :(

Acil kurtulun. Allah yardımcınız olsun ilk yazdığım yorumu eksik yazmışım bende sandım ki olay sadece güvensizlik neler varmış öyle 🤯
Bende bilmiyorum kendimi sorguluyorum nerde yanlis yapiyorum diye düzeltmeye calisayim diye. Üzülüyorum. Piskologa gitmeyi tekmif ettim beraber gidelim dedim senin piskolojin bozuk sen git diyor bana. Kendi yaptigi hatalari kötülükleri sanki ben yapiyormusim gibi bana söylüyor beni sucluyor ben sasiriyorum kendisi yapiyor ama ben yapiyormusum gibi davraniyor. Beraber gidelim diyorum senin gitmen lazim diyor bende tamam benim icin gidelim ama sende yanimda ol dedim anca öle ikna etmistim tamam demisti en son. Yanima gelince insallah gidebiliriz sorun bendeyse ben düzeltmeye hazirim ugrasirim bana hatalarim söylenilirse. Randevu aldim piskologtan kendim icin, aslinda darp edildigimde rapor almak ickn gitmistim en azidnan elimde belge olsun diye sonra bu inkar eder yapmadim der en azindna belgelensin istedim ama tabi onun yaptigininispatlayamam bu kendin yapmissindir der baskasi yapmistir beni sucluyorsun der herseyi beklerim der :KK43: tesadüfen doktor piskologmus bana randevu verdi gidecegim persembe :KK43:

Sadece çocuk için evlenilir mi ?
O çocuğun günahı ne ?
öfke kontrolü olmayan bir baba figurani var karşınızda gerçekten onu bir baba olarak hayal edebiliyor musunuz?
insanlar ne der diye düşünmeyin insanlar siz ölünce de çok şey der.
o yüzden kendinizi seviyorsanız hemen kaçın.
Bende bilmiyorum kendimi sorguluyorum nerde yanlis yapiyorum diye düzeltmeye calisayim diye. Üzülüyorum. Piskologa gitmeyi tekmif ettim beraber gidelim dedim senin piskolojin bozuk sen git diyor bana. Kendi yaptigi hatalari kötülükleri sanki ben yapiyormusim gibi bana söylüyor beni sucluyor ben sasiriyorum kendisi yapiyor ama ben yapiyormusum gibi davraniyor. Beraber gidelim diyorum senin gitmen lazim diyor bende tamam benim icin gidelim ama sende yanimda ol dedim anca öle ikna etmistim tamam demisti en son. Yanima gelince insallah gidebiliriz sorun bendeyse ben düzeltmeye hazirim ugrasirim bana hatalarim söylenilirse. Randevu aldim piskologtan kendim icin, aslinda darp edildigimde rapor almak ickn gitmistim en azidnan elimde belge olsun diye sonra bu inkar eder yapmadim der en azindna belgelensin istedim ama tabi onun yaptigininispatlayamam bu kendin yapmissindir der baskasi yapmistir beni sucluyorsun der herseyi beklerim der :KK43: tesadüfen doktor piskologmus bana randevu verdi gidecegim persembe :KK43:

Canim hislerim kuvvetli derken böyle bazen olacak seyleri olan seyleri anlik hissederim onlari dedim. Mesela telefon olayini hissettim denedim dogruymus böyle seyler :KK43: en basinda bilmiyordum hepsi evlilik islemleri tamamlandiktan sonra ortaya cikti evlendikten sonrada herseyini ögrendim. Daha önceleri yalanlsri vardi ama söz veriyordu yemin ediyordu. Bunda herseyi detaya kadar söylettirmelisin yoksa bi yolunu bulupnoyun yapiyo bana sonradan ögrendim bunlarida. Ben mesela su kisiyle is yapma derim. dedigim kisiler zengin illegal isler yaptiriyorlsr paranin büyük kismi kendilerine bunada bi yemek ismarliyorlar tamam ama bise olsa esim hapse gitcek. Bunlarin metresleri icin tuttugu evler var farkli sehirlerde. Esimde arada oralarda kaliyor dolapkarda kadin kiyafetleri gecelik ic camasirlari farkli whats apptan göstermisti esim bikeresinde konusurken. Cok rahatsiz olmustum ve o kisiyle yakinlik kurmamasini ve onun icin is yapmamasini söylemistim öyle kisilerle görüsmesi iyi degil diye düsündüm. Buna acidik annemin dairelerden birinden kiraci cikmisti buna dedik git o evde kal yabancilarin evlerinde kalma dedik hep orda burda kaliyordu. Annemin dairesine esya düzsün diye para gönderdim annemde göndermis evi düzgün yapsin evlendikten sonra otururuz diye. Neyse evi düzdü herseyi beraber sectik aldik ettik yerlestirdik bu evimizde yasiyor saniyorum baktikki eve baska birini almis arkadasini erkek onla birlikte yasiyorlar. Ev kullanilamaz hale gelmis pislik icinde yani hayvan baglasan durmaz. Yepyeni esyalar bazilari ikinci el di esyalar kullanilamaz hale gelmis yerler pislik icinde hertarafa biseler damlamis üstüne toz birikmis yapis yapis halilar komple cay kahve dökülmüs halilar kullanilamaz halde bütün hertaraf yani cok üzüldüm daha ben bile icinde bir gün yasamadan kullanmadan yabanci bi erkek kullanmis. Esim yapsa olsun hadi neyse der insan. O yabanci erkek yasamis evde esim yine orda burda kalmis. Sonra onu ordan cikart biz kalcaz dedikce kavga tartisma oldu aile.de onlari tuttu olsun yazik kalsin dediler annem dedi daha dogrusu. Iyi tamam dedik ama evlenmeye yakin artik ciksin dedik yine kavga etti benle ben giderim o kalcak orda sanane senin evin degil annenin evi sen ne karisiyon falan ben sasirdim üzüldüm ve sinirlendim. En sonda biz evlenmemize 2 gün kala falan esim baska sehire gitmisti o öbürü evden cikmis ciksrkende bütün esyalari götürmüs tabaklar bardaklsr mutfak esyalqri hali koltuk bilgisayar yatak dolap evi bosaltmis. Komsular söylemis bunu anneme esyalari tasidilar diye esim hala yalan söyledi bana esyalar duruyor dedi bende inandim sonra aradan zaman gecti esyalari emanetci biyere biraktim dedi kendi ihtiyaci var neden kac vakittir almiyorsun ? Yine yalan emanetcide degil öbür kisi aldi götürdü hepsini caldi daha dogrusu. Annem bile tabak tencere ceyizlik esyalar götürmüstü eve koymustu yani onlarda gitti. Ama esim hala daha o kisiyi savunuyor olsun yine aliriz diyor. Alan kendisi degil benim ondan koymuyor ama benim üzüldügüm ilk esyalarimiz o kadar zorluklarla aldik emek verdik ben kullanamadim baskasi mahvetti sonrada caldi götürdü ve esim hala onu savunuyor. Ben kiziyorum ama aklimi karistiran hep annem ve kardesim oluyor onlar esimin yaptigini dogru buluyorlar anlam veremiyorum. Eve aldigi kisi arkadasiymis olsun kalsinmis götürsünmüs. Ya bu normalmi yoksa benmi kafayi yedim ?

