• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaptımmm :(((

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
Evet kızlar düşük yaptım çok mutsuzum :((( niye böyle oldu bilmiyorum kan testim olumluyken 3 gün sonra birden düştü ve kanamam oldu adet gibi çok üzgünüm kendimi hazırlamıştım ve çok hevesliydim böyle olunca bir anda çok üzümdüm yaşayan varmı bunu daha önce insan psikolojik olarak çöküyor

Geçmiş olsun canım..
Üzülme lütfen.. bir daha olur.. zaten ilk deneme imiş yaşın da gençtir.. bi nevi teselli sözüdür bu .

Ben 25 gün önce 12 haftalık ikizlerimi kaybettim.
kalp atışlarını duyduğum, elleri ayakları oynayan bebeklerimi kaybettim resmen.

Emin ol bu daha da acı.. 5 ay uğraştım 1 tanesine sahip olabilmek için kurban olduğum rabbim 2tane verdi bir anda..
sonra benden almaları sadece 10 dk sürdü.. kürtaja girdiğimi hatırlıyorum bir de çıktığımı ortası yok.. uyandığım da ikisinide bedenimden içimden söküp almışlardı..

ben hala yokluklarına alışamadım bazen hala ağır kaldırmıyorum farkında olmadan. Çok zor rabbim düşmanıma vermesin.. 2 hafta boyunca her gece rüyamda kürtaja girip girip çıktığımı görüyor bebek ağlamaları duyuyordum.. ama alıştım.. üzüntüsü geçmiyor ama acısına alışıyorsun.
Rabbim daha büyük dert vrmesin.. en azından hamile kalabiliyorsun böyle düşün.

Birdaha olur.. Hakkında hayırlısı

Geçmiş olsun canım..
Üzülme lütfen.. bir daha olur.. zaten ilk deneme imiş yaşın da gençtir.. bi nevi teselli sözüdür bu .

Emin ol bu daha da acı.. 5 ay uğraştım 1 tanesine sahip olabilmek için kurban olduğum rabbim 2tane verdi bir anda..
sonra benden almaları sadece 10 dk sürdü.. kürtaja girdiğimi hatırlıyorum bir de çıktığımı ortası yok.. uyandığım da ikisinide bedenimden içimden söküp almışlardı..

ben hala yokluklarına alışamadım bazen hala ağır kaldırmıyorum farkında olmadan. Çok zor rabbim düşmanıma vermesin.. 2 hafta boyunca her gece rüyamda kürtaja girip girip çıktığımı görüyor bebek ağlamaları duyuyordum.. ama alıştım.. üzüntüsü geçmiyor ama acısına alışıyorsun.

Basın sağolsun canım. Onlar senin melegin olmuş Allah yeniden verir inşallah

Geçmiş olsun canım..

Daha çok taze canım. Senin bebeklerin büyükmüş benim miniğimden. Bende ilk zamanlar öyle çok ağladım ki. Ben kendim düşük olmasını bekledim. Gördüğüm an gecenin bi yarısı attığım çığlık, görüntüsü, o gece, o sabah hiç unutmadım. Ama daha hafif artık acısı.

Daha çok taze canım. Senin bebeklerin büyükmüş benim miniğimden. Bende ilk zamanlar öyle çok ağladım ki. Ben kendim düşük olmasını bekledim. Gördüğüm an gecenin bi yarısı attığım çığlık, görüntüsü, o gece, o sabah hiç unutmadım. Ama daha hafif artık acısı.
Benim ki düşük olamazdı zaten canım..
İlaçla falan düşüremezlerdi çünkü 3. ayım'dı benim.. 1-2 hafta sonra cinsiyