düşükmü yaptım ? lütfen bakın kafam çok karışık ......

arkadaşım bellıkı kımyasal gebelik seninkide benimki gibi adet gectıkten sonraki 3. gun bende kan tahlılı yaptırdım 64.81 çıktı
6 gun sonra kahverengi leke 8 .gun arttı ve parça gelmeye başladı ama büyük değil küçük küçük hep kasıkta ve belde ağrı devam edıyor muhtemelen bende düşürüyorum zaten kendi dr um 64 .81 çok belli değil kımyasal dır demişti ama burda hemen hamılesın 3 haftalık deniyor dr da çok önemli bu konuda

geçmiş olsun canım bende kanda bakırsam belli olurmu olup olmadığı peki:18:bu konuda bir bilgim yok kusura bakmayın ilk defa başıma geliyor

eğer kafana çok takan bırıysen git kan tahlılı yaptır zaten orda değerinden anlaşılır yok beklerim dıyorsan zaten bır hafta içinde durumun netleşiyor yani bu kanama hızla devam ediyor bence senınkı de kimyasal yani her kadının yaşadığı bır durum çoğu akdın her ay kımyasal gebelık yaşıyor ve olumsuz gebelık olanlar vucut dışarı atıyor bu kadar basit çocuk istiyorsan şöyle yap hayırlısını dile gerçekten eğer bu çocuk senin içinde kalıp büyüyecekse o olur gulum hayırlısı Allah tan içini ferah tut

çok sağol canım doğru söylüyosun işte insan bilmediği başına gelince ister istemez tedirgin oluyor hayırlısı diyelim bakalım ne olduğu belli olucak elbet

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum doktora gitmek en iyisi sanırım .....konunun kapatılmasını rica ediyorum teşekkürler

ay_82 dusuk yaptıysan eger kan tahlılınde bellı olur kucuk de olsa yenı dusuk de olsa hcg de cıkar bıraz sıfırdan buyukse dusuk yamıssındır sıfır ıse degılsındır zaten canım. en ıyısını doktor soyler ama tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…