• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşükmü yaptım

kocakhadiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
5
0
1
45
arkadaşlar merhaba
benim adetim geçtikten iki günsonra kan testim 224 çıktı .iki gün sonra 593. hafif bel ağrım vardı. doktordan randevu almıştım haftaya aslında ama geceden beri çok şiddetli sağ kasık ve bel ağrısı yaşadım . çok yoğun bir gündü ondandır filan dedim ama uyanınca aynen devam etti ve sonunda kanamam oldu. acile gittim dış gebelik değil dedi doktor kesede görünmezmiş daha. bende kan sonucumu bekleyemedim ağrımdan ve eve geldim yarın tekrar doktora giderim diye şimdi baktım netten 357 ye düşmüş ama kanamam yok şu an zaten bir kez oldu oda pıhtılı filan değildi.. ne yaşadığımı anlayamıyorum . beta düştüyse bebeğim gitti mi.gittiyse kanamam neden yok. bundan sonra beni neler bekliyor.aynı şeyleri yaşayan varsa bi fikir verin banaçok üzgün ve yorgunum..

Kimyasal olabilir ya da tutunamadı Can'ım.Takip şart.Daha pıhtı şeklinde Bebek olarak algılama,üzme kendini.Eger düşükse umarım kürtajsız olur etkilemez.Korunmadan tekrar hamile kalırsın.

arkadaşlar merhaba
benim adetim geçtikten iki günsonra kan testim 224 çıktı .iki gün sonra 593. hafif bel ağrım vardı. doktordan randevu almıştım haftaya aslında ama geceden beri çok şiddetli sağ kasık ve bel ağrısı yaşadım . çok yoğun bir gündü ondandır filan dedim ama uyanınca aynen devam etti ve sonunda kanamam oldu. acile gittim dış gebelik değil dedi doktor kesede görünmezmiş daha. bende kan sonucumu bekleyemedim ağrımdan ve eve geldim yarın tekrar doktora giderim diye şimdi baktım netten 357 ye düşmüş ama kanamam yok şu an zaten bir kez oldu oda pıhtılı filan değildi.. ne yaşadığımı anlayamıyorum . beta düştüyse bebeğim gitti mi.gittiyse kanamam neden yok. bundan sonra beni neler bekliyor.aynı şeyleri yaşayan varsa bi fikir verin banaçok üzgün ve yorgunum..

Tatlım 500 küsur bthcg zaten çok yeni bi gebeliktir oda 357 ye düştüyse sadece kimyasaldır tatlım hiçbişey oluşmamıştır kürtaj vs gerektiren bişey diil o yüzden üzme tatlı canını her işte bi hayır vardır

biraz öne doktordan geldim dış gebelikten bahsediyo ama kesin değil takip edecez diyo .kanamamda gelmeye başladı . niye iğne vurup düşürmüyorlar ağrı kesici bile içmeyeceksin çok tehlikkeli dedi ama ağrım çok fazla sağ kasığımda. ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim ve hiç ağrım yoktu. 4+4 teyim normalde. madem dış gebelikse erken den müdahele etmeleri gerekmezmi bugünkü betam bir çıksa inş daha kesinleşir heralde . çok teşekkürler cevaplarınız için

Kimyasaldır kanamalarin kesik kesik devam eder siddetli agri olabilir yat bol bol .Uzulme kimyasal yasadiktan sonra yeniden hamile kalabilirsin .Sağlıksız döllenme oldugu icin atiyor vücut .Ben de yaşadım

kimyasalda ağrın varmıydı canım evet kesik kesik kanama bir geliyor bi duruyor birde ağrın tek taraflımıydı

Back