Düşükten sonra gebelik

Aslında gebelik belirtisi bunlar, adet gununuzde test yapın bence inşallah gebesinizdir
Benim gebeliğimde hiç yorgunluk felan olmamıştı hatta gecenin köründe uyaniyordum ama burda bir çok kişinin gebeliği uyku haliyle geçiyor

Benim aslında genel olarak uyku severliğim var ama bu süreçte biraz daha ön plana çıktığını hissediyorum. Nedense bu ay çok kafama taktım o yüzden bu yaşadıklarımın psikolojik olmasından da korkuyorum. Bugün de gaza gelip erken gebelik testi yaptım ama negatif. Sanırım hafta sonunu sabırla beklemekten başka çarem yok. İnşallah hepimizin kucağı bebelerimizle dolsun Allah yardımcımız olsun

Merhaba, 22 Mayısta bende bir kürtaj oldum. Bebeğim 8 haftalıktı kalbi durdu. Doktor 2 ay korunma önerdi. Bu 2 ay içinde de regli olamadım, doktora gittim söktürücü ile regli oldum. Şükürler olsun ki 2 aydır kendi kendine oluyor. Bu ay 11 inde regli oldum. 4-5 gün sürdü. Dünden beri sağ kasığımda ağrı var (oturduğumda artan ayağa kalkıp yürüdüğümde geçen bir ağrı), göğüslerim sertleşti. Bunlar ilk hamileliğimde başıma gelen belirtilerin aynısı, ama yumurtlama dönemindeyim de aynı zamanda (hiç bir yumurtlama dönemimde böyle birşey başıma gelmedi). Hamile olabilir miyim diye düşünüyorum? Bu kadar erken belirti gösterir mi?

Ben adetten hemen sonra hamile kalmistim çünkü o ay yumurtlama olmamıştı tek ihtimal adet bitiminde hamile olmuş olmam. Belki siz de adetten hemencik sonra hamile kaldınız, çünkü rahim ağzı açık olduğu için aslında ovulasyon günlerinden daha verimli oluyor adet sonrası
İnşallah hamişsinizdir

Amin inşallah
Ay sormayın o psikolojik belirtileri
Psikolojik olarak kendini gebe hisseden birinin goguslerinden süt bile gelmiş, bı belgeselde izlemiştim
O yüzden kenimizi çok dinlememeliyiz, akışına bırakmalıyız

Evet regliden hemen sonra hamile kalma ihtimalim var tabi ki ama bu kadar erken belirti pek mümkün gelmiyor bana. Yarın için kadın doğumdan randevu aldım. Bakalım artık yarın göreceğiz İnşallah hamileyimdir ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye

O korku bende de var ama iyi şeyler düşüneyim iyi olsun zaten ne olacaksa oluyor engellememiz mümkün değil
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz buraya saglicakla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Kesinlikle katılıyorum ama maalesef aklımdan çıkmıyor, ne yaparsam yapayım hep aklımın köşesinde o var. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bende 15haftalık düşük yaptım oğlumu merak ediyorum her geçen gün bı ümitle bekliyorum aslında her gün yaklaşıyorum ben ona çaresizlik zor bilirim

Bende 15haftalık düşük yaptım oğlumu merak ediyorum her geçen gün bı ümitle bekliyorum aslında her gün yaklaşıyorum ben ona çaresizlik zor bilirim
Evet her geçen gün onlara yaklaşıyoruz cennette kavuşacağız inşallah

Resmine bakıyorum her gün o kadar içten üzülüyorum ki size anlatamam çok kızıyorum kendime

Sizde bnmle aynı nedenden kaybetmişsin iş tekrar düşünüyormusynuz bnm kafam çok karışık
Evet yaşayan dünyada olan bir evladımda olsun çok istiyorum ama şu an hazır değiliz ilerde nasip olur mu bilmiyorum hayırlısı diyorum….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…