Bilmiyorum artiknolmasimi olmamasimi hayirli :KK43: bütün sorunlar hep baskalari yüzünden cikiyor. Bana ve aileye deger verse kendi halimizde yasayip gitsek isine gitse calissa getirse eve ekmegini ben bise beklemiyorum fazla. Baskalarina cok deger veriyor keske birazcikda bana verse. Normalmi böyle erkeklerin is arkadaslarina normal arkadaslarina karisindan daha cok deger vermesi ? Bana evlenmeden kisa zaman önce tartistigimizda evlenince degiscek esim olcaksin demisti bende o umutla inandim. Sonrada cocuk olsun farkli olcak diyor. Olcak olsa en basindan olurdu yada yavas yavas olurdu en azindan ama bunda bi ilerleme yok aksine gerileme var benle inatlasmak icin hep sinir olacagim seyleri yapiyor tersini yapiyor dedigimi hic dinlemiyor duymuyor bile kafasina göre tek yasiyormus gibi davraniyor.

Bence evlilik dedigin insanin hayatini kolaylastirir cünkü herseyi birlikte yaparsin birde seversen ordanda güc alirsin mutlu olursun böyle olcak diye düsünüyordum. Asik degilim esime normal insan olarak deger veriyordum evlendikten sonra sevmeye calistim sevdimde biraz ama böyle yaptikca sogutuyor beni kendinden cok üzüyor güvenimi kirdi kac defa yemin etti bende yalvardim yapma artik dedim tamam dedi yine yapti.

Simdi düsündügüm acaba gercekten denk mi geldi yani tam ben ondan süphelendim arattirdim hemen o an telefon aldi ve bana yazdi ? Telefon aldim paket yaptirdim dedi..
Eşyaları çalmamış o kişi. Eşiniz evi başkasına kiralamış ve sonrasında eşyaları satmış. Evlenmeden önce bilmiyordum diyosunuz hem de evlenmeden önce evden çıksın diye haber yolluyorsunuz. Polise niye şikayet etmediniz. Eşiniz sizin malı mülkü yiyecek haberiniz olsun. Sonra burda konu açarsınız. Çok kötü bi dolandırıcıya düştünüz. Ya sizi yiyip bitirip ortada bırakacak ya da siz kaçın. Ama kaçacağınızı sanmıyorum. Adama gördüğünüz anladığınız halde inanıyosunuz. Allah tez zamanda sizin gözünüzdeki sis bulutunu kaldırsın inşallah

Yanlış demiyorum normal değil diyorum ilk gece dayak yemişsiniz sizin adınıza çok üzgünüm bu boşanma sebebi. yetmemiş devam etmiş. Size sıra sıra yalanlar, paranızı yemeler, sizi herkese kötülemeler üstelik bunlar 1 ay içinde oluyor. Ve siz 2 kere görüştüğünüz bir adamla evlenmişsiniz. Ev almalar, araba satmalar, devretmeler, birine küsmeler, şiddet, yalan, gizli saklı işler, nerde ne yaptığı belli olmama adam dolandırıcı gibi davranıyor. Daha boşanmak ya da kaçmak kurtulmak için ne olması lazım ben bilemedim. Ve siz herşeye rağmen üzüldüğüm tek konu kendini kullandırtması diyorsunuz. Benim de üzüldüğüm tek konu sizi ilk günden beri döven bi adamın kendini kullandırtmasına üzülmeniz. Sizce bu şekilde düşümmek normal mi sağlıklı mı? Hemcinsim olarak üzülüyorum. Lütfen çocuk yapmayın. Kendi geleceğiniz gaipken bir de çocukla ortada kalmayın.
Dogru diyorsun. Kullandirtmasin kendini aile olalim istiyorum ondan ugrastim :KK43: tesekkür ederim yazdigin icin. Cocuk zaten kolay kolay olacagini sanmam daha öncekinde denemistik olmamisti. Iliskidede cok zorluyor kusura bakmayin böyle yazdim ama sürekli iliski istemisti yanimdayken. Cok uzun sürüyor 50 defa falan bosaliyor yani nor.al degil, kendisi sayiyor söyküyor sayiyi ne kadar sogru bilmiyorum. Küsüyorum ben istemiyorum diyorum yine sucluyor beni. Keske düzelse ve mutlu olsak. Evliligi böyle birsey hayal etmemistim ben.

