- 22 Temmuz 2018
- 178
- 229
- 36
son adetten sonra kaçıncı günün bugün.döngün kaç gün canım.bizide aydınlat fikir olsn :)2.olacak allahın izniyle erkenden sevinmek istemiyorum valla böyle çıkıp çok adet olan var :) gecikme olunca kan vercem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son adetten sonra kaçıncı günün bugün.döngün kaç gün canım.bizide aydınlat fikir olsn :)2.olacak allahın izniyle erkenden sevinmek istemiyorum valla böyle çıkıp çok adet olan var :) gecikme olunca kan vercem
döngüm 30. 4 gün sürüyor yumurtlamadan sonra 12.günüm bugün dün gece çok sancım oldu ama dün fazla bişey çıkmadı negatif gibiydi test sabah yaptım ilk idrarla 5 dkda böyle silik olduson adetten sonra kaçıncı günün bugün.döngün kaç gün canım.bizide aydınlat fikir olsn :)
Canım doktor kan tahlili isticek.onu sağlık ocağnda ücretsiz veya özellerde ücrtli yaptırablrsn gidip.aonuçla beraber gideran doktoradoktorum 3 eylüle kadar yokum dedi bende gittim erken gebelik testi aldım az önce yaptım yine silik çıktı artık gebeyim diyebilir miyim
doktorum 3 eylüle kadar yokum dedi bende gittim erken gebelik testi aldım az önce yaptım yine silik çıktı artık gebeyim diyebilir miyim
Geç döllenme olabilir, yükselir inşallah.bence sende var cnm yaa :))ben dün gece silik testten sonra kan verdim 7 çıktı foktor tekrarlamamı istedistedi artış olursa gebelik kesinlesicek dedi
bakalım umudumuz adete 1 hafta kalmıs olması belki bu süre içinde yükselir :)Geç döllenme olabilir, yükselir inşallah.bence sende var cnm yaa :))
Hayrlısı olsn ama yinede son ana kdr umut var bence.bende dayanamadm yine test aldm 1 gün var benmde 2 saat önce tualete grdm şmdi yapsam olurmu acabaBen bata bir gün kala yani bugün gebelik testi yaptım . Sonuç negatif çıktı . İnsAllah sizler müjdeli haberi alırsınız :)
4 saat olsun yap canımHayrlısı olsn ama yinede son ana kdr umut var bence.bende dayanamadm yine test aldm 1 gün var benmde 2 saat önce tualete grdm şmdi yapsam olurmu acaba
canım tebrik ediyorum seni defalarcaEki Görüntüle 2177219 test manyağı bir ben teste hakaretcesine inanmayıp 4.kez yapmak iyice sıyırdım kafadan
sağol canım darısı inşallah sana ve isteyenlere benim bebiş kazı çalışmasında 2 gündür kasıklarım sancıyor dünden beri de bi tık daha koyulaşıyo heralde artık anne az daha dayan bitecek şu yerleşmem diyocanım tebrik ediyorum seni defalarca
bariz çizgin var hayırlısı olsun sevindim senin adına darısı isteyen herkese
ayy çok güzel duygulardır canım benim :)sağol canım darısı inşallah sana ve isteyenlere benim bebiş kazı çalışmasında 2 gündür kasıklarım sancıyor dünden beri de bi tık daha koyulaşıyo heralde artık anne az daha dayan bitecek şu yerleşmem diyo
Canım hayırlı olsun...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eysn. artık inan bence bu kdr testten snra :))içerde ne olup bitio merak edio insan.bi kamera olsa keşke :))sağol canım darısı inşallah sana ve isteyenlere benim bebiş kazı çalışmasında 2 gündür kasıklarım sancıyor dünden beri de bi tık daha koyulaşıyo heralde artık anne az daha dayan bitecek şu yerleşmem diyo
inşallah canım benim az bucuk süpheli çıkınca kanda tekrar test istediler yarına yapın diyolar dur bakalım kesin sonucu yazarımayy çok güzel duygulardır canım benim :)
kucağına aldığın zamanda insAllah burdan haberini alırız