Düşükten sonra gebelik

Merhaba kızlar ben de sürecimden kısaca bahsedip hem dertleşmek hem de fikir danışmak istiyorum sizlere.
1,5 yıllık evliyim, evliliğimin başında yumurta rezervi azlığı olduğunu öğrendim bu nedenle geçtiğimiz bir yıl tüp bebek tedavisi ile ilgili bilgi toplama ve normal yolla gebelik denemesi ile geçti. Tam tüp bebek için adetimi beklerken, dördüncü denemede 4+2'de hamile olduğumu öğrendim ama maalesef 5+4 civarlarında düşük yaptım. Eşimle benim genetik taramamız yapıldı hiçbir sorun çıkmadı. Yalnızca bende kan pıhtılaşma eğilimi çıktı, olası gebelikte kan sulandırıcı kullanmam istendi. Gebeliğe hazırlık sürecinde herhangi bir ilaca gerek yok dendi. Sonrasında üç aylık dinlenme sürecinden sonra tüp bebek tedavisine başladık, embriyo dondurduk. Yaz zaten tedavi süreci ve rahim filmi ile geçti, ilişki yasaktı. Kasım ayında transferimizi yaptırmayı düşünüyoruz ancak bu ay normal yolla planlı bir şekilde denemiş olduk. Adetime şuan dört gün var ancak geçtiğimiz haftadan beri yiyecekle ve sindirim sistemi ile alakası olmayan bir karın şişliği yaşıyorum. 3 aydır devam eden bir zayıflama sürecindeyim, diyet yapmama rağmen kilo vermiyorum üzerine artış görüyorum. İlk gebeliğimi de adetimin dört gün gecikmesi ile öğrenmiştim. Adet olacakmış gibi bir kasık ağrısı ile aşırı uyku durumum vardı sadece. 5. haftada göğüs hassasiyetim vardı. Şimdi ise aynı kasık ağrısını, ara ara bıçak batmalarını çok net hissediyorum, 3-4 gündür normalin biraz üzerinde bir akıntım var. Ve aynı uyku yoğunluğunu yaşıyorum. Erken gebelik testini merakımdan cumartesi, yani adetime 6 gün varken yaptım ancak net negatif. Siz ne düşünüyorsunuz, yaşadığım şeyler psikolojik mi, ne yapayım ne düşüneyim hiç bilemiyorum.
Aslında gebelik belirtisi bunlar, adet gununuzde test yapın bence inşallah gebesinizdir
Benim gebeliğimde hiç yorgunluk felan olmamıştı hatta gecenin köründe uyaniyordum 🥹ama burda bir çok kişinin gebeliği uyku haliyle geçiyor

Aslında gebelik belirtisi bunlar, adet gununuzde test yapın bence inşallah gebesinizdir
Benim gebeliğimde hiç yorgunluk felan olmamıştı hatta gecenin köründe uyaniyordum 🥹ama burda bir çok kişinin gebeliği uyku haliyle geçiyor
Benim aslında genel olarak uyku severliğim var ama bu süreçte biraz daha ön plana çıktığını hissediyorum. Nedense bu ay çok kafama taktım o yüzden bu yaşadıklarımın psikolojik olmasından da korkuyorum. Bugün de gaza gelip erken gebelik testi yaptım ama negatif. Sanırım hafta sonunu sabırla beklemekten başka çarem yok. İnşallah hepimizin kucağı bebelerimizle dolsun Allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Geçen ay düşük yaptım kanamam 1 hafta sürdü ve bitti, kan değerlerim normale döndü. 32 gün oldu adet olmadım, test yaptım hafif bir çizgi var ama kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. Kasıklarımda ağrı var ve hiçbir adet belirtim yok. Gebeligimi ilk ogrendigim zaman göğüs ağrılarım vardı. Göğüs ağrısı olmayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Ya da düşükten sonra düzenimiz mi degisiyor?
Merhaba, 22 Mayısta bende bir kürtaj oldum. Bebeğim 8 haftalıktı kalbi durdu. Doktor 2 ay korunma önerdi. Bu 2 ay içinde de regli olamadım, doktora gittim söktürücü ile regli oldum. Şükürler olsun ki 2 aydır kendi kendine oluyor. Bu ay 11 inde regli oldum. 4-5 gün sürdü. Dünden beri sağ kasığımda ağrı var (oturduğumda artan ayağa kalkıp yürüdüğümde geçen bir ağrı), göğüslerim sertleşti. Bunlar ilk hamileliğimde başıma gelen belirtilerin aynısı, ama yumurtlama dönemindeyim de aynı zamanda (hiç bir yumurtlama dönemimde böyle birşey başıma gelmedi). Hamile olabilir miyim diye düşünüyorum? Bu kadar erken belirti gösterir mi?

