Nisan ayinda düşük geçirdim 2 ay korundum daha sonra tekrar gebelik olmadı Kiloluyum ondanmi acaba diyorum. Adetlerim saat gibi. Sürekli doktora gidip alttan muayne olmakda istemiyorum. Zaten kist vs hicbisey yok herkes kilo vermem gerektiğini söylüyor. Cok canim sıkkın
Nisan ayinda düşük geçirdim 2 ay korundum daha sonra tekrar gebelik olmadı Kiloluyum ondanmi acaba diyorum. Adetlerim saat gibi. Sürekli doktora gidip alttan muayne olmakda istemiyorum. Zaten kist vs hicbisey yok herkes kilo vermem gerektiğini söylüyor. Cok canim sıkkın
Kilodan olsaydi daha önce hamile kalamazdin demekki hamile kalabiliyorsun sadece kilodan dolayı yumurtlaman da sorun oluyordur düzenli takip ve klomen vs tedavi ile hamile kalabilirsiniz bu tabi beklememek icin bir an önce hamile kalabilmek icin ama kilo her açıdan zarar insallah kilo verebilirsiniz
Doktor klomen vermiyor bnde kendim evde kurler denicem incir kuru corekotu bakalım ins onlar vesile olur. Hiç kilo vereceğimi sanmiyorum stresden dahada yiyorum ahhh ahhh