- 25 Aralık 2017
- 38
- 15
- 3
- 32
Yok yok doğru :) bende öyle çalıştığım için ara ara bakıyorum o yüzden sordum.en son beta 490 dan 1185 e çıkmıştı çarşamba günü bir daha baktirdim cumartesi gününü beklicem muayene için.kese görünür mü bebeis var mı yoksa boş gebelik mı diye şimdi de buna taktım hergun bir sıkıntı buluyorum kendime:):) sana yazdm galiba valla kuzum çok yoğun çalışıyorum ya çok takip edemiyorum.. senin beta Az az artiyodu die hatırladım da ne oldu düzeltimi diye sordum :) yanlış hatırladım kesn
Ben de çok korkuyorum ama inşallah korkularımız yersiz olur insallah bi daha basimiza boyle bir sey gelmez sag salim aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza bi dahaki sefereCanm korkularımızda var tekrar olur mu diye benm ilk gebelikte dşük oldgu için allahım bi daha yaşatmasın
Çok amin rabbi kucagımıza almayu nasip etsinBen de çok korkuyorum ama inşallah korkularımız yersiz olur insallah bi daha basimiza boyle bir sey gelmez sag salim aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza bi dahaki sefere
Yazarım ben seni daha çok merk ettim şimdi =) =)Doktora gidince sonucu yaz merak ettim insallah vardir :) ben de yazicam :)
Ben de çok merak ediyorum görücez bakalım 2 gün sonra :)Yazarım ben seni daha çok merk ettim şimdi =) =)
Maşallah canım kan verdin mi ?İnsallah insallah ama çok acayip bişey oldu dünden beri 3 tane test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıktı ama sabah adet oldum kafam karıştı
Canım kimyasal olmuştur testte pozitif çıktıysaYok daha dün sabah yaptim bi de gece yaptim test silik çıktı sonra bi de bu sabah yaptım o da silik çıktı ama sonra adet oldum anlamadım doktora gitcek kadar bi vakit olmadı yani -ki zaten bugün pazar doktorumu aradım telefonu kapalı hastanelerde kadin doğum doktoru yoktur kendi doktorumdab baskasina da gorunmek istemiyorun saliyi bekliyim direk ona gidiyim bu arada da adetimi bi takip ediyim her zamanki gibi mi bakayim diye dusunuyorum
Doktorun bu duruma ne dedi. Bende düşük yaşadım ama adet döngüm de sorun yaşamadımBende temmuzda bir düşük yaşadım. Eylülden beri de tekrar deniyoruz. Şimdilik birşey yok. Bugün 46. günüm adet olmayı bekliyorum. Gebe değilim eminim ama adetim her ay gecikiyor döngüm altüst oldu. Bu durum çok canımı sıkıyor
Doktorun bu duruma ne dedi. Bende düşük yaşadım ama adet döngüm de sorun yaşamadım
Kürtaj oldun mu ? Kendiliğinden mi düştü? Gebe olmadığına eminsen soğan kürü yap sökerEkimde gitmiştim en son normal demişti. Temmuz-kasım arası 38 gündü döngüm. Bu ay 46. günüm. Eve döndüğümde gideceğim mutlaka. Muhtemelen rahim filmi çektirmem gerekecek.
Yok vermedim daha bugun gelisti cunku olaylar e yarin da tatil her yere salı günü kendi doktoruma gidicemMaşallah canım kan verdin mi ?
Insallah oyle bisey degildir testler yaniliyodur o zaman testin yaniliyo olmasi kimyasal olmasindan iyidirCanım kimyasal olmuştur testte pozitif çıktıysa
Kürtaj oldun mu ? Kendiliğinden mi düştü? Gebe olmadığına eminsen soğan kürü yap söker
Hadi inşallah diyelimYok vermedim daha bugun gelisti cunku olaylar e yarin da tatil her yere salı günü kendi doktoruma gidicem
Regli gibi mi geliyor kanaman leke mi ? Leke ise acile git düşük önleyici ilaç verilir tabi imkanın varsaInsallah oyle bisey degildir testler yaniliyodur o zaman testin yaniliyo olmasi kimyasal olmasindan iyidir
Belirtiler kişiye göre değişiyor mesela ben de baş dönmesi oluyordu çın diye ses geliyordu o anda ayak damarlarım belirgindi birde idrarim değişikti iyice takip et kendini bakalım anlarsın inşalalh ta bebiş vardırEvet kürtaj oldum 7 haftalıktı. Yani kesin değilim diyemem tabiki salı gününe kadar adet olmazsam testi tekrarlarım, negatif çıkarsa o zaman %100 emin olurum. Kasıklarım çok ağrıyor akıntım da var hafif beyaz yapışkan kıvamında
Tayfun çok soyadı çok mu? Bi araştırayım olması ya zaten iki hafta filn kalabilirim yeter ins .adet olmassin jmarim da gerdk klmazbkuzumMersinliyim ben mersinden gidiş geliş yaptım..tayfun çok doktorum .. ablanın doktoruna da git fikir al belki sana da iyi gelir anka da yı bende çok duydum ama görüşmeye hiç gitmedim.. maşallah allah bağışlasın bize de nasip etsin
Evet tutmasına çok şaşırdı doktor ama işte kaybettim ama umudum da oldu ikinci aşılamayı düşünüyorum şimdi tabi regli olmazsam
Adamlar biraz rahat ya hic takmio lar gbi ..yaş otuza dayanıo bnde bi telaş:) rahim filmini üniverste hastanesinin özelinde crktifmistm bn 300 küsür muayene ücreti de dahil çok demişler sanaBu rahim filmine amma para istiyorlar yahu 80 tl muayene 600 rahim filmi istersen anestezili yapiliyor ona da 200. Yani toplamda 880 tl. Esim sperm tahlili vermiyor ben de birsey yok diyor. Madem sorun bende ödesin bakalim :) ama bu sebepten iyi kavga edicez biliyorum :) 1 senedir hamile kalamiyorum yas 33 adam daha zamana birak diyor. Ne cebinden para ciksin ne de en ufak zahmete girsin istemiyor.
Yakma canım dua et Allah'ım izniyle bise olmaz iyi düşün iyi olsun bana ve burdakiler de dua etmeyi unutma:) hamilenin duası kabul olur derlerYok yok doğru :) bende öyle çalıştığım için ara ara bakıyorum o yüzden sordum.en son beta 490 dan 1185 e çıkmıştı çarşamba günü bir daha baktirdim cumartesi gününü beklicem muayene için.kese görünür mü bebeis var mı yoksa boş gebelik mı diye şimdi de buna taktım hergun bir sıkıntı buluyorum kendime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?