Normal görüstügüm arkadaslarim vardi kiz da erkek de ama onlarin hicbirisi bana bunun davrandigi gibi kötü davranmadi ezmedi saygisizlik etmedi bana :KK43: o istemiyor diye görüsmeyi kestim herkezle. Herkeze mesaj yazdi benim telefondan ve sildi bende görüsmüyorum o istiyor diye zarari olan insanlar degildi cok güzel muhabbet edip mutlu oldugum arkadaslardi. Cok keyifli vakit geciriyorduk sohbet ediyorduk moralim bozuk olsa bile onlarla kisada olsa telefonda konusmak beni mutlu etmeye yetiyordu ama sirf esim istemiyor diye silmek zorunda kaldik. Kendisine zarari olabilecek hatta olan kisileri ben sil diyorum ona silmiyo sildim diyor yine görüsüyor. Ben ona sununla konusma desem tamam diyor sonra yazismalarini görüyorum hani konusmicaktin söz vermistin diyorum konusmadimki yazistim diyor. Yazismada diyorum tamam diyo sonra ögreniyorumki baska ortak arkadaslari görüntüöü görüsürken bu da görüntülü görüsüyo e hani görüsmicektin söz vermistin diyorum ben görüsmedimki arkadaslar görüsüyordu benimde canim cekti özledim öyle konustuk kisa sadece diyor. Yani süreklinoyun oynuyor benle. Iyce en ince detayina kadar her olasiligi düsünerek söyleyerek söz verdirtmek gerekiyor ölede yapinca yine sözünü tutmadin niye yapiyosun böle diyince sen zorla söz verdirttin o gecersiz görüsürüm konusurum sanane diyor bana. Ya komple yabanci birisi olsam hadi neyse. Sevgili olsam yine neyse ama insan hayati esiyle paylasiyor herseyini paylasir en azindan bi fikir almazmi ? Düsüncelerini paylasmazmi ?

Sen şimdi boşver buraya yazmayı.. Güzel bi avukat tut ona anlat bunları.. Maddi manevî dava ac boşan gitsin sonra kendi hayatını yaşa evlenmek istemiyorsan da bi daha evlenme. Böyle evlilik olmaz. Hâlâ acaba diyorsun. Yanı bir insanın içinde acabalar varsa bu iş bitmiştir zaten.

Merhaba herkeze, buradakilerin düsüncelerine hislerine önem veririm tecrübeli ve dogru tavsiye verenler var allah razi olsun. Cok üzülüyorum agliyorum konusacak kimsem yok o yüzden buraya yazmak istedim bana düsüncelerinizi söylerseniz iyi gelebilir diye düsünüyorum :KK43:(

Biz esimle evleneli 1 ay doldu, evlendikten 2 hafta kadar sonra baska ülkeye gitti calismaya. Ben 34 o 35 yasinda.

Bana sürekli yalan söyleyen birisi, her defasinda yeminler ediyor söz veriyor ama yine aynisini yapiyor. Kendim yakaliyorum yalanlarini inkar ediyor beni sucluyor.

En son yanimdayken telefonunu rica etmistim birseye bakcam dedim telefon listesinde kimlerin olduguna mesajlarina falan söyledim kendisine bakacagimi hayir dedi. Tekrar rica ettim sadece bakacagim lütfen verirmisin dedim yeni aldigi telefonu annemlerin yaninda parcaladi eliyle kirdi üzerime atti. Hic kavga falan yoktu ortada ve normal ses tonuyla sadece rica ettim lütfen verirmisin kisa bakcam vercem dedim böyle yapti. Tamamen parcaladi telefonu yani kücük kücük parcalari kaldi cam kiriklari elime batti.

Birkac saat sonrada iyi oldu ben gittigimde bana ulasamayacaksin bende rahat edicem orda dedi bana. Bi taraftan sakasina diyordur belki diye düsündüm diger taraftanda bilerek kirdi bu telefonu ben ulasamayayim ona diye düsündüm.

Normalde telefonu elinden hic birakmayan biri sürekli oyun oynar vidyolar izler veya is arkadaslari isinde yardim ister bu de sürekli calisir baskalarinin isinide yapar digerleri keyif sürer benimki calisir bu yüzdende daha önceleri tartismistik. Vaktini bana ailesine ayirmak yerine yabancilara ayirmayi tercih ettigi icin.

Gittigimde para yok borclarim var telefonu anca 4 ay sonra alabilirim öyle görüsebiliriz dedi bana ve normalde 5 dk telefonsuz duramayan biri. (Bu arada ben bütün birikimlerimi verdim yemeden icmeden kestim verdim borclar bitsin diye yaklasik 150 milyar kadar ama bu baskalarina harcamis hepsini bana yine yalanlar söylemis kandirmis neyse bu baska konu) Bu telefonsuz durmaz idareten ucuz ikinci el alir sonra istedigi telefonu alir diye düsünmüstüm icimden. 2 günde bir bazen günde bir yaklasik 1-2 saat e mail üzerinden yazisiyorduk. Bende sevinmistim en azindan is yerinden yormuyorlar telefonu yok dinlenir yazik cok yoruyorlar diye düsünüyordum.

E maili de internet kafeden girip yazdigini söylüyordu ama 2 defa gece yazmisti biri gece 23.30 gibi digeri 2.40 gibi biseydi. Bu saatte internet kafeler kapali. Ama neyse daha önce yazmistir simdi gelmistir bana diye avuttum kendimi.

