• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük

anonim34bebek

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2024
23
1
6
29
Kızlar merhaba, üç düşük bir kimyasal geçirdim. Pıhtılaşma sorunum var. Yeni testler yapıldı anti tpo ve anti tg yüksek ayrıca lupus antikoagülan da azıcık yüksek çıkmış. Benimle aynı durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı? Çok yoruldum artık.

Eklentiler

• IMG_9369.webp
    IMG_9369.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_9365.webp
    IMG_9365.webp
    18 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_9364.webp
    IMG_9364.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_9151.webp
    IMG_9151.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9150.webp
    IMG_9150.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar merhaba, üç düşük bir kimyasal geçirdim. Pıhtılaşma sorunum var. Yeni testler yapıldı anti tpo ve anti tg yüksek ayrıca lupus antikoagülan da azıcık yüksek çıkmış. Benimle aynı durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı? Çok yoruldum artık.
Sizin değerlerinizi tam olarak bilmiyorum ama pıhtılaşma olunca iğne ve ilaç tedavisi başlanıyor size doktorunuz ne diyor ?

Şuan araştırma aşamasındayız rahim filmi çekilecek henüz bi şey söylemedi. Yani bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan var mı?
Pıhtılaşması olup sağlıklı doğum yapan birçok kişi var şuan çok yaygın bir olay bu pıhtılaşma diğer testlerini yap için rahat olsun en azından ve ona göre doktorun tedavini planlar hiç merak etme pıhtılaşmayı. Ben de rahim filmi genetik test eşim spermiogram gerekli herşeyi yaptırdık birşey çıkmadı pıhtılaşma denildi sadece. Bende 2 kalp atışı alınamayan kaybım vardı bu gebeliğimde iğne ilaç kullanıyorum ve çok şükür herşey yolunda ilerliyor şuana kadar :)

Pıhtılaşması olup sağlıklı doğum yapan birçok kişi var şuan çok yaygın bir olay bu pıhtılaşma diğer testlerini yap için rahat olsun en azından ve ona göre doktorun tedavini planlar hiç merak etme pıhtılaşmayı. Ben de rahim filmi genetik test eşim spermiogram gerekli herşeyi yaptırdık birşey çıkmadı pıhtılaşma denildi sadece. Bende 2 kalp atışı alınamayan kaybım vardı bu gebeliğimde iğne ilaç kullanıyorum ve çok şükür herşey yolunda ilerliyor şuana kadar :)
Sizde de mi bu lupus var yoksa sadece pıhtılaşma mı?

Sizde de mi bu lupus var yoksa sadece pıhtılaşma mı?
Hayır sadece pıhtılaşma benimki iki değerde düşük miktardaydı önemsiz de denildi ama 2 kayıp olunca yine de kullandırdı doktorum iyi ki de kullanmışız güvenilirliği yokmuş testlerin birçok doktor öyle söyledi deneme yanılma yoluyla ilerliyoruz malesef denildi hep

Back
X