Merhaba, 22 Mayısta bende bir kürtaj oldum. Bebeğim 8 haftalıktı kalbi durdu. Doktor 2 ay korunma önerdi. Bu 2 ay içinde de regli olamadım, doktora gittim söktürücü ile regli oldum. Şükürler olsun ki 2 aydır kendi kendine oluyor. Bu ay 11 inde regli oldum. 4-5 gün sürdü. Dünden beri sağ kasığımda ağrı var (oturduğumda artan ayağa kalkıp yürüdüğümde geçen bir ağrı), göğüslerim sertleşti. Bunlar ilk hamileliğimde başıma gelen belirtilerin aynısı, ama yumurtlama dönemindeyim de aynı zamanda (hiç bir yumurtlama dönemimde böyle birşey başıma gelmedi). Hamile olabilir miyim diye düşünüyorum? Bu kadar erken belirti gösterir mi?
Ben adetten hemen sonra hamile kalmistim çünkü o ay yumurtlama olmamıştı tek ihtimal adet bitiminde hamile olmuş olmam. Belki siz de adetten hemencik sonra hamile kaldınız, çünkü rahim ağzı açık olduğu için aslında ovulasyon günlerinden daha verimli oluyor adet sonrası
İnşallah hamişsinizdir 😍

Benim aslında genel olarak uyku severliğim var ama bu süreçte biraz daha ön plana çıktığını hissediyorum. Nedense bu ay çok kafama taktım o yüzden bu yaşadıklarımın psikolojik olmasından da korkuyorum. Bugün de gaza gelip erken gebelik testi yaptım ama negatif. Sanırım hafta sonunu sabırla beklemekten başka çarem yok. İnşallah hepimizin kucağı bebelerimizle dolsun Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Amin inşallah
Ay sormayın o psikolojik belirtileri
Psikolojik olarak kendini gebe hisseden birinin goguslerinden süt bile gelmiş, bı belgeselde izlemiştim
O yüzden kenimizi çok dinlememeliyiz, akışına bırakmalıyız

Ben adetten hemen sonra hamile kalmistim çünkü o ay yumurtlama olmamıştı tek ihtimal adet bitiminde hamile olmuş olmam. Belki siz de adetten hemencik sonra hamile kaldınız, çünkü rahim ağzı açık olduğu için aslında ovulasyon günlerinden daha verimli oluyor adet sonrası
İnşallah hamişsinizdir 😍

İnşallah hamişsinizdir 😍

Evet regliden hemen sonra hamile kalma ihtimalim var tabi ki ama bu kadar erken belirti pek mümkün gelmiyor bana. Yarın için kadın doğumdan randevu aldım. Bakalım artık yarın göreceğiz 😊 İnşallah hamileyimdir ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye 😔😔

Evet regliden hemen sonra hamile kalma ihtimalim var tabi ki ama bu kadar erken belirti pek mümkün gelmiyor bana. Yarın için kadın doğumdan randevu aldım. Bakalım artık yarın göreceğiz 😊 İnşallah hamileyimdir ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye 😔😔
O korku bende de var ama iyi şeyler düşüneyim iyi olsun zaten ne olacaksa oluyor engellememiz mümkün değil
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz buraya saglicakla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Amin inşallah
Ay sormayın o psikolojik belirtileri
Psikolojik olarak kendini gebe hisseden birinin goguslerinden süt bile gelmiş, bı belgeselde izlemiştim
O yüzden kenimizi çok dinlememeliyiz, akışına bırakmalıyız
Kesinlikle katılıyorum ama maalesef aklımdan çıkmıyor, ne yaparsam yapayım hep aklımın köşesinde o var. Hakkımızda hayırlısı olsun

Üzücü :KK43: bende cuma günü 20. Haftamda oğlumu kaybettim toprağa verdik. Hangisi daha zor bilmiyorum. Ben cinsiyetini biliyordum her şeyi oluşmuştu. Yüzü ağzı gözü eşime benziyordu. Yani sizin soru işaretlerinizin hepsini biliyordum. Ama bunlar daha çok canımı acıtıyor. Allah bize dayanma gücü versin 🤲🏻
Bende 15haftalık düşük yaptım oğlumu merak ediyorum her geçen gün bı ümitle bekliyorum aslında her gün yaklaşıyorum ben ona çaresizlik zor bilirim

Bende 15haftalık düşük yaptım oğlumu merak ediyorum her geçen gün bı ümitle bekliyorum aslında her gün yaklaşıyorum ben ona çaresizlik zor bilirim
Evet her geçen gün onlara yaklaşıyoruz cennette kavuşacağız inşallah 🤲🏻

Resmine bakıyorum her gün o kadar içten üzülüyorum ki size anlatamam çok kızıyorum kendime

Sizde bnmle aynı nedenden kaybetmişsin iş tekrar düşünüyormusynuz bnm kafam çok karışık
Evet yaşayan dünyada olan bir evladımda olsun çok istiyorum ama şu an hazır değiliz ilerde nasip olur mu bilmiyorum hayırlısı diyorum….

X