Bu arada sadece yazistik, görüntülü sesli görüselim özledim seni dedigimde kafenin kamerasi bozukmus ses olmuyormus her gittigi farkli farkli kafeler öle dedi bana. Daha önceleride ben kamera acmasini istiyordum sesli görüsmek istiyordum whats app üzerinden ama bana acmiyordu oldugu yeri bana göstermemek icin cünkü istemedigim yerlere istemedigim kisilerin yanlarina gidiyordu kaliyordu. Bu da simdi buraya yazqrken aklima geldi o yüzden görüntü acmadi bana demek yine :KK43:

Benim hislerim cok güclüdür bazen gözümün önünde birseyler görürüm gercek olur yada uykuyla uyaniklik arasinda böyle rüya gibi ama tam rüyada degil öyle seyler olur ve ben simdiye kadar hislerimde hic yanilmadim.

Bu yanimdan gideli yaklasik 2 hafta oldu ve güya telefonu yok.

Dün gece uyuyamadim sabaha kadar icim cok sikildi sabah uyumaya calistim bikac saat sonra uyanir gibi uyku uyaniklik arasi esimin aslinda telefonu oldugunu ve benden gizledigini gördüm ve hissettim.

Uyanir uyanmazda direkt deneyeyim dedim. Gittiginden beri telefonu olmadigini düsündügüm icin hic aramak denemek aklima gelmedi.

Inkar edeceginide biliyordum yeni aldim sana süpriz yapcaktim bilmem ne diye yine beni suclayacagini ve inkar edecegini tahmin ettim.

Ben bunu aradim telefon meskul caliyor, meskul oldugundan degil beni engellediginden öle. Daha önceleride tartistigimizda beni engelliyordu o zamanda aynen böle meskul caliyordu, tabi sonradan aklima geldi önce meskul sandim ona sinirlendim sonra beni yine engelledigi aklima geldi.

Whats app üzerinden konusurduk ama whats appi kurmamis bile bence gerek yok cünkü herkez direkt telefondan görüsüyor onunla veya baska benim bilmedigim bi program olabilir.

Sonra belki ben yaniliyorumdur diye hala kendimi kandirmaya calisiyorum arkadasimi aradim rica ettim bu numarayi bir ararmisin sende de meskul caliyormu diye cünkü telefon kirdiginda telefonun yoksa kart elinde duruyorsa veya o da kirildi demisti ama yinede yaninda götürmüstü bilmiyorum artik aradiginiz kisiye ulasilamiyor diye ses gelir telefondan bende meskul caldi engelli oldugum icin, arkadasa arattirdim telefon normal caldi, tekrar ara dedim aradi bu defa aramayi redetti esim kapama tusuna basti telefon calarken arkadasim ararken.

Orda artik emindim telefonu olduguna zaten 5 dakika telefonu elinden birakamayan birisi 2 hafta telefonsuz dururmu ? Benim aptalligim.

Mail yazdim buna kizdim sinirlendim benden telefonun oldugunu gizledin falan diye tutamadim kendimi cok üzüldüm.

Insan birak karisindan sevgilisinden bile gizlemez telefonu oldugunu. Neden gizlesin ? Yani düsünüyorum düsünüyorum mantikli hicbir aciklama gelmiyor aklima.

Benim aradigimi numaradan farkedince yani arattirdigimi bu hemen whats apptan bana öbür whats appimdanda yazmis baska bitane program vardi benim telefonda o yoktu onda onu indirmis ordan yazdi mailler yaziyor whats apptan aile grubuna falan yazmis heryerden yazmis.

Yazdigida askim süpriz telefon aldim bugün aldim daha yeni dün hic evden cikmadim bugün sabah ciktim telefon aldim sana yazdim hemen param yoktu bi arkadas bana para gönderdi hesabima pazartesi telefon al dedi bende dayanamadim bugün aldim falan filan. Arkadasi cuma para göndermis buna banka dekontunu gönderdi pek anlamiyorum kim kime göndermis ama cumadan var para gönderdigi ama ne icin göndermis onuda bilmiyorum esim bazen is yapiyo o kisiye o is icinde ayni miktar para gönderiyor o kisi yani ne icin gönderdigini bilmiyorum) Sonrada beni sucladi kizdi. Sonra tehdit etti beni o istemedigin kisilerle görüscem onlarin her isini yapcam ayaklarina kapancam yalvarcam falan (bunlar benim daha önce ondan yapmamasini rica ettigim seylerdi kendini kücük düsürme ezdirme isini yap ama sen oranin caycisi degilsin ayakcisi degilsin kendi isini yap isle ilgili sorarlarsa yardimci ol ama kendini kulmandirtma demistim ) o da buna inat bana öyle seyler yazdi iste.

Ben heryerden engelledim ve yazdigi hicbirseye cevap vermedim aile grubundanda cikarttirdim ve herkeze onu engellemelerini söyledim bise demesinler diye.

Nasil ben ona hicbisekilde ulasamiyorsam onunda bana ulasmasini istemedim.

Cok üzülüyorum dayanamadim cok agliyorum cok kötüyüm o yüzden buraya yazdim birde sizden fikir almak icin.

