-------düşük

mertemos

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
8
0
6
34
Ankara
Arkadaşlar 1 hafta önce bu kadar umuda baglanmisken hersey yolundayken doktor hatasi yüzünden bebegimi kaybettim cok zor bir durum rabbim kimseye yasatmasin cok ünlü bi doktora gittik megerse adam prof degil insan canavariymis beni dolar isareti olarak gördü düsük tehlikem varken bana söylemedi düsene kadar para almak için gayet saglikli dedi sonra ilk kahverengi bi leke sonrada kirmizi aktif bi kanama sonra bi kürtaj ve o acil durumda doktorun telefonu kapali rezil etti bizi allah böyle doktorlara düsürmesin ve artik korkuyorum birdaha bebegim olunca düserse diye bu durumu yasanlar varsa yardimci olurmusunuz.

ben de bir düşük yapmıştım 2010 da ama 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ve çok şükür sağlıklı bir kızımız dünyaya geldi.inşallah sen de tekrar hamile kalır hayırlısıyla yaparsın doğumunu.kendini fazla üzme olan olmuş artık.şimdilerde ne doktoruna güven kaldı ne ebesine Alah yardımcımız olsun ne diyeyim..

Gwçmiş olsun canım allah yardımcın olsun ama gercekten sunu ıyı bılıyorum kı hepsı para tuzağı. Bnde hamıleyım hersey para değil benım kardesım ozele gıttı kontrollere ama gece sancısı geldı gıtttı devlet hastesınde doktor bıle yok ebeler doğurttu mıs gibi sağlıklıda .. özeller para almak için binbir takla atıyor inşallah en kısa zaman da ii haberler alısın

Çok geçmiş olsun canımm hangi ilde hangi hast. gitmiştin_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…