Düşük yardım kızlarr

KAYAKIZI

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
126
19
Selam kızlar 4 haftalık hamileyim, bu sabah uyandığımda kanamam olduğunu farkettim.. hemen doktora gittim fakat sancım yoktu. Doktor düşük riskim olduğunu söyledi. Hamilelikte düzensizlikler var dedi. Normalde bebeğin yuvarlak olması gerekirken şekil bozukluğu olmuş yani tipik düşük belirtisi. progestan verdi ve dinlenmemi söyle. Fakat 3 saattir kanamam durdu? Sizce düşüğü atlattımmı? kanamanın durması düşüğün geçtiği riskin geçtiği anlamınamı gelir yardım edin kızlar:a015:

merhaba canım bende geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım 4 haftalıkken öğrendim ama 3 gün sonra hafif başlayan kanamayla attı bünyem senin 4 haftalıkken nasıl keseyi gördü doktorun anlamadım ama inşallah kanaman bir daha gelmez ve düşük olmaz allah gönlüne göre versin canım
bolcana su iç ve bolcana dinlenn kafanı rahat bırak herşey olacağına varıyor çünkü bol bolda dua et hayırlısı olur inşallah

canim dusuk tehtidi varsa yari yariya sansin var demektir. ama 4 haftalikken bebek nasil gorundu onu anlamadim. dusuklerin sebeplerinden biri de bebegin sagliksiz olmasiymis. allah hayirlisini nasib etsin. eger duserse de kendini cok uzme. ve hazirlikli ol. belki de dusmez allahtan hayirlisini istemek lazim...
alllah kcagina saglikli bir bebek versin insaallah

X