- 21 Eylül 2020
- 618
- 269
- 53
- Konu Sahibi mucize0707
8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı yok iki gündür kahve rengi hafif kanamam var kendiliğinden düşük yaparmıyım yoksa kürtaj olmalımıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7 haftalık düşük yaptım kesem büzüşmüştü ona rağmen çok zor geçti 3 ay kanama yaşadım. Senin kesen de büyüktür çok zorlanırsın parça da kalırsa zarar görür rahminYarın gideceğim doktora karar o zaman vericem beklesem düşer mi acaba
Kendiliginden düşük yapsan da yine de kurtaj gerekebiliyor, bu haftalarda genelde kurtaj oneriyorlar doktorunu dinlemeni tavsiye ederim8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı yok iki gündür kahve rengi hafif kanamam var kendiliğinden düşük yaparmıyım yoksa kürtaj olmalımıyım
Bugün kürtaj oldum ve bebeğim yok artıkBen 7 haftalık düşük yaptım kesem büzüşmüştü ona rağmen çok zor geçti 3 ay kanama yaşadım. Senin kesen de büyüktür çok zorlanırsın parça da kalırsa zarar görür rahmin
6 Haftalikken yogun kanama ve agriyla acillik oldum dusuk baslamisti dayanilir bir agri degildi cok cektim. 9 haftalik kaybimda direkt kurtaj olmustum ilacla kanamami baslatmistilar o cok rahatti valla canim yanmamisti. Benim fikrim evde dusuge dayanamazsin agrisi fena8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı yok iki gündür kahve rengi hafif kanamam var kendiliğinden düşük yaparmıyım yoksa kürtaj olmalımıyım
Geçmiş olsun cnm kendiliğinden düşmez anestezi li kürtajla alıyorlar ben 11 haftalık pazartesi alamadılar kürtajla dün 4 saatlik amaliyatla alabilder geciktirmeYarın gideceğim doktora karar o zaman vericem beklesem düşer mi acaba
Beklesen bile Buna doktor kesenin yerine ve büyüklüğüne göre karar verecek. Kendi isteğin doğrultusunda karar veremezsin malesefYarın gideceğim doktora karar o zaman vericem beklesem düşer mi acaba