• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yardım.

daisyp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.340
1.170
158
43
Kızlar ben ilk bebeğimi mart ayında 9+5 te karnımda öldü. Temmuza kadar bekledik sonra dr gittik en son 18 eylül de regly oldum. ( klomen ve çatlama iğnesi yapışdı) 16 sında 2. Kez hamile olduğumu öğrendim. Bu gün sabah kasık ağrım vardı. Saat 3 gibi tuvalete gittim. Kan başladı.. Dr gittim düşük tehlikesi var dedi iğne vurdu ve progestoran verdi. Yarın sabah ta. Kan testi yaptıracağım. Ama ayağa kalktığımda kanama hala var. Yardım edin böyle bişey le karşılaştınız mı???

Kızlar ben ilk bebeğimi mart ayında 9+5 te karnımda öldü. Temmuza kadar bekledik sonra dr gittik en son 18 eylül de regly oldum. ( klomen ve çatlama iğnesi yapışdı) 16 sında 2. Kez hamile olduğumu öğrendim. Bu gün sabah kasık ağrım vardı. Saat 3 gibi tuvalete gittim. Kan başladı.. Dr gittim düşük tehlikesi var dedi iğne vurdu ve progestoran verdi. Yarın sabah ta. Kan testi yaptıracağım. Ama ayağa kalktığımda kanama hala var. Yardım edin böyle bişey le karşılaştınız mı???
Kanama birden kesilmez panik yapmamaya ve guzelce dinlenmeye calis doktorunun soylediklerini uygula saglikla alirsin insallah bebisini kucagina ama kanamada bir artis farkedersen acile gitmenide tavsiye ederim

Canım kanama azmiydi peki nasıl nokta şeklinde mi

Hayır baya yoğundu. Dr gittiğimde azaldı. Gece 1 den sonra da arttı.
Kan verdin mi bugün canım ınsallah herhangi bir sorun olmaz benimde gebeligin basından beri kahverengi lekelenmelerim oldu pembelikler geldi şimdi şükür gecti ama basından beri progestan ve proluton iğne kullandim

Canım
Kan verdin mi bugün canım ınsallah herhangi bir sorun olmaz benimde gebeligin basından beri kahverengi lekelenmelerim oldu pembelikler geldi şimdi şükür gecti ama basından beri progestan ve proluton iğne kullandim
canım kan testi yaptırdım. Düşmüş:( hakkımızda hayırlısı..

canım öncelikle geçmiş olsun .. kötü düşünme buda düşük olacak diye bişi yok dinlen ve kendini yorma doktorun gereken müdahaleyi yapmış.ben böyle düşükle karşılaşmadım ama gebelik oluşuyorsa korkma sıkıntı yoktur. doktorunlada görüşürken bununla neden karşılaştığını sor gerekirse bir kan testi iste.. kan pıhtılaşması olan bayanlarda böyle olabiliyo tabiki olacak diye bişi yok ama eyer varsa önceden fark edildiği için bebeğe destek olmuş olursun ona göre ilaç verirler..
umarım herşey yolunda gider...

Cok gecmiş olsun canım üzülme erken düşükler mutlaka bebekteki anomalilikten oluyo Allah sağlıklısını nasip etsin ınsallah

Teşekkür ederim. Üzülmemek zor. 2 gündür yaşadığımı kelemelerle anlatamam. Ama hayırlısı böyleymiş. Allah yazmamış:(( 2 sinin de ömrü yokmuş. Kendimi böyle avutuyorum.

T
canım öncelikle geçmiş olsun .. kötü düşünme buda düşük olacak diye bişi yok dinlen ve kendini yorma doktorun gereken müdahaleyi yapmış.ben böyle düşükle karşılaşmadım ama gebelik oluşuyorsa korkma sıkıntı yoktur. doktorunlada görüşürken bununla neden karşılaştığını sor gerekirse bir kan testi iste.. kan pıhtılaşması olan bayanlarda böyle olabiliyo tabiki olacak diye bişi yok ama eyer varsa önceden fark edildiği için bebeğe destek olmuş olursun ona göre ilaç verirler..
umarım herşey yolunda gider...

Teşekkür ediyorum. Ama 2.sini de kaybettim:((( kelimelerin tükendiği yerdeyim..

T

Teşekkür ediyorum. Ama 2.sini de kaybettim:KK43:(( kelimelerin tükendiği yerdeyim..
canım geçmiş olsun... çok üzüldüm..:KK42: doktorunla görüş mutlaka neden düşükle sonuçlandığı ile ilgili kan testi yapsınlar sonuca göre başka gebeliklerin son bulmasın ilaç verirler.. bunun üstünde dur olurmu.. gebe kalmanda değil tutunmada sorun var sanırım .. tekrar geçmiş olsun...

