Dizinde araştırıldı ve hiçbir sebep çıkmadı mı?Bende sizin durumunuza benzer bir durum yaşıyorum 6 kimyasal gebelik Dr um bana da bu sefer progesteron desteği verdi 2 aydır fakat gebe kalamadım ama dediğiniz gibi adetim erken gelmedi zamanın da oldu
En önemlisi de progestanı adetin kaçıncı günü kullanmaya başlamanı söyledi doktor size? Benim kafamı karıştırdı doktor ilk başta dedi 2. Hafta kullan sonra yok yok 3. Hafta başla adetin gecikince de hemen bize gel dedi. 3. Hafta başlasam zaten bi sonraki adetim başlayacağı için 2. Hafta da başladım progestana ama hata mı yaptım acaba diye düşünüyorumBende sizin durumunuza benzer bir durum yaşıyorum 6 kimyasal gebelik Dr um bana da bu sefer progesteron desteği verdi 2 aydır fakat gebe kalamadım ama dediğiniz gibi adetim erken gelmedi zamanın da oldu
Doktorunuz kim İstanbulda mıEn önemlisi de progestanı adetin kaçıncı günü kullanmaya başlamanı söyledi doktor size? Benim kafamı karıştırdı doktor ilk başta dedi 2. Hafta kullan sonra yok yok 3. Hafta başla adetin gecikince de hemen bize gel dedi. 3. Hafta başlasam zaten bi sonraki adetim başlayacağı için 2. Hafta da başladım progestana ama hata mı yaptım acaba diye düşünüyorum
Evet Zeynep Kamil Habibe ayvacıya gidiyorumDoktorunuz kim İstanbulda mı
Düşükten sonra kaç ay beklediniz?Merhabalar. Benimde aynı durum ilk düşükten sonra sürekli tekrarlayan kimyasal gebelikler oldu. Testler yapıldı sorun çıkmadı doktorum bağışıklık sistemin güçlüyse vücudun gebeliği kabul etmiyor olabilir dedi kortizonlu ilaç başlayabiliriz dedi adetin bitiminde gel dedi bana da
En iyisi 6 ay beklemekmiş bana Dr beklemene gerek yok dedi rahim hazır olmadığı için ardarda kimysallar yaşadımHayırlı olsun inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza. Pıhtılaşma mı vardı sizde ? Düşükten sonra 4 5 ay beklemiştim sanırım doktor 2 ay bekle demişti ama düğün vardı o yüzden arayı bi kaç ay açmıştım ben
çok zor yaşayan bilir rabbim kimseye aratmasın hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah hepimizeBenimde beklememe rağmen yaşadım :) beklemeyip peşinden yapanlarda var bana bağışıklığım yüksek olduğu için kimyasal yaşıyor olabilirsin dedi sağlıklı olduğuma üzüldüm resmen :) Allah’ın gücüne varmasın da en iyi vakti zamanı o bilir yine
6 oldu bakalım siz gebe miydinizAmiiin hayırlısıyla inşallahSizin kaçıncı hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?