- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
8 canım amin inşallah ben vermeden siz verirsiniz güzel haberleriŞuan kaç gün var bata.inşallah güzel haberler verirsn bize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 canım amin inşallah ben vermeden siz verirsiniz güzel haberleriŞuan kaç gün var bata.inşallah güzel haberler verirsn bize :)
Büyük ihtimalle çıkar canımBat benim de 8 :) az kaldi az .... şuan normal gebelik testi yapsak cikmaz mi
bende ısrarla gecikmeyi bekliyorum.8 ağuatosu bekleyen baya kişi var burda :)son 3 gün geçmiyo sanki..bazılarında 3 gün öncesinde çıkıyo,bazılarından bat gününden sonra çıkıyo.ben bugün erken gebelik yaptm negatif çktı.moralim baya düştü ama yinede bi umut var
Aynen canım, benimde 8 agustos ve gecikmeden yapmayı düşünmüyorum. Yıpratıcı oluyor her ay tek çizgi görmek.bende ısrarla gecikmeyi bekliyorum.
gebelik olursa baş üstüne olmazsa da baş üstüne Rabbim hayırlısını versin :)
Kesinlikle öyle . En azından gecikince ümitlenmek benim için artı bir olay canım. Hepimiz için 8 ağustos dönüm noktası olur insAllahAynen canım, benimde 8 agustos ve gecikmeden yapmayı düşünmüyorum. Yıpratıcı oluyor her ay tek çizgi görmek.
Ayy senin var gibi canım..hadi ilk güzel haberi ver bize :))Eki Görüntüle 2176460 biraz geç oldu ama
erken gebelik testi yapcam yaeın canım buna pek güvenemedim kafamı kurcaladı şaşı oldum bakmaktanAyy senin var gibi canım..hadi ilk güzel haberi ver bize :))
Valla erken gebelik teatleri 25 30 tl.git bi özel hastaneye kan ver daha mantklı bence kesin aonuç hem :)erken gebelik testi yapcam yaeın canım buna pek güvenemedim kafamı kurcaladı şaşı oldum bakmaktan
yok ya 15 tl sordum bugün keşke de alsaydım aslında gidemiyorum gidebilsem sağlık ocağında sabah kan verirdim hiç bunlarla kafa yormaktan iyidir gidemezsem mecbur yarın test alcam negatif çıkarsa da daha peşine düşmem :)Valla erken gebelik teatleri 25 30 tl.git bi özel hastaneye kan ver daha mantklı bence kesin aonuç hem :)
Bence var canım sende :)Eki Görüntüle 2176460 biraz geç oldu ama
ben nedense adet olcam gibi hissediyorum çünkü rahimden az çok anlayabiliyorum ve doğru çıktı şimdiye kadar :)Bence var canım sende :)
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır. Çizgin baya belli bence çok da silik değilben nedense adet olcam gibi hissediyorum çünkü rahimden az çok anlayabiliyorum ve doğru çıktı şimdiye kadar :)
amin aynen hayırlısı neyse o olsun yarın anlaşılır erken gebelik testinden :)Hayırlısı olsun canım inşallah vardır. Çizgin baya belli bence çok da silik değil
amin aynen hayırlısı neyse o olsun yarın anlaşılır erken gebelik testinden :)
İnsAllah pozitif çıkar hamile haberini alırız canım :) ben heyecanlanıyorum senin adına :)
Hayırlı olaun canım hamilesin seenn ilk bebekmiydi..bi an önce kan ver benceEki Görüntüle 2176614 sabah yaptığım test
2.olacak allahın izniyle erkenden sevinmek istemiyorum valla böyle çıkıp çok adet olan var :) gecikme olunca kan vercemHayırlı olaun canım hamilesin seenn ilk bebekmiydi..bi an önce kan ver bence