- 13 Ağustos 2024
- 19
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi berna12345
Tatsız durum olup olmadını anlaman için bugün 24 se iki gün sonra 26 sında 2 katı artması gerekir geç döllenme olup olmadığıda ulturasyonda adet tarihinle uyumlu olmadında anlaşırMerhabalar tekrar.
En son adet başlangıç tarihim 23 Ağustos.
Yumurtlama 9-10 eylül.
23 ağustostan önce de düşük yaşamıştım. Kendiliğinden düştü. Doktor denemeye devam edebilirsiniz dedi.
Adetime birkaç gün kalan erken gebelik testleri pozitif çıktı. Biraz zaman geçince bugün 24 eylül kan verdim. Kan değerin 91
Sizce bu geç döllenme yüzünden mi düşük yoksa yine tatsız bir durum başlangıcı mı?
Bir defa düşük olunca güzel gideceğine inanmak zor oluyor…
Merhabalar tekrar.
Yumurtlama 9-10 eylül.
23 ağustostan önce de düşük yaşamıştım. Kendiliğinden düştü. Doktor denemeye devam edebilirsiniz dedi.
Adetime birkaç gün kalan erken gebelik testleri pozitif çıktı. Biraz zaman geçince bugün 24 eylül kan verdim. Kan değerin 91
Sizce bu geç döllenme yüzünden mi düşük yoksa yine tatsız bir durum başlangıcı mı?
Sağlıkla kucağına al inşallahBundan 8 ay önce bende senin durumundaydim.
6. haftada düsük yaptim
Ve bir ay yumurtlamada denedik ama hamile kalmadim.
Doktor herzaman bedenin ne zaman hazirsa ozaman olur demisti. Stress yapma rahat olun devam edebilirsiniz demisti. Ben düsükten sonra bir defa normal adet gördüm … o adetimden sonra gec döllenme sonucu simdi 6 aylik hamileyim :))
Stress yapma hayirlisiyla saglikli sihatli hayirli evlat olmasini nasip etsin sizlere… bir kac ay hamile kalmasan bile sakin üzülme… ki bence yakin zamanda kalirsin… bu döllenmede degilse bile .. digerinde insallah :))
İki güne bir artışına bakmak gerekiyor. Adet zamanı mı verdin kanı da 91 çıktı? Adet zamanı verdiysen düşük değil bence ama 1 hafta sonra verdiysen düşük. 10 eylülde muhtemel yumurtlama zamanı desek 14 gün sonrası 91 değeri güzel benceMerhabalar tekrar.
Yumurtlama 9-10 eylül.
Adet gecikmesinden 1 gün sonra vermiş gibi oldum. Tamamdır cuma tekrar baktıracağım.. cevap verdiğiniz için teşekkür ederimİki güne bir artışına bakmak gerekiyor. Adet zamanı mı verdin kanı da 91 çıktı? Adet zamanı verdiysen düşük değil bence ama 1 hafta sonra verdiysen düşük. 10 eylülde muhtemel yumurtlama zamanı desek 14 gün sonrası 91 değeri güzel bence
Bana düşük gelmedi değerin. Dün kan verdiysen yarin tekrar ayni yerde ver. Umarım sağlıklı bir gebelik elde edersin bu sefer. Hakkında hayırlısı olsunAdet gecikmesinden 1 gün sonra vermiş gibi oldum. Tamamdır cuma tekrar baktıracağım.. cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimBana düşük gelmedi değerin. Dün kan verdiysen yarin tekrar ayni yerde ver. Umarım sağlıklı bir gebelik elde edersin bu sefer. Hakkında hayırlısı olsun
Adetimin üstünden 7 gün gecmisti kan tahlilinde negatif cikti… iki gün sonra sabahina test yaptim (eglenceye gidicektik bi bakim dedim) idrar testinde positif cikti… :))Sağlıkla kucağına al inşallah
Biliyorsun stres yapma diyince de olmuyor.
Peki geç döllenmede sürecin nasıl oldu? Yani ne zaman nasıl öğrenmiştin
Ah tamamdır çok sağ olun bilgiler için en azından kendim için biraz pozitif düşünebilirim artıkAdetimin üstünden 7 gün gecmisti kan tahlilinde negatif cikti… iki gün sonra sabahina test yaptim (eglenceye gidicektik bi bakim dedim) idrar testinde positif cikti… :))
Yurt disinda kaldigim icin pazartesi gününü bekledim kan tahlili icin :) tekrar yaptim positif cikti 3))