Düşükten sonra..

tesekkur ederim haklisiniz buraya yazmak iyi geldi biraz daha saglikli dusunmeye basladm..

Canım ben de 1 düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Düşükten sonra göğüsten gelen o süt beni de çok ağlatmıştı. Hala da acısı içimdedir. Ama yapacak bir şey yok, Allah sana başka bir evlat daha bağışlasın inşallah.

Bana doktorum 2 ay korun sonra hamile kalabilirsin demişti; ama benimki 2 aylıktı. Seninki daha fazlaymış belki bekleme süren de fazla olabilir. En uygunu doktoruna sorman.

Bu arada çok şükür Allah bana düşükten 6 ay sonra bana bir hamilelik daha nasip etti. İnşallah darısı senin başına.

Rabbim yavrunu sana bagislasin darisi basima dusukten ne kadar sonra denemeye basladiniz ?

Amin canım, darısı başına. Biz düşükten 2 ay sonra denemeye başladık; denemenin ilk 2 ayında olmadı, Allah 3. ayında nasip etti çok şükür.

Aradan çok zaman geçmiş ama yapılan yorumlara ve bu kadar acılıyken söylenen sözlere inanamadım. Acelen ne diyenler eminim ki bu acıyı yaşamamış olanlar. Ben 2 kez bebek kaybettim ve ilkinde gerçekten istemedim çünkü çok kanamalı bir düşük yapıp hastaneye gittim. Dedim ki sanırım bir daha bebek istemicem o korku, üzüntü bana yetmişti ama 1 aylık üzüntümün ardından tekrar denemeye başladık 5 ay sonra tutmuştu. İkincisinde kalbinin sesini dinleyecek kadar büyümüştü ve artık bişey olmaz dediğim haftalardaydim. Şuan hemen yeni bir bebek istiyorum. Elimi karnıma koyup yok olduğunu bilmek çok üzücü. Evladın doğmuş olması yada doğmamış olması farketmiyor o kesenin içinde ilk gözüktüğü andan itibaren bı bağ oluyor zaten. Bu durumu daha önce yaşamamış olanların kolayca yorum yapması da çok komik. O duygu yoğunluğu çok başka birşey ve evet acelemiz var!!!
İnternette takip ettiğim bı çok doktor beklemeye gerek yok bı adet dönemi yeterli diyor ama bizim hastane doktorları 6 ay bekleyin diyor neye göre? Rahim kendini 1 ay da çok güzel toparlıyor hatta kanamanın gerçekleşmesi de buna bir işarettir.. İstisnai durumlar hariç.
Psikolojik olarak hazır olmama durumu ayrı bir konu ama kimse bundan bahsetmiyor asıl önemli olan bu bence.
İnşallah bu zaman içerisinde sağlıklı evlat yada evlatlarınız olmuştur.

O karna elini koyup boş olduğunu görmek çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…