• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ikicicek-birbocek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
2.343
6.597
158
Merhaba kızlar düşük yaptıktan ne kadar süre sonra gebe kaldınız hemen gebe kalan var mı hemen hamile kalmak gebelik ve bebislerinde problem oluşturur mu

Canım ben geçen sene temmuzda kürtaj oldum 7. haftada bebeğimin gelişimi durduğu için. Doktorum 3 ay sonra denemeye başla dedi. Biz eylülde tekrar denemeye başladık hâlâ olmadı. Kimisi 1-2 sonra hemen hamile kalıyor, kimisi de benim gibi aylarca uğraşıp tutturamıyor. Herhangi bir sağlık sorunu çıkmadığı sürece nasip kısmet işi.

Ha bide rahim kendini iyice toparlaması gerek ve düzenli adet görmek gerek. Benim adet döngüm bozuldu, bu yüzden akışına bıraktım hesap mesap yapmıyorum, yok sat ne zaman bat ne zaman yumurtlama günüm ne zaman vs. Daha çok kafa karıştırıp strese sokuyor insanı, bu da hamile kalmayı olumsuz etkiliyor maalesef.

Benim 7 haftalıkken düşük oldu kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ben çok istiyorum bebeğimin olmasını biraz araştırma yaptım bazısı ara vermek gerek diyor ama bazi bilimsel makalelerde bnm gibi normal düşüklerde ara vermeden hamile kalanlarda olumsuz bir bulguya rastlanmamis ama bende tecrübeli annelerin tecrübelerine başvurmak istedim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin ıns

Back