- 8 Ocak 2024
- 567
- 1.700
-
- Konu Sahibi BradshawSade
bana asık oldugunu sevmeye basladıgını soyledı
annesıyle problemı var borcları var suanda calısmıyor.
Ama sigara- degil ıcılen madde kullanıyor o ile baslayan. kumar oynuyor arada
Kesinlikle bes para etmez derdim hele bu kumardı ıctıgı seydı. Hepsınden önce bu yeterlıydı ama hislerime engel olamamistim cok haklısınızGittikçe daha da kötüleşiyor adam boş char. Merhabalaştıktan sonra geçmişi bahane etmiş kaçmış. Bundan olmaz zaten, yaşandı bitti saygısızca deyip önünüze bakın sakın geri dönmeyi falan düşünmeyin siz de engelleyin.
Ayrıca anlattığınız adamla ilgili bir başka üye yazsaydı ne düşünürsünüz?
kesınlıkleİsterse dünyanın en iyi adamı olsun. İçki içen, kumar oynayan, yasaklı madde kullanan insandan değil sevgili,eş; komşu bile olmaz
yaklasık tam bır ay olmadı
ben 27 o 24 evet kesınlıkle...Yaklaşık bir ayda bunlar yaşanıyorsa iki taraftada sıkıntı vardır. Yaşlarınız liseli ya da 20lerinin başında taze üniversiteli yaşı değil.
Bir insanın bir ayda yaşayacağı şey tatlı tatlı iltifatlar, birbirinin kahvesini nasıl içtiği gibi detayları merak edip öğrenmektir. Öpüşürsün sevişirsin ama onlar bile yine tatlı tatlı heyecanlı olur. Bu rezillikler yaşanmaz. İkinizinde boşluğuna gelmiş.
Kesınlıkle haklısınız....seninle cinsellik yasayip baskalariyla yasadigin cinsellik yüzünden seni sucluyor
ot kullaniyor
kumar oynuyor
calismiyor.
allah askina monica kendine layik gordugun adam bu mu?? bir de sen ayrilmamissin bile o terketmis.
yazik cidden
adamın pek bi olumlu özelliğini göremedim saydıklarınızda her b*k var