• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busondu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
389
237
33
35
Herkese merhaba..biraz hikayemi anlatayım 1.5 yıllık evliyim evliliğim çok iyi gidiyor şükürler olsun tek eksigimiz bir bebiş..geçen yıl bir düşük yaptım 4/5 aylık evliyken gebe kalmıştım. 6 haftalikti bıraktı gitti :( çocuk sevgisi zaten içinde hat safhada bu olaydan sonra katlandı inanın rüyalarımda doğum yapmalar öpmeler koklamalar bazen hemn uyumak istiyorum rüyalara dalmak için.. 1 yıllık zaman zarfı içinde ceşitli dr gittim..fakat bir yil beklemem gerektigini tekrar kalacağımı söylediler..gerçektende çok şükür büyük bi skntimz yok sadece kistler var bnde eşiminse sonuçları iyi..Dr lar bekle dediler ama ben bikez klomen iki kez de klomen atı iğne kullandım sonuç olumsuz ve bu arada evi aktara cevirdim duydugumu denedim..ve bugun regl oldum ikigun gecikmeli ..cok umutlandım çünkü adetim sadece gebe kaldığımda gecikmişti ve kan tahlili yaptırmıştım. Simdi yeni bir ay hatta yeni bir yil :) umarim 2017 nin huznunu alir gider..buraya yeni uye oldum ve ilk konum..takip ettigim bi formdu cok isime yarayan bilgiler edindim..ve uye oldum cunku bekleyis icinde olan guzel anne adaylariyla dertleşmeye ihtiyacım var belki çok şey yaşamadım bu aşamalarda tabiki şükür ediyorum Allah beterinden saklasın hepimizi fakat sabrım enerjim tukendi ki sormayın..yaş dayandi otuza zaten is guc derken gec evlendik ve doguda gorev yapıyorum heryer bizim heryer guzelde ehh istd arada daglar kadr fark var bilen bilir..belki bebisim ansizin geliverse annesinin yanlizligina memlekete dogru uzayip giden yollara gitme istegine care olur..
diyeceğim o ki gelin arada da olsa yazın birlikte bekleyelim hem belki bana uğur getirir bu site belli mi olur :) Herşey gönlünüzce olsun Allaha emanetsiniz

Kimse yok mu ? Benzer şeyler yaşayıp da doğal yolla gebe kalan yada aşılama evresine geçip gebe kalan? Anlat da umut olsun be arkadaşım

Bende beklemedeyim canim 13 haftalik hamileyken zorunlu kürtaj oldum doktor en az 3 ay korunmamizi soyledi bekliyoruz daha zaten kurtaj olali 15 gun oldu

Ben kürtaj olalı 37gün oldu.11haftalikti bebeğim.Adet olmadım.Test yaptım silik çıktı.Bir hafta sonra yine yapicam.Koyu çıkarsa kan testi yapicam inşaAllah.

Bende evlendgım ilk ay hamıle kaldım 7haftalktu dustu bebegm ustunden tam 1 senee gectıı ama yok heer ay yıkılıyorum ama napayım degerlerım normal rahım flmı temız yumurta buyuyup catlamıyor bnde hep ruyalarımda bebek sanırım taktığımız için ama takmamak elde degl cok zor rabbım kımseyı evlatla sınamasın :KK51:

Bende beklemedeyim canim 13 haftalik hamileyken zorunlu kürtaj oldum doktor en az 3 ay korunmamizi soyledi bekliyoruz daha zaten kurtaj olali 15 gun oldu
Çok geçmiş olsun canım Rabbim o duyguyu tekrar yaşatsın bizlere inşallah ..Evet daha zor şeyler yaşamışsın cinsiyet öğrenmeye gidecekken zorunlu kürtaj:( Sabir diliyorum ve yeniden güzel haberler

Ben kürtaj olalı 37gün oldu.11haftalikti bebeğim.Adet olmadım.Test yaptım silik çıktı.Bir hafta sonra yine yapicam.Koyu çıkarsa kan testi yapicam inşaAllah.
Aaa hadi hayırlısı beta 0 a inmismiydi peki? Bbm çok küçük olmasına rağmen bikac hafta sürmüştü 0 a düşmesi.. umarım yeniden gebe kalmissindir

