• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
618
269
53
8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı yok iki gündür kahve rengi hafif kanamam var kendiliğinden düşük yaparmıyım yoksa kürtaj olmalımıyım

Kürtaj daha kolay kesen büyüktür zaten doktorun bşy demedi mi?

Yarın gideceğim doktora karar o zaman vericem beklesem düşer mi acaba
Ben 7 haftalık düşük yaptım kesem büzüşmüştü ona rağmen çok zor geçti 3 ay kanama yaşadım. Senin kesen de büyüktür çok zorlanırsın parça da kalırsa zarar görür rahmin

8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı yok iki gündür kahve rengi hafif kanamam var kendiliğinden düşük yaparmıyım yoksa kürtaj olmalımıyım
Kendiliginden düşük yapsan da yine de kurtaj gerekebiliyor, bu haftalarda genelde kurtaj oneriyorlar doktorunu dinlemeni tavsiye ederim

8 haftalık çok büyük kendiliğinden düşmez. Çok kanama yaşarsın. İçerde kalır birşeyler muhakkak. Kürtaj olmalısınız.

6 Haftalikken yogun kanama ve agriyla acillik oldum dusuk baslamisti dayanilir bir agri degildi cok cektim. 9 haftalik kaybimda direkt kurtaj olmustum ilacla kanamami baslatmistilar o cok rahatti valla canim yanmamisti. Benim fikrim evde dusuge dayanamazsin agrisi fena

Yarın gideceğim doktora karar o zaman vericem beklesem düşer mi acaba
Beklesen bile Buna doktor kesenin yerine ve büyüklüğüne göre karar verecek. Kendi isteğin doğrultusunda karar veremezsin malesef:( ben kürtaj istemiştim direk 8 haftalıktım fakat doktor kesenin zaten yerinin değiştiğini boşuna rahmimin işlem görmemesini bir sonraki gebelikleri etkilememesi için bekleyeceğiz dedi. 2 gün agrım oldu gittim muayene sırasında eliyle aldı resmen doktor. Kesesini gördüm içinde bebeğimi gördüm çok net küçük bir insandı sevdim ağladım teslim ettim doktora. İyi kide böyle olmuş. Doktorunuz ne derse siz onu yapın.

Back
X