Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra hamilelik düşünmek..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

adaemir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
73
107
8
Merhabalar,
26 Kasım'da ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Aslında normalde 10 hafta 4 günlük olması gerekirken, 8 hafta 3 günlükken bebeğimin kalbi durmuş. Kürtaj olmak zorunda kaldım. 10 gün sonra yani dün patolojiden sonucumu aldım. Tabi aynı hastane hatta aynı oda bana çok zor geldi, gözyaşlarımı tutamadım. Doktorumu da hastanemi de değiştirmek istememe rağmen yine de muayeneye gittim. İki ay korunmamı tavsiye etti ne ilaç verdi ne de bir tavsiyede bulundu. Aynı gün başka bir hastaneye gittim. Doktor, ilk gebelik düşüğünde değil ama Allah korusun ikinci de araştırılıyor, genetik testler yaptırılıyor, kanda pıhtılaşma olup olmadığı gözlemleniyor dedi, 3 ay korumamı söyledi. Akıntımın olduğunu gözlemledi bunun için
7 günlük bir fitil verdi. 3 ay korunduktan sonra da her ihtimale karşı coraspin verdi. Yanı sıra da folik asit.. Aynı durumu yaşayanlar var mı? 3 ay değil de en fazla 2 ay korunsam ne gibi bir sorun olabilir sizce? Her kadın gibi tabi ki yeniden düşük yapmak istemiyorum ama bunun için neler yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Lütfen yorum yapın yardımcı olun.

Gecmis olsun canim.. arkasi hemen gelir derler.. 2 adet gor yeterli sanirim... kimi dr rahim duzelmedikce kabul etmez diyormus... Rabbim gonlune gore versin..

Benimde ilk gebeligim dusukle sonuçlandı. İkincisi de senin gibi kalbi durdu kurtaj oldum. Birinin etkisinden cikamadan ikinciyi yasadim cok zor yasayan bilir,seni cok iyi anliyorum. Kesinlikle ilk dusuk olabilir dogal seleksiyon laflarina kanma git genetik test yaptir pihtilasma varsa aspirinde yeterli gelmeye bilir. Ben bu dusuklerden sonra korundum korktum ve simdide olmuyor. Lütfen sen benim yaptugim hatayi yapma arastir,kafana yatan seni gercekten anlayan bir doktorla tedavine devam et ve korkma.

Gecmis olsun canim.. arkasi hemen gelir derler.. 2 adet gor yeterli sanirim... kimi dr rahim duzelmedikce kabul etmez diyormus... Rabbim gonlune gore versin..
Sağol canım , çok teşekkür ederim. 3 ay korunma verdi doktorum, geç kalırım diye çok korkuyorum.

Zenannaz, canım çok çok üzüldüm. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Bu kez anneliği sana gerçekten tattırsın, kalbini ferah tut olmuyor diye düşünme inşallah yeniden bebeğin olur ve bu kez çok güzel günleriniz geçer. İnan ben de o kadar korkuyorum ki cesaretim kalmadı. Kimse de test yapmaya yanaşmıyor ne yapacağımı şaşırdım.

neye geç kalacaksın canım yaşın mı geçkin nedir sorun?
26 yaşındayım canım. Bebeğim de doğal yollarla oldu ama korkuyorum 3 ay korunma uzun bir süredir sonrasında olursa bebeğim tutunamaz diye.

26 yaşındayım canım. Bebeğim de doğal yollarla oldu ama korkuyorum 3 ay korunma uzun bir süredir sonrasında olursa bebeğim tutunamaz diye.
yok yok sen hiç düşünme gençsin daha, bu 3 ay gez dinlen kafanı dağıt unut gitsin yaşadığını, beslenmene dikkat edersin.. bebeğin de varmış onla ilgilen... ben mayısta kürtaj oldum bak aralıktayız zaman ne çabuk geçiyor bana da geçmez gibi gelmişti.. evet ilk regl zor geldi ondan sonrası kolaydı...çabucak geçti..
Tez zamanda şifa diliyorum.. tekrar söylüyorum korkma sen..

cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin isteyen herkese nasip etsin Rabbim kimsenin kucagi boş kalmasin inşallah. Bi ara bi arkadas yazmisti burda baska bi doktora gidip iki düşük uasadigini soylemis ve genetik testi boyle yaptırmıştı. Bilmiyorim belki boyle bi sorunun yoktur tabiki ben sadece oneride bulundum vlla her yolu ogrendik Allah yardmcin olsun canim korkunuda cok iyi anliyorum

Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah. Yok yanlış anlamışşsın, benim bebeğim yok canım bu ilk gebeliğimdi. Senin düşükten ne kadar sonra yeniden bebeğin oldu?

Amin canım, inşallah. Ne diyebilirim ki Allah dermansız dert vermesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…