Teşekkür ederim. Üzülmemek zor. 2 gündür yaşadığımı kelemelerle anlatamam. Ama hayırlısı böyleymiş. Allah yazmamış:KK43:( 2 sinin de ömrü yokmuş. Kendimi böyle avutuyorum.[/QUOTE
Doğru zaman gelince en sağlıklısı en Güzeli olucak inan bana cok zor biliyorum bende yaşadım gelişmedi bebek benimde hiç kalp atışı olmadı almak zorunda kaldilar cok zor şimdi tekrar hamileyim ama sevinemiyorum hep bir korku var içimde kızıyorlar bana neden böyle yapıyorsun diye ama sanırım artık korunma mekanizması geliştirdi sanırım beynim ama hep dua et en hayırlısı olsun Hakkımızda üzme kendini

canım geçmiş olsun... çok üzüldüm..:KK42: doktorunla görüş mutlaka neden düşükle sonuçlandığı ile ilgili kan testi yapsınlar sonuca göre başka gebeliklerin son bulmasın ilaç verirler.. bunun üstünde dur olurmu.. gebe kalmanda değil tutunmada sorun var sanırım .. tekrar geçmiş olsun...

evet tutunmayla ilgili problem var... allah hakkımızda hayırlısını versin.. durucağım canım bu hafta geçsin sonra tekrar kan testi yapıp dr gideceğim.. böylle söyledi..

çok iyi nlıyorum seni.. ama en tehlikeli stres. yat dinleme kendini fazla.. ben dinledim sen yapma.. allah korusun bebeğini. sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

arkadaşlar merhaba..
ben dün 2. bebeğimi 5 haftalıkken düşürdüm. ilk bebeğim de 10 hafta kalp altışı yok diye kürtaj olmuştum. şimdi düşük yapanlar bana yardımcı olur mu?
kanamam kaç gün sürecek? ilk adetimi ne kadar sürede gelecek? düşük yaşayanlar lütfen soruma cevap verin aklımı yemek üzereyim..

evet tutunmayla ilgili problem var... allah hakkımızda hayırlısını versin.. durucağım canım bu hafta geçsin sonra tekrar kan testi yapıp dr gideceğim.. böylle söyledi..
en iyisi .. tabi dinlenmen gerek rahim bi dinlenip kendini toplasın ..sonra kan testine göre doğru ve pilanlı bir gebelik olacağından gerekli ilaçlarla desteklenincede gelsin bebeişlerr... :KK37: herşey iyi olur umarım...

en iyisi .. tabi dinlenmen gerek rahim bi dinlenip kendini toplasın ..sonra kan testine göre doğru ve pilanlı bir gebelik olacağından gerekli ilaçlarla desteklenincede gelsin bebeişlerr... :KK37: herşey iyi olur umarım...
canım sen düşük yaşadın mı*

canım sen düşük yaşadın mı*
yok bende tüp bebek yaptık 2 kez tutunmuyodu genetik testinde çıktı sorunun ne olduğu aşırı kan pıhtılaşması varmış iğne verildi 3. denemede öyle tuttu. bi arkadaşım vardı iş yerinden 2 kez senin gibi düşük yapmıştı ondada kansızlık ve vitamin eksikliği bide enfeksiyon varmış ondan tutunmuyomuş.onuda hastaneye gönderdim ilaç tedavisiyle onunkide tuttu.. yani tutunmama sebebini araştırsınlarki sonraki gebeliğinde sıkıntı yaşama...

Çok geçmiş olsun canım. Ben yeni katıldım aranıza. bende 8 kasımda düşük yaptım ilk gebeliğimdi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlaatlar versin hepimize

Teşekkür ederim. Üzülmemek zor. 2 gündür yaşadığımı kelemelerle anlatamam. Ama hayırlısı böyleymiş. Allah yazmamış:KK43:( 2 sinin de ömrü yokmuş. Kendimi böyle avutuyorum.
cnm bnde senle aynıyım temmuzda hamile kaldım ağustosta gelişimi gerilediği için düştü normalde 6. hafta olmasına rağmen 4 te kalmıştı hemen pıhtılaşma testi yaptırdım çıktım snra ekim ayında hamile kaldım iğne ve hap kullanmama rağmen oda düştü kendiğilinden ve aynı zmnda oldu ikiside inan korkuyorum artık bebek yapmaya ama doktorlar korkmamamı söylüyor sağlıksız bebek düşer o doğru kromozomu bulur diyo rabbim sabır versin düşük yaşamk çok kötü

Back