- 18 Aralık 2016
- 53
- 41
- 33
Arkadaslar 20kasimda 5aylik melegimi kaybettim cok zor zamablar gecirdim kisaca anlatayim ilk hamileligimdi esimde bende cok istiyorduk cocugumuz olsun ve Allah nasib etti hamile oldugumu ogrendim sonra esim asiri bir sekilde ustume dusmeye basladi tabi bu bebekten kaynakli birde oglan oldugunu ogrendi demeyin keyfine 3uncu ayimda kesilmek bilmeyen bi kanamam basladi iri iri kan pihtilari atiyordum doktora gittik bir suru ilac verdi ne fayda ama melegim iyiydi taki 15inci haftamda suyum gelene kadar ve ona ragmen 3hafta susuz yasadi melegm sanki oda herseye inat yasamak istiyordu bana sikica tutunmustu sonra minicik kalbi dayanamadi ve karnimda öldu.. Önceleri buna hazirlikli oldugum icin fazla uzulmemistm cunku kac doktora gittiysek yasamaz demislerdi dusukten bir kac gun sonra goguslerimden sutum geldi ve ben o gun hayatmda hic aglamadigim kadar agladm her gece elimi karnima koyuyorm onu hissetmiyorm melegim yok hareket eden yavrum yok cok etkilendim dusunsenize göğsunuzde sutunuz akiyor ama yavrunuz ölü Rabbim kimseye yasatmasin.. Uzerinden daha 1ay gecmeden hemen hamile kalmak istiyorm Rabbim bana bir daha nasib etsn ama saglikli bir sekilde kucagima almayi nasib etsin isteyen herkese sizlerden dua istiyorm yavrumun aci ancak baska bir yavruyla teselli bulur .. Birde sorum var dusukten sonra hic korunmadan hamile kalaniniz varmi yada dusukten ne kadar sure sonra hamile kaldiniz ?