Merhaba mide bulantı korkunla alakalı konuşmuştuk çok geçmiş olsun bir düşükten sonra hemen sağlıklı bir gebelik te oluşabiliyor genetiğe bağlı bir durumsa tekrarlama ihtimali de olabiliyor ama asla bu ihtimali düşünme eşin de sen de sağlıklı beslenin takviyelerinizi düzenli alın ve 3 ay korunun rahim kendini toparlasın ve bu 3 aylık sürede takviyeler etki eder yumurta kaliten rahimin herşeyin daha sağlıklı olurSelam kizlar
Malesef 7 haftalikken karnimda oldu cocuk ve kurtaj oldum. 4 yasinda saglikli bir kizim var ona bir kardes cok isterim ama sanki olmicakmis gibi hissediyorum bir dusukten sonra illah ikincide dusuk olmak zorundami?
Selam canim evet o korkumda coktu. Yasamadim biliyormusun bu gebeliktede yasamamistim. Cok umutluydum o yuzden ama malesef kaybettim. Vardir rabbimin bir bildigi diyorum ama cokta zoruma gidiyor. Suan cevremde iki uc kisi hamile cunku. Ama cok sukur saglikli bir kizim var o bir nebzede olsa beni sevindiriyor.Merhaba mide bulantı korkunla alakalı konuşmuştuk çok geçmiş olsun bir düşükten sonra hemen sağlıklı bir gebelik te oluşabiliyor genetiğe bağlı bir durumsa tekrarlama ihtimali de olabiliyor ama asla bu ihtimali düşünme eşin de sen de sağlıklı beslenin takviyelerinizi düzenli alın ve 3 ay korunun rahim kendini toparlasın ve bu 3 aylık sürede takviyeler etki eder yumurta kaliten rahimin herşeyin daha sağlıklı olur
Unutma sağlıklı bir bebiş olsa mutlaka yaşardı Allah imtihanlardan koruyor biraz dabenim de kalbi durdu vefat etti o yüzden böyle rahat konuşuyorum
Malesef bir dusukten sonra yapmiyolar burda hollandada yasiyorumgerekli testleri yaptırdınız mı? Gen testleri trombofili paneli?
Bende dün ve bugün düşük yaptım kalp atışı olmadi seni anlıyorum bir evladin var çok iyi banada diyorlar bir sonrakinde sağlıkli olabilir bilemeyiz verende alanda Allah korku bendede var heves gitti sanki şuan tekrar düşünmüyorum ama.bir. Yanık istemiyor korkuyorum bendeSelam kizlar
Malesef 7 haftalikken karnimda oldu cocuk ve kurtaj oldum. 4 yasinda saglikli bir kizim var ona bir kardes cok isterim ama sanki olmicakmis gibi hissediyorum bir dusukten sonra illah ikincide dusuk olmak zorundami?
Evet bu malesef bendede suan var. Hic istemiyorum suan ama kizimada bencilik yapiyormusum gibi hissediyorum oda istemezmi bir kardesi olsun diyorum. Esimde cok cocuk istiyor ama ben suan buna hazir oldugumu dusunmuyprum.. bir taraftdanda cok istiyorum cok zor bir durum ama korkuyorum ya tekrar yasamazsa ve ben gene kurtaj olursam diye once bulantidan cok korkuyordum simdide yasarmi yasamazmi diyeBende dün ve bugün düşük yaptım kalp atışı olmadi seni anlıyorum bir evladin var çok iyi banada diyorlar bir sonrakinde sağlıkli olabilir bilemeyiz verende alanda Allah korku bendede var heves gitti sanki şuan tekrar düşünmüyorum ama.bir. Yanık istemiyor korkuyorum bende
Gecmisolsun canim basin sagaolsun buaradaBende dün ve bugün düşük yaptım kalp atışı olmadi seni anlıyorum bir evladin var çok iyi banada diyorlar bir sonrakinde sağlıkli olabilir bilemeyiz verende alanda Allah korku bendede var heves gitti sanki şuan tekrar düşünmüyorum ama.bir. Yanık istemiyor korkuyorum bende
İnan bir kızın olması bile o kadar şükür sebebi ki , ilk çocuklarını düşük ölü doğum vs yaşayanlar hiç çocuğu olmayacakmış hissiyle daha kötü şeyler yaşıyoruz çok şanslısın.Selam canim evet o korkumda coktu. Yasamadim biliyormusun bu gebeliktede yasamamistim. Cok umutluydum o yuzden ama malesef kaybettim. Vardir rabbimin bir bildigi diyorum ama cokta zoruma gidiyor. Suan cevremde iki uc kisi hamile cunku. Ama cok sukur saglikli bir kizim var o bir nebzede olsa beni sevindiriyor.
Çok üzüldüm sizi de konularda takip ediyordum görüyordum en başta öyle bir his olması çok normal istememe ... Ama sonrasında olsun istiyorsunuz zaman geçince daha istekli daha heyecanla emin olun bu süreci en sağlıklı en rahat şekilde geçirmeye dinlenmeye toparlanmaya bakınBende dün ve bugün düşük yaptım kalp atışı olmadi seni anlıyorum bir evladin var çok iyi banada diyorlar bir sonrakinde sağlıkli olabilir bilemeyiz verende alanda Allah korku bendede var heves gitti sanki şuan tekrar düşünmüyorum ama.bir. Yanık istemiyor korkuyorum bende
Bu düşünceniz geçecek zamanla emin olun asla umudunuzu kaybetmeyinEvet bu malesef bendede suan var. Hic istemiyorum suan ama kizimada bencilik yapiyormusum gibi hissediyorum oda istemezmi bir kardesi olsun diyorum. Esimde cok cocuk istiyor ama ben suan buna hazir oldugumu dusunmuyprum.. bir taraftdanda cok istiyorum cok zor bir durum ama korkuyorum ya tekrar yasamazsa ve ben gene kurtaj olursam diye once bulantidan cok korkuyordum simdide yasarmi yasamazmi diye
Türkiyede de bu şekilde aslında ama ben yalan söylemiştim 2 diye. O şekilde yapmışlardı. Ama bir kere düşük yaşadınız diye bir daha olacak diye bir durum yok. Tabii ki gerekli testleri yaptırmakta fayda varMalesef bir dusukten sonra yapmiyolar burda hollandada yasiyorum
Eşimde tekrar deneriz diyor ama bilmiyorum yani şuanEvet bu malesef bendede suan var. Hic istemiyorum suan ama kizimada bencilik yapiyormusum gibi hissediyorum oda istemezmi bir kardesi olsun diyorum. Esimde cok cocuk istiyor ama ben suan buna hazir oldugumu dusunmuyprum.. bir taraftdanda cok istiyorum cok zor bir durum ama korkuyorum ya tekrar yasamazsa ve ben gene kurtaj olursam diye once bulantidan cok korkuyordum simdide yasarmi yasamazmi diye
Öyle yapmaya çalışıyorum dün düşen parçayı görmedim düştüğünü gördüm bugün sabah bir parça daha düşünce gördüm o zaman acaip kötü oldum şuan hiç tekrar deneyesim gelmiyor içimden dediğiniz gibi şuanki duygusal durum psikolojik olarak böyle olabilirim bakalım hayırlısı diyorumÇok üzüldüm sizi de konularda takip ediyordum görüyordum en başta öyle bir his olması çok normal istememe ... Ama sonrasında olsun istiyorsunuz zaman geçince daha istekli daha heyecanla emin olun bu süreci en sağlıklı en rahat şekilde geçirmeye dinlenmeye toparlanmaya bakın