Bende evlendgım ilk ay hamıle kaldım 7haftalktu dustu bebegm ustunden tam 1 senee gectıı ama yok heer ay yıkılıyorum ama napayım degerlerım normal rahım flmı temız yumurta buyuyup catlamıyor bnde hep ruyalarımda bebek sanırım taktığımız için ama takmamak elde degl cok zor rabbım kımseyı evlatla sınamasın :KK51:
Amin bitanem amin ..seninle aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse yakın yani..bnde catlamadigindan supheleniyorum..ve sebebi nedr bilmiyorum doğal yolla gebe kalıp sonrasında neden kalamıyoruz bu kadr zamn geçio anlamış degilim

sanırım ben 4 ay korunmalkla hata yaptım tertmzdı rahım doktor hıc korunma dedı ama ben pskoljk olark dusunemedm sonrasında kıstlee mantar blmem neler vaktıını beklıyor heralde catlatma ıgnesıde vuruldum ama bnamısn demıyor ev bombos gelıyor artık yas kac bu arada

sanırım ben 4 ay korunmalkla hata yaptım tertmzdı rahım doktor hıc korunma dedı ama ben pskoljk olark dusunemedm sonrasında kıstlee mantar blmem neler vaktıını beklıyor heralde catlatma ıgnesıde vuruldum ama bnamısn demıyor ev bombos gelıyor artık yas kac bu arada
Bana da korun dedi ama ben korunmamıştım ..cunku temzdi rahim ve düşükten hmn sonra gebe kalanlar çok diye düşündüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı.. suan ilac kullaniyormusun peki? Evet canım 29 gircem önümüzdeki yıl.. senin yasin kac

Benm 24 doktor degstrsm 1ay oldu rahım flmı cekılelı adet olmadım kahverngı leke oldu gecıkınce gttm ama cıkmadı kanda eve nasıl geldım bılmıyorum cok yıprandım arrtık ben istedikce bu sekılde olmucak blyorum klomen kullandım 4 ay ınsulın dırencı içimde glıfor ama hc brı fayda etmedı bu doktor ne veeıcek blmyrum söktürcü verdı onuda ben içmek istemiyorum karmankarısığım...

Merhaba kizlar bende anlatayım hikayemi. evliliği min ilk yılı vajinusmus ile geçti . Üstelik sizin gibi bende doğuda bir mahrumiyet bölgesinde çalışıyordum . Doktor yok vs . Neyse ki 1 yılın sonunda vajinusmus u atlattım . Şimdi de o kaybolan bir yılı saymazsak 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor . Eşimde sikintimz var sperm sayı ve hareketlilik te. 1 kez tüp bebek denememiz oldu ve 17 gün önce 3.5 aylık bebeğimı kaybettim . Evlendigimden beri bu konularda hep sinaniyorum . Rabbim sabrımızı artırsın . İnşallah kimseni n kucagi boş kalmasın .

Merhaba kizlar bende anlatayım hikayemi. evliliği min ilk yılı vajinusmus ile geçti . Üstelik sizin gibi bende doğuda bir mahrumiyet bölgesinde çalışıyordum . Doktor yok vs . Neyse ki 1 yılın sonunda vajinusmus u atlattım . Şimdi de o kaybolan bir yılı saymazsak 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor . Eşimde sikintimz var sperm sayı ve hareketlilik tedenememiz oldu ve 17 gün önce 3.5 aylık bebeğimı kaybettim . Evlendigimden beri bu konularda hep sinaniyorum . Rabbim sabrımızı artırsın . İnşallah kimseni n kucagi boş kalmasın .

Cevplıcakrım sanırım olmadı eşinize bol bol keçiboynuzu yedırın be sarımsak insallah şifa olur

Tüp bebek öncesi zaten yapılıyor bir çok işlem . Rahim filmi de çekildim hitereskopi de yapıldı . Ama Rabbim nasip etmedi. Doğal yollarla zaten gebe kalamıyorum . Bir de şimdi sanırım en az 6 ay beklemem gerekecek . Yaşım benim de 29 .

Benm 24 doktor degstrsm 1ay oldu rahım flmı cekılelı adet olmadım kahverngı leke oldu gecıkınce gttm ama cıkmadı kanda eve nasıl geldım bılmıyorum cok yıprandım arrtık ben istedikce bu sekılde olmucak blyorum klomen kullandım 4 ay ınsulın dırencı içimde glıfor ama hc brı fayda etmedı bu doktor ne veeıcek blmyrum söktürcü verdı onuda ben içmek istemiyorum karmankarısığım...
Çok iyi anlıyorum tatlım bn bidefasinda kan testi verdim öğlen sonu çıkıcak sonuç dediler almaya giderken regl oldum :( beyninden vurulmuş gbi olmuştum.. bnde rahim filmi çekildim çok ayrımıydı dr ufak yapışıklar varmış ki bukadar ağrıdi dedi temiz cıktı sonuç temmuz ayıydı. Söktürücü bnde kullanmıştım düşükten sonra adet olamadım tarlusal içmiştim..eğer kesin yoksa iç soktur bnce

Dua edıcem hepinze insallah rabbım en kısa zmanda versın cok sukur aşılmıcak sorunlarımız yok kılo problemımde var 70 kiloyum baya aldm ben bıraZda ona baglıyorum sogan kuru denedizmi

Back