İcimde parca vs bse kalmaz degilmi kurtajlik yani birde vucudum kendini nezaman toplar gebelik nezaman yasarsam sağlıklı olur bide yumurtlamam bozuclakmi valla üzüldüm. Ama elden ne gelir. Gene geldiya mutluyum o henim kabul olmus duam geceleri aglayarka istedigim melek bana varligini hissetmesi yettiGecmis olsun ben de yasadim bozma moralini
. Agrilar icinde agri kesici ben almadim tamamen icim.temizlensin diye.
Sendemi yasadin kuşumKimyasal canım malesef geçmiş olsun
Ben hep yasamam degilmi bunu hani rahmimlesikintisi var dye yasamadim degilmi tüp olur yumurtalik olur bu normal bse yani. Hastalık degil degilmiKimyasal canım malesef geçmiş olsun
Yok canım normal her kadın yaşayabilir ben yaşamadım diye biliyorum ama yaşamış da olabilirim çoğu kimyasallar anlaşılmıyor bile normal adet zannedilip geçiyorBen hep yasamam degilmi bunu hani rahmimlesikintisi var dye yasamadim degilmi tüp olur yumurtalik olur bu normal bse yani. Hastalık degil degilmi
Ama bnm adetm 10 gn gecmsti dis gebelik degildr dmi vajinal ultrason da ypildi olsa grnrdu dmiYok canım normal her kadın yaşayabilir ben yaşamadım diye biliyorum ama yaşamış da olabilirim çoğu kimyasallar anlaşılmıyor bile normal adet zannedilip geçiyor
Hcg değerlerine bakılınca kimyasal gibi duruyor değerlerine bakmaya devam et sıfırlanırca dış gebelik ihtimali falan olmaz korkulacak bir şey olmazAma bnm adetm 10 gn gecmsti dis gebelik degildr dmi vajinal ultrason da ypildi olsa grnrdu dmi
Canım ben kimyasalıda yaşadım düşükde dış gebelik de senin yaşadığın kimyasal gebelik sağlıksız bi gebelik olduğu için tutunamamıştır malesef tekrar hamile kalabilirsin 2 yada 3 ay sonra ben çok yaşadım şu an 18 haftalık ikinci bebeğimi bekliyorum ilk kızımda kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldım hiç adet görmeden dış gebelikte değer düşmüyor az az artıyor ve bu en kötüsü Allah kimseye yaşatmasınAma bnm adetm 10 gn gecmsti dis gebelik degildr dmi vajinal ultrason da ypildi olsa grnrdu dmi
Meraba benim degerlerim 386 500 448 270 82 boyle devam etti ve kanamam basladi dusuruyorum suan bu kimyasal mi oluyor yardimci olur musunuz , dusuk yaptiginiz ay hamile kaldiginizi soylemissiniz normalde kendiliginizden hamile kalabiliyormusunuz benim tedaviyle olmustu yine de kalma ihtimali var midir yardimci olur musunuzCanım ben kimyasalıda yaşadım düşükde dış gebelik de senin yaşadığın kimyasal gebelik sağlıksız bi gebelik olduğu için tutunamamıştır malesef tekrar hamile kalabilirsin 2 yada 3 ay sonra ben çok yaşadım şu an 18 haftalık ikinci bebeğimi bekliyorum ilk kızımda kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldım hiç adet görmeden dış gebelikte değer düşmüyor az az artıyor ve bu en kötüsü Allah kimseye yaşatmasın
Kimyasal gebelik canım seninki doktorlar düşük demek için kalp atışı geldikten snra kaybedilirse düşük diyolar ben kendiliğinden hamile kaldım 50 çıkmıştı değerim adetim gecikince öğrendiğim gece kanama ve şiddetli ağrıyla hastaneye gttm değerim 50 den düşmüştü o ay hiç adet görmeden yine kendlip hamile kaldım ve şu an 11 yaşında kızım var yine 19 haftalık hamileyimMeraba benim degerlerim 386 500 448 270 82 boyle devam etti ve kanamam basladi dusuruyorum suan bu kimyasal mi oluyor yardimci olur musunuz , dusuk yaptiginiz ay hamile kaldiginizi soylemissiniz normalde kendiliginizden hamile kalabiliyormusunuz benim tedaviyle olmustu yine de kalma ihtimali var midir yardimci olur musunuz
Nasıl bir tedavi gördünüzMeraba benim degerlerim 386 500 448 270 82 boyle devam etti ve kanamam basladi dusuruyorum suan bu kimyasal mi oluyor yardimci olur musunuz , dusuk yaptiginiz ay hamile kaldiginizi soylemissiniz normalde kendiliginizden hamile kalabiliyormusunuz benim tedaviyle olmustu yine de kalma ihtimali var midir yardimci olur musunuz
