• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşükten sonra hamlelik

Ebrosrian

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
38
1
18
Konya
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat yaklaşık 10 aydır sitenizi takip ediyorum. arkadaşlar ben ekimde ikiz bebeklere hamile kaldım fakat birini 8. hafta kaybettim diğerinin 12. haftada kalbi durdu. 2 ay kanamam sürdü daha sonra çok ağrı çektiğim ve piskolojim çok bozulduğu için bebek istemedik bu ay çok istiyorum reglime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 1.2 çıktı göğüslerimin uçları sızlıyo midem çok bulanıyo bugün adet olmam gerekiodu daha ses soluk yok test aldım yine negatif ama hamileliğim hissediyorum yada psikolojik mi herşey bilmiorum bana yardımmm edin lütfennnn

Son düzenleme:
Rabbim gönlüne göre versin canım inş.bi daha aynı acıları yaşamazsın
birkaç gün daha bekleyip kanda gebelik testi yaptır
inş.hamişsindir ;)

bende şubat ayında 9 haftalıkken kalp atışlarının durması sebebiyle kürtaj oldum.3ay bitti bu 4.ayımız ve hala hamile kalmak için uğraşıyorum.ilk hamileliğimde 1,5 yıl korunmasız ilişkiden sonra zor oldu.bakalım tekrar normal yollarla hamile kalabilecekmiyim

bende şubat ayında 9 haftalıkken kalp atışlarının durması sebebiyle kürtaj oldum.3ay bitti bu 4.ayımız ve hala hamile kalmak için uğraşıyorum.ilk hamileliğimde 1,5 yıl korunmasız ilişkiden sonra zor oldu.bakalım tekrar normal yollarla hamile kalabilecekmiyim

doktor düşükten sonra 3 ay içinde hamile kalabileceğimi söylemişti ama ben istemiyordum şimdi çok istiyorum yok adetim 4 gündür yok dün idrar testi aldım yine de yok bişi allahım inşallah tekrar verir en sağlıklısından en hayırlısından inşallah

Back