düsük

k_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
25
6
37
Merhaba arkadaşlar.acil bilgiye ihtiyacım var.ayni sorunu yasayanlar yazarsa çok sevinirim.5haftalik hamileyim.lekelenmede var.doktor haftasına gore küçük olduğunu söyledi.kese göründü.fakat kesenin altın da kan pihtilari varmış.şuan progestan iciyorum.ama leke kesilmedi.doktor umutlu konuşmadı.acaba boyle sorun yasayan varmı yada sonradan gelişir mi.l

cnm bu durumu yaşayan çok fazla hamilemiz var. Bebeği düşen de oldu sıkı sıkı tutunan da oldu. İçinizi ferah tuttun. Strs yapmayın. Stres yaptıkça kötüleşirsiniz. Bol bol dinlenin. Yatın bol bol.

Doktor umutsuz konuştu o yüzden moral bozukluğu oluyor tabi.bide daha once 2dusugum olmustu
sonradan gelişir mi acaba.bizim için dua edin

Geçmiş olsun öncelikle. 17 haftalık hamileyim, 2 kez kahverengi lekelenmem oldu progestan kullandım. Geçti çok şükür ki, şu an bir sıkıntı yok. İlk haftalarımda benim de bir hafta geriydi gelişimi, şimdi tam haftasına göre.

İçini ferah tut, kötü düşünme, güzel hayaller kur ki moralin iyi olsun. İnşallah her şey yolunda gider, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin allah hepimize yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…