Asilamayla kalmistim ben 5 yil sonra insalla bende sizin gibi adet gormeden kalirim o kadar cok sevinmistim o kadar mutlu olmustum ki hevesim kirildi ama tedavisiz nasil olcak bilmiyorum adetim duzensiz pkos hastasiyim bana dua edin nolur hamilelerin duasi kabul olurr derlerNasıl bir tedavi gördünüz
İnşallah rabbim en kısa zamanda senin kucağınıda doldursun gönlündekini nasip etsin bende uzun bir süreden sonra ikinciye hamile kaldım onun öncesinde düşük yaşadım dış gebelik yaşadım artık ümidimi kaybetmiştim bütün hamileliklerim düşükle sonuçlanacak zannediyodm dua ettm bol bol özellikle namaz kılarken ezan okunurken dua et hangi zamanda yaptığım dua kabul oldu bilmiyorum ama kısa süre sonra hamile kaldım ve sağlıklı bir şekilde devam ediyor rabbim duaları geri çevirmiyor inşallah en kısa sürede sanada nasip etsin bu duyguyuAsilamayla kalmistim ben 5 yil sonra insalla bende sizin gibi adet gormeden kalirim o kadar cok sevinmistim o kadar mutlu olmustum ki hevesim kirildi ama tedavisiz nasil olcak bilmiyorum adetim duzensiz pkos hastasiyim bana dua edin nolur hamilelerin duasi kabul olurr derler
Kimyasal gebelik canım bende geçirdim o kadar tedavi gördüm olmamıştınormal yollarla olmuştu ama kimyasal mış malesef ama benimki bu kadar artmamıştı en fazla 17 olmuştuMeraba benim degerlerim 386 500 448 270 82 boyle devam etti ve kanamam basladi dusuruyorum suan bu kimyasal mi oluyor yardimci olur musunuz , dusuk yaptiginiz ay hamile kaldiginizi soylemissiniz normalde kendiliginizden hamile kalabiliyormusunuz benim tedaviyle olmustu yine de kalma ihtimali var midir yardimci olur musunuz
Bişey kalmaz canım kimyasal da hepsi kanla atılıyor kürtaj a gerek yok. Bazılarında yumurtlama falan gecikiyormuşİcimde parca vs bse kalmaz degilmi kurtajlik yani birde vucudum kendini nezaman toplar gebelik nezaman yasarsam sağlıklı olur bide yumurtlamam bozuclakmi valla üzüldüm. Ama elden ne gelir. Gene geldiya mutluyum o henim kabul olmus duam geceleri aglayarka istedigim melek bana varligini hissetmesi yetti
Amin insallah dualarla kalmistim bende buna inaniyorum Allah geri cevirmedi ama bu yasadigim da bi imtihan biliyorum sagol Senden de Allah razi olsun o kadar yazdim cevap vermediler Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsinİnşallah rabbim en kısa zamanda senin kucağınıda doldursun gönlündekini nasip etsin bende uzun bir süreden sonra ikinciye hamile kaldım onun öncesinde düşük yaşadım dış gebelik yaşadım artık ümidimi kaybetmiştim bütün hamileliklerim düşükle sonuçlanacak zannediyodm dua ettm bol bol özellikle namaz kılarken ezan okunurken dua et hangi zamanda yaptığım dua kabul oldu bilmiyorum ama kısa süre sonra hamile kaldım ve sağlıklı bir şekilde devam ediyor rabbim duaları geri çevirmiyor inşallah en kısa sürede sanada nasip etsin bu duyguyu
Canim senin neyin vardi bende pkos hastasiyim esim de morfoloji bozuklugu vardi suan tekrar hamilesin cok sevindim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ne kadar sure sonra kaldinKimyasal gebelik canım bende geçirdim o kadar tedavi gördüm olmamıştınormal yollarla olmuştu ama kimyasal mış malesef ama benimki bu kadar artmamıştı en fazla 17 olmuştu
Canım ben prolaktin yüksekliği vardı eşimde de hareketlilik ve morfoloji bozukluğu vardı. Aşılama yaptık olmadı sonra normal yolla kaldım rahim filmi sonrasında ama kimyasal gebelikmiş sonra tekrar kaldım işte hemen üstüneCanim senin neyin vardi bende pkos hastasiyim esim de morfoloji bozuklugu vardi suan tekrar hamilesin cok sevindim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin ne kadar sure sonra kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?