Acaba dogrumu söylüyor ? Gercekten tamda bugünmü yani tam ben ona baska numaradan cagri attirdim ben oldugumdan emin oldugu bi numaraydi o numaradan arama geldi hemen ardindan bana hertaraftan yazmaya basladi süpriz falan diye yani tamda o anmi denk geldi telefon almasi ? Telefon aldiysa neden sadece ben engelliyim ? Arkadas aradiginda oldu onu numarasi esimde kayitli degil. Hem pazar günleri nerden telefon alcak acikmiki telefoncular ? Ikinci el de olabilir bilmiyorum. Nasi olurda tam benim süphelenip ona kizdigim ana denk gelcek telefon almasi ? Bu kadar tesadüf normalmi ? Yalan söylüyormu söylemiyormu ? Ben yanlismi düsünüyorum ? Onu engellemekle yanlismk yaptim ? Ne yapacagim ben ? Ne tavsiye edersiniz ? Beynim durdu cok üzgünüm :KK43:

Disardan bakan birinden fikir istiyorum yardim ederseniz cok sevinirim size yazmak bile iyi geldi rahatlatti beni aglamam durdu en azindan. Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin bu kadar okuyabildiyseniz ve simdiden allah razi olsun yardimci olmaya calisan herkeze.
1 aylık evlilikte bu kadar yazacak ne buldun anlamadım 30gunun hergununu yazsan bukadwr surmezdi 150bil liralık yere kadar okudum sonrasına gerek duymadım çok polyannasin o parayı vermeyecektin geçmiş olsun

Camım acil ailene durumu anlat ve bosan. Bak gecen günlerine yazık
Ailede biraz farketti durumu ama onun agzi iyi laf yapiyo bide beni konusturtmuyo kendi konusuyo sakaya vjruyo konuyu degistiriyo bana sariliyo falan saka yapiyo insana söyleyecegi seyi unutturuyor yada bosver iyi simdi demeyeyim diyorum. Iliskk istediginde iyi davraniyo kedi gibi geliyo duygu sömürüsü yapiyo aciyorum affediyorum iliskiden sonra dönüp gidiyo kavga cikariyor telefonla ilgileniyor beni takmiyor :KK43:

Ben kiziyorum bagiriyorum. Sirf bagirmak bile suclu gösteriyor insani. Kollarim baya morarmisti aradan 2 gün gectikten sonra daha cok belli oluyo morluklar kahvaltida aile görmüstü tartistinizmi gene dedi kardesim esi gelin, evet dedim sonra, hmm simdi kim suclu oldugunu bilmedigim icin birsey diyemeyecegim sen kesin bagirmissindir emrahta ondan yapmistir dedi.. üzüldüm böyle demesine. Bagiriyorum hakli ama ne yapayim normal söylüyorum anlamiyor güzellikle söylüyorum anlamiyor birde yaptiklari o kadar birikince benimde sabrim tasiyor bagirarak kiziyorum yüksek sesle ne yapa im insanlik hali iste normal insan gibi konusulmuyo onunla benim gibi sessiz sakin birini bu hale getirdiler esimle görüstükten sonra veya o yanimdayken hep sesim kisik oluyor benim bagirmaktqn birde cok hassas ses tellerim benim bagiramiyorim bile fazla bir kere bagirsam sesim kisiliyor hemen bogazim aciyor fazla bise yapamiyorum diyemiyorum. Yinede nenolursa olsun siddet uygulamaya hakki yok bence. Benim gücüm yetmiyor tek eliyle tutuyo ellerimi kollarimk birde birsürü askeri egitim almis özel tim falan bicok sey biliyor bana uyguluyor benimde gücüm yetmiyor kadin gücü ne kadar olcak zaten ben öyle yapili güclü biri degilim. Kendisi diyor ben cok sey yasadim piskolojim bozuldu demksti bikeresinde bana. Bende sevgiyle gecer ben seni cok mutlu etcem demistim.

Iyi oldugunda iyi ama cok nadiren iyi oldugu vakitler oluyor :KK43:

Önce.engelleri kaldırın
Telefonu yokmuş ya öyle yada böyle almış
ŞImdi deneyin aynen telefonu yokken davrandığı gibimi davranacaksa
Devam ediyorsa yalanlara engelenmeyin silin gitsin
Ben simdi kizdim ya ona en son mail de o yüzden her yerden yazmis bana hicbise yokmus gibi bende engelledim.

Biraz dursun düsünsün istedim düsünürmü bilmem pek sanmiyorum bence beni umursamaz takmaz hayatina devam eder gibime geliyor.

Mailden ulasabilir zaten ordan engellenmiyor mail yazabilir ama ben cevap vermiyorum. Zaten birdahada yazmadi bikac kere iyi yazdi hicbise yokmus gibi cevap gelmeyince kizdi en son trip atti birdahada yazmadi öglenden beri. Bugün pazar tek basina ne yapiyosun bütün gün ? Insan yazar. Onun telefonu yok zannerken benfe internet vardi birsürü mail yaziyordum onu özledigim icin güzel birseyler yazip yazip gönderiyordum geldiginde okur sevinir mutlu olur diye simdi imkani var yine yazmiyor..

Hâlâ acaba doğru mu söylüyor diyorsunuz. Çok şaşırıyorum. Bariz yalan söylüyor. Siz şu an farkında değilsiniz gerçekleri göremiyorsunuz belli ki ama siz karı koca gibi değilsiniz. Telefonu içindekileri görmeyesiniz diye kırmış. Yurtdışında başkaları ile görüşürken siz onu rahatsız etmeyesiniz diye telefonu yokmuş gibi davranmış. Burda hiçbir bağlılık sevgi yok. Yani uzaktan bunları söylemek kolay ama bu rüyadan uyanın bu evlilik değil boşanın.

Merhaba herkeze, buradakilerin düsüncelerine hislerine önem veririm tecrübeli ve dogru tavsiye verenler var allah razi olsun. Cok üzülüyorum agliyorum konusacak kimsem yok o yüzden buraya yazmak istedim bana düsüncelerinizi söylerseniz iyi gelebilir diye düsünüyorum :KK43:(

Biz esimle evleneli 1 ay doldu, evlendikten 2 hafta kadar sonra baska ülkeye gitti calismaya. Ben 34 o 35 yasinda.

