Gebeliğe Hazırlık Düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben prolaktin yüksekliği vardı eşimde de hareketlilik ve morfoloji bozukluğu vardı. Aşılama yaptık olmadı sonra normal yolla kaldım rahim filmi sonrasında ama kimyasal gebelikmiş sonra tekrar kaldım işte hemen üstüne
Cok sevindim kuzum bende asilamayla kalmistim bana da dua et olur mu adet gormeden mi kaldin sende

Cok sevindim kuzum bende asilamayla kalmistim bana da dua et olur mu adet gormeden mi kaldin sende
Allah yardımcın olsun canım şimdi Meryem suresini okucam seni ve bütün bebek bekleyenleri duama katıcam inşAllah. Evet canım öyle oldu çok şükür ❤️

Kimyasaldan hemen sonra gebelik sansin cok daha yuksek diye biliyorum. Cok gecmis olsun

kimyasal gebelik canım korkulacak bişi yok bebek zaten tutunamadığı için parça kalma olasılığı yok o düşükte oluyor tutunduktan sonra düşerse
sen normal yaşantına devam et korunmana gerek yok hatta hemen hamile kalman yüksek ihtimal yumurtlamanı etkilemez canım hayırlısı olsun hakkında

Amin canim tesekkur ederim cevabin icin herkesden Allah razi olsun dualarinizi bekliyorum sizde dualarimdasiniz Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin cok zor

Back