- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 35
- Konu Sahibi bombshells
-
Bende düşük olmadan aldılar lekelemem oldu yerleşme kanaması diye düşündüm meğer düşük yapmaya zemin hazirlamakmis kuryajdan sonra 10 gün azar azar kanamam oldu 1 senedirde deniyoruz bebiş olmuyor bu seferde kist ciktimerhabalar,
5 haftalıkken düşük yaptım ve adet gibi kanamam oldu. Şu an hala devam ediyor az az.
böyle bir durum yaşayan her kişi gibi bundan sonraki süreci ve diğer insanların yaşadıklarını merak ediyorum.
düşük yapıp ne kadar süre sonra hamile kaldınız tekrar? ve ya bu süreçte yeni bir hamileliğe hazırlanmak için ne yapabilirim?
adet tarihinin değişmesiyle ne gibi sıkıntılar yaşadınız vs.
yardımlarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun canım ya inşallah benim de olurMerahaba bende mayıs ayında kürtaj oldum bende o zaman çok korktum çok araştırdım şimdi tekrar hamileyim.. kürtajdan sonra iki adet gördüm sadece..
Olur allahın izniyle üzülmeyin..Hayırlı olsun canım ya inşallah benim de olur
Inşallah canım yaOlur allahın izniyle üzülmeyin..
Merahaba bende mayıs ayında kürtaj oldum bende o zaman çok korktum çok araştırdım şimdi tekrar hamileyim.. kürtajdan sonra iki adet gördüm sadece..
Teşekkür ederim daha kalp atışını falan duymadık ağır bi panik atak geçiriyorm maalesef sanki diğeri gibi olcak gibi hissediyorum çok korkuyorum... korkudan endişeden hamile olduğuma sevinemedim bile..iki ay korundum sadece üçüncü ay tuttu..nasıl oldu anlmadım süpriz oldu biraz beklemiyordum..Hayırlı olsun mâşallah ne güzel... Darısı başımıza inşÂllahbende mayısta kürtaj oldum 3 adet gördüm geçen ay ovulasyon testine başladım sık değerlendirdim ama olmadı yine nasip. Siz neler yaptınız ?
Teşekkür ederim daha kalp atışını falan duymadık ağır bi panik atak geçiriyorm maalesef sanki diğeri gibi olcak gibi hissediyorum çok korkuyorum... korkudan endişeden hamile olduğuma sevinemedim bile..iki ay korundum sadece üçüncü ay tuttu..nasıl oldu anlmadım süpriz oldu biraz beklemiyordum..
peki senin de düşüğün kendiliğinden mi olmuştu.. Eğer kendiliğinden olduysa beklemeye gerek yok diye biliyorum.psikolojik olarak beklemek istediysen o ayrı.Merhaba, ben de 7 haftalık idim.
Adet tarihinin değişmesi sorun değil diye biliyorum, uzun süre olmayabilirsin veya kısa aralıklı olabilirsin bu kişiden kişiye değişebilir doktoruna sorsan iyi olur. Benim vücudum düşüğü de regl gibi kabul edip normal döngüde olmuştu bir sonraki reglim. Ben yeni hamilelik için beklemeyi tercih ettim ama vücudum/hormonlarım inanılmaz iniş çıkışlı bir insan yaptı beni, psikolojime çok yansıdı. Meğersem düşük yapan kişi lohusa gibi olurmuş. Bunu yaşamamak için beklememeyi tercih edebilirdim:) umarım her şey istediğin gibi olur.
malesef ben de aynı durumdayım bir yılı geçti fakat hala hamile değilim. Dün yine regl oldumBen 8 haftalık ken bebek gelişemedi alındı geçen sene ağustos ayında 1 sene oldu hâlâ olmadi benim durumumda olan varmi
Evet, operasyona gerek kalmadı. Aynen dediğin gibi beklemeye gerek yok dedi doktor, hatta ısrarla hemen yeni hamilelik için denemeye devam dedi ama ben beklemek istedim çünkü vücudumu hazır hissetmedim, düşük sonrası adetim düzenli olmasına rağmen çok sancılı oldu 2-3 ay. Bu da vücudumu ve psikolojimi çok yordu.peki senin de düşüğün kendiliğinden mi olmuştu.. Eğer kendiliğinden olduysa beklemeye gerek yok diye biliyorum.psikolojik olarak beklemek istediysen o ayrı.
sanırım ister istemez düşükten sonra insan bu konudan biraz uzaklaşıyor ne yazık ki.
benim şu an kendimde tek farkettiğim şey karnımın gereksiz bir şekilde şişliği. inmedi hala.Evet, operasyona gerek kalmadı. Aynen dediğin gibi beklemeye gerek yok dedi doktor, hatta ısrarla hemen yeni hamilelik için denemeye devam dedi ama ben beklemek istedim çünkü vücudumu hazır hissetmedim, düşük sonrası adetim düzenli olmasına rağmen çok sancılı oldu 2-3 ay. Bu da vücudumu ve psikolojimi çok yordu.
sizin nasıl bir düşüktü ?malesef ben de aynı durumdayım bir yılı geçti fakat hala hamile değilim. Dün yine regl oldum
merhaba,
bende düşükten sonra baya araştırma yaptım -tabii Allah bilir ama- genel olarak kendiliğinden olan düşükler için daha sonraki bir kaç ay içinde genelde hamilelik oluyor diyorlar.
bende bugün gideceğim doktora korunmaya gerek var mı vs.soracağım..
bu sürede kendini koru, ayakları üşütme bir de kendini çok yorma. Farkında olmadan enerjin çabuk bitiyor.benim şu an kendimde tek farkettiğim şey karnımın gereksiz bir şekilde şişliği. inmedi hala.
sancı düşük yaptığım ilk 2-3 gün oldu ama aşırıya kaçmadı Allahtan.
bakalım bundan sonra adet ne zaman olucam :/
gittim evet. rahim duvarı incelmeye başlamış. pek bir şey kalmamış dedi.bu sürede kendini koru, ayakları üşütme bir de kendini çok yorma. Farkında olmadan enerjin çabuk bitiyor.
Doktora gittin mi bugün? Ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?