Bana sürekli yalan söyleyen birisi, her defasinda yeminler ediyor söz veriyor ama yine aynisini yapiyor. Kendim yakaliyorum yalanlarini inkar ediyor beni sucluyor.

En son yanimdayken telefonunu rica etmistim birseye bakcam dedim telefon listesinde kimlerin olduguna mesajlarina falan söyledim kendisine bakacagimi hayir dedi. Tekrar rica ettim sadece bakacagim lütfen verirmisin dedim yeni aldigi telefonu annemlerin yaninda parcaladi eliyle kirdi üzerime atti. Hic kavga falan yoktu ortada ve normal ses tonuyla sadece rica ettim lütfen verirmisin kisa bakcam vercem dedim böyle yapti. Tamamen parcaladi telefonu yani kücük kücük parcalari kaldi cam kiriklari elime batti.

Birkac saat sonrada iyi oldu ben gittigimde bana ulasamayacaksin bende rahat edicem orda dedi bana. Bi taraftan sakasina diyordur belki diye düsündüm diger taraftanda bilerek kirdi bu telefonu ben ulasamayayim ona diye düsündüm.

Normalde telefonu elinden hic birakmayan biri sürekli oyun oynar vidyolar izler veya is arkadaslari isinde yardim ister bu de sürekli calisir baskalarinin isinide yapar digerleri keyif sürer benimki calisir bu yüzdende daha önceleri tartismistik. Vaktini bana ailesine ayirmak yerine yabancilara ayirmayi tercih ettigi icin.

Gittigimde para yok borclarim var telefonu anca 4 ay sonra alabilirim öyle görüsebiliriz dedi bana ve normalde 5 dk telefonsuz duramayan biri. (Bu arada ben bütün birikimlerimi verdim yemeden icmeden kestim verdim borclar bitsin diye yaklasik 150 milyar kadar ama bu baskalarina harcamis hepsini bana yine yalanlar söylemis kandirmis neyse bu baska konu) Bu telefonsuz durmaz idareten ucuz ikinci el alir sonra istedigi telefonu alir diye düsünmüstüm icimden. 2 günde bir bazen günde bir yaklasik 1-2 saat e mail üzerinden yazisiyorduk. Bende sevinmistim en azindan is yerinden yormuyorlar telefonu yok dinlenir yazik cok yoruyorlar diye düsünüyordum.

E maili de internet kafeden girip yazdigini söylüyordu ama 2 defa gece yazmisti biri gece 23.30 gibi digeri 2.40 gibi biseydi. Bu saatte internet kafeler kapali. Ama neyse daha önce yazmistir simdi gelmistir bana diye avuttum kendimi.

Bu arada sadece yazistik, görüntülü sesli görüselim özledim seni dedigimde kafenin kamerasi bozukmus ses olmuyormus her gittigi farkli farkli kafeler öle dedi bana. Daha önceleride ben kamera acmasini istiyordum sesli görüsmek istiyordum whats app üzerinden ama bana acmiyordu oldugu yeri bana göstermemek icin cünkü istemedigim yerlere istemedigim kisilerin yanlarina gidiyordu kaliyordu. Bu da simdi buraya yazqrken aklima geldi o yüzden görüntü acmadi bana demek yine :KK43:

Benim hislerim cok güclüdür bazen gözümün önünde birseyler görürüm gercek olur yada uykuyla uyaniklik arasinda böyle rüya gibi ama tam rüyada degil öyle seyler olur ve ben simdiye kadar hislerimde hic yanilmadim.

Bu yanimdan gideli yaklasik 2 hafta oldu ve güya telefonu yok.

Dün gece uyuyamadim sabaha kadar icim cok sikildi sabah uyumaya calistim bikac saat sonra uyanir gibi uyku uyaniklik arasi esimin aslinda telefonu oldugunu ve benden gizledigini gördüm ve hissettim.

Uyanir uyanmazda direkt deneyeyim dedim. Gittiginden beri telefonu olmadigini düsündügüm icin hic aramak denemek aklima gelmedi.

Inkar edeceginide biliyordum yeni aldim sana süpriz yapcaktim bilmem ne diye yine beni suclayacagini ve inkar edecegini tahmin ettim.

Ben bunu aradim telefon meskul caliyor, meskul oldugundan degil beni engellediginden öle. Daha önceleride tartistigimizda beni engelliyordu o zamanda aynen böle meskul caliyordu, tabi sonradan aklima geldi önce meskul sandim ona sinirlendim sonra beni yine engelledigi aklima geldi.

Whats app üzerinden konusurduk ama whats appi kurmamis bile bence gerek yok cünkü herkez direkt telefondan görüsüyor onunla veya baska benim bilmedigim bi program olabilir.

Sonra belki ben yaniliyorumdur diye hala kendimi kandirmaya calisiyorum arkadasimi aradim rica ettim bu numarayi bir ararmisin sende de meskul caliyormu diye cünkü telefon kirdiginda telefonun yoksa kart elinde duruyorsa veya o da kirildi demisti ama yinede yaninda götürmüstü bilmiyorum artik aradiginiz kisiye ulasilamiyor diye ses gelir telefondan bende meskul caldi engelli oldugum icin, arkadasa arattirdim telefon normal caldi, tekrar ara dedim aradi bu defa aramayi redetti esim kapama tusuna basti telefon calarken arkadasim ararken.

Orda artik emindim telefonu olduguna zaten 5 dakika telefonu elinden birakamayan birisi 2 hafta telefonsuz dururmu ? Benim aptalligim.

