• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükte Erkeğin Rolü Var Mı?

mehtap8080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
23
0
36
İstanbul
Arkdaşlar Merhaba;

Aranıza Yeni Katıldım.

Yaklaşık 15 Aydır Evliyim İlk 2 Ay Korunmadık 2009 Mayısta Düşük Yaptım Doktor 15 Günlük Dedi. Düşükten Sonra Bir Ay Korunduk Sonra Korunmadık.Ama Henüz Hamile Değilim.Doktorun Dediğine Göre Benim Bir Sorunum Yokmuş. Fakat Eşim Henüz Muayene Olmadı.Biz Düşük Yaptığım İçin Hamile Olmama Gibi Bir Durum Söz Konusu Yok Diye Eşim Muayene Olmasına Gerek Yok Dedik.

Acaba Eşimde Muayene Olmasına Gerek Varmı? Çünkü Düşük Yaptım Bu Demektirki Hamile Kalabiliyorum.
Ben 23 Eşim 27 Yaşında.

Sizce Erkeğin Rolü Varmı? Düşükte.

Teşekkür Ederim.

Son düzenleme:
yani eşin seni hamile bırakabiliyor demektir. düşükle eşinin bir alakası yok gibi görünüyor. nasip birazda. eğer düşükten sonraki 1 yıl içinde hamile kalamazsan eşinde sperm testi yaptırsın.

Arkadaşım bende 3 kez düşük yaptım şimdi bir takım testler yaptırıcam keske senin gibi ilk düşügüm olsaydı bende bütün testlerimi yaptırsaydım senin yerinde olsam bütün testlerimi yaptırırım.Eşinde sadece genetik(kromozom bozukluğu)varsa düşük yaparsın ama eğer yoksa senle ilgili bi sorun vardır zaten bi soron varsa yine düşük yapma ihtimalin kaçınılmaz arkadaşım bi üzüntü daha yasama diye böyle açıkça yazıyorum çünkü ne kadar zor bi durum oldugunu çok iyi biliyorum devlette 3 düşük yapmadığın sürece araşırma yok maddi durumunuz iyiyse özelde bütün testlerini yaptır derim işallah bir daha yasamazsın

Back