Mail yazdim buna kizdim sinirlendim benden telefonun oldugunu gizledin falan diye tutamadim kendimi cok üzüldüm.

Insan birak karisindan sevgilisinden bile gizlemez telefonu oldugunu. Neden gizlesin ? Yani düsünüyorum düsünüyorum mantikli hicbir aciklama gelmiyor aklima.

Benim aradigimi numaradan farkedince yani arattirdigimi bu hemen whats apptan bana öbür whats appimdanda yazmis baska bitane program vardi benim telefonda o yoktu onda onu indirmis ordan yazdi mailler yaziyor whats apptan aile grubuna falan yazmis heryerden yazmis.

Yazdigida askim süpriz telefon aldim bugün aldim daha yeni dün hic evden cikmadim bugün sabah ciktim telefon aldim sana yazdim hemen param yoktu bi arkadas bana para gönderdi hesabima pazartesi telefon al dedi bende dayanamadim bugün aldim falan filan. Arkadasi cuma para göndermis buna banka dekontunu gönderdi pek anlamiyorum kim kime göndermis ama cumadan var para gönderdigi ama ne icin göndermis onuda bilmiyorum esim bazen is yapiyo o kisiye o is icinde ayni miktar para gönderiyor o kisi yani ne icin gönderdigini bilmiyorum) Sonrada beni sucladi kizdi. Sonra tehdit etti beni o istemedigin kisilerle görüscem onlarin her isini yapcam ayaklarina kapancam yalvarcam falan (bunlar benim daha önce ondan yapmamasini rica ettigim seylerdi kendini kücük düsürme ezdirme isini yap ama sen oranin caycisi degilsin ayakcisi degilsin kendi isini yap isle ilgili sorarlarsa yardimci ol ama kendini kulmandirtma demistim ) o da buna inat bana öyle seyler yazdi iste.

Ben heryerden engelledim ve yazdigi hicbirseye cevap vermedim aile grubundanda cikarttirdim ve herkeze onu engellemelerini söyledim bise demesinler diye.

Nasil ben ona hicbisekilde ulasamiyorsam onunda bana ulasmasini istemedim.

Cok üzülüyorum dayanamadim cok agliyorum cok kötüyüm o yüzden buraya yazdim birde sizden fikir almak icin.

Acaba dogrumu söylüyor ? Gercekten tamda bugünmü yani tam ben ona baska numaradan cagri attirdim ben oldugumdan emin oldugu bi numaraydi o numaradan arama geldi hemen ardindan bana hertaraftan yazmaya basladi süpriz falan diye yani tamda o anmi denk geldi telefon almasi ? Telefon aldiysa neden sadece ben engelliyim ? Arkadas aradiginda oldu onu numarasi esimde kayitli degil. Hem pazar günleri nerden telefon alcak acikmiki telefoncular ? Ikinci el de olabilir bilmiyorum. Nasi olurda tam benim süphelenip ona kizdigim ana denk gelcek telefon almasi ? Bu kadar tesadüf normalmi ? Yalan söylüyormu söylemiyormu ? Ben yanlismi düsünüyorum ? Onu engellemekle yanlismk yaptim ? Ne yapacagim ben ? Ne tavsiye edersiniz ? Beynim durdu cok üzgünüm :KK43:

Disardan bakan birinden fikir istiyorum yardim ederseniz cok sevinirim size yazmak bile iyi geldi rahatlatti beni aglamam durdu en azindan. Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin bu kadar okuyabildiyseniz ve simdiden allah razi olsun yardimci olmaya calisan herkeze.
Bir söz vardır Ölüyü çok yıkarsan ya osu... ya s....!
Sizin ki de o hesap olmuş Eşinizin üstüne gide gide yüz göz olmuşsunuz maalesef.

Bu kadar şey telefon parçalama olayları 1 aylık evlilikte mi oldu? Daha önce olduysa göz göre göre evlenmiş olmanız büyük hata. Bir işler karıştırdığı belli ki sizden gizliyor
Evlendikten sonra kirdi gitmesine 3-4 gün kala falan kirmisti, bilerek kirdi herhalde diye düsünüyorum. Birde kavga falanda etmiyorduk annemle babamla birlikte oturuyorduk. Durduk yere yapti ben telefonunu rica ettigim icin. Kavga eferken tartisma sirasinda yere atsa kirilsa yine baska ama bu hicbise yokken kirdi.

Aile bana söylüyor iyi davran sen düzelir alisir diyorlar yoksa gider birdaha gelmez falan diyorlar. Hem suclu hemde o gitcek diye korkuyorlar. Evlilik bozulmasin istiyorlsr anliyorum bende bozulsun istemiyorum ama keske düzelebilse en azindan caba gösterse o bile yeticek biraz saygi gösterse birazcik ilgi gösterse.
Beni birde sürekli baska erkeklere git diye kiziyo trip atarken git baska erkeklere onla sevgili ol sunla ol benim eskiden görüstügüm normal arkadas olarqk görüstügüm erkeklerle birsey yasamisim gibi iftira atiyor bana beni cok üzüyor bu durum bana böyle demesi. Hic aklimin ucundan bile gecmeyecek seylerle sucluyor beni. Bir keresindede demisti ben seni satayim para kazanalim hem zevkli olur diye yani baska erkeklerle birlilte olmak falan. Ben reddetmistim ciddiye almadim pek bikac defa söylemisti kizdim deme böyle seyler diye. Söylemedi bayadir ama iste telefon yoktu ya güya ondanmi bilmiyorum engelleri kaldirsam veya ya trip atacak yada beni suclayacak. Yazmak istese zaten mailden ulasabilir bana ama yazmiyon suan tripli kendisi bana akrsi tahminimce. Cünkü cevap vermedim ya yazdiklarina. Iftira atiyorsun bana beni sucluyorsun diyor. Ben telefon aldim 3 ay dayabamadim 4 ay dayanamadim sensizlige telefon aldim sen bana iftira atiyorsun diyor.

Pazar günleri telefoncular acikmi telefon alinirmi ? Telefona paket yapilirmi pazar günü ? Gercekten bugünmü aldi acaba bilmiyorum o herseyi oyunu hepsini önceden düsünüp planliyor öyle oynuyor oyununu hep cok gec farkettim

Mrb kuzum seni gördüğüme sevindim. En son ayrılmistin tekrar mi baristiniz
Merhaba canim buralardamisin sen nasilsin ? Cok doldum dayanamadim cok kötüydüm buraya yazdim cok sükür iyi geldi yazilanlari okuyorum.

Yok o beni terketti gitti hic bakmadi bile. Yeni evlendim ben baska birisiyle.

Uzun zaman gelmemistim o terkettikten sonra. Yeni gelmeye basladim ara ara forumlari okuyorum. Bugünde cok fazla üzüldüm ben yazdim :KK43:

Okuyan özet geçsin lütfen
Kusura bakma cok uzun yazdim esim telefonu acaba gercekten yenimi aldi yani tam ben tesadüfen onu arattirdigimda ayni daha yeni telefonmu aldi yoksa coktandir telefonu vardida benden gizliyormuydu diye konu bu. Farkli yerlerdeyiz kontrol edemiyorum kendim. Bana sürekli yalan söylemis söylemeyede devam ediyor

Bu adamla niye evlendiniz?
En basinda böyle degildi. Ilk baslarda hatta o kadar cok iyiydiki Nnemle konusuyorduk nasil olurda bir insan bu kadar iyi olabilir diye düsünüyordum ben. Bu ya gercekten cok iyi birisi dünyada esi benzeri olmayan yada tam tersi cok kötü biri ama iyi rol yapiyor diye falan saka konusuyordum. Gercekten cok begenmistim iyi biri sanmistim dini bilgiside vardi, allah korkusu olan biri kötü olamaz diye düsünüyordum ama alakasi yokmus dini insanlari etkilemek icin kullaniyor duygu sömürüsü yapmak icin baska hikayeler uyduruyor hepsini daha yeni farkediyorum iste :KK43:

Siz gercekmisiniz ya?hala bu adamin duzeleceğine inaniyormusunuz?hic kimse duzelmez herkez kendi bildigini okur ne demek seni satiyim nasil bir laf bu bosanmassan basin daha cok ağrir.bu adam duzelmez.bu adamla mutlu yuva felan kurulmaz.sizinki evlilik felan değil ya cok safsin ya dalga geciyorsun.

Siz açık açık ben sana güvenmiyorum kimlerle yazisip beni aldatiyorsun ver bir öğreneyim imaji cizmissiniz gözünde eşinizin.
Güven sıfır.
Güvensiz bir evlilik sagliksizdir.
Lütfen tedavi olun kendi iyiliğiniz için.
Eşinizin verdiği tepkiler çok ağır o da yanlış asla savunamam.
Bir tarafta suç işleyen diger tarafta suça teşvik var.
Erkekler sana güveniyorum diyen kadınları severler.
Illa bakacaksınız caktirmayacaksiniz .
Canim ilk baslarda ben her normal insan arasi iliskilerde oldugu gibi güveniyordum cok normaldi. Bu bana sürekli fotograf atip duruyordu bak simdi su binanin önündeyim simdi surdayim simdk isyerindeyim simdi sunlari yiyorum diye sürekli foto atiyordu. Bende gerek yok canim neden foto atiyorsun söylemen yeter vaktin varsa söyle yoksa aksam anlatirsin günün nasil gectigini diyordum.

Bu bana inanmazsin simdi o yüzden ispat ediyorum iste diyordu. Ben sasiriyordum bi insan neden sürekli her yaptigi biseyi ispat etmeye calissinki diye düsündüm hep. Yani ispat beklemiyordum hatta rahatsiz oluyordum kizdim her yaptigini ispatlamana gerek yok ben sana güveniyorum seni seviyorim sen yapacagin isi bilirsin diyordum slnucta kac yasinda adam öyle saniyordum. Sonra bunun yalanlari ortaya ciktikca bende yavas yavas bu hale geldim iste böyle degildim ben. Bazi zamanlar özledim seni kamera acarmisin dedigim birsey uyduruyordu o zamanlar anlamiyordum. Sonralari yine denk geldi sonradan aklima geldi bisemi sakliyosun neden acmiyosun diyordum kavga ciksrtiyordu bana güvenmiyosun bana güveneceksin inanip inanmamak sana kalmis diyor. Ben zaten inaniyodum güveniyordum ama bunca yalanlarondan sonra nasi güveneyim sana ? Kac defa affettim kac defa gercektende güvendim ama her seferinde güvenimi kirdi nasil güveneyim simdi bu adama ? Birde denemek icin degil gercekten özledigim icin sesli konusalim yada görüntü diyordum aklima bile gelmiyordu denemek bu bozuk diyordu yada kavga cikartip yatiyordu veya hic cevap vermiyodu 2 gün sonra yaziyordu uyuyakalmisim diyordu kavga ciksrtip engelliyordu yani böyle böyle birikti kisa zamanda ve cok gec farkettim ve aklima geldi. Akil danisabilecegim kimsem yok öyle sohbet edebilecegim konusabilecegim. Iyiki burda sizler varsiniz allah razi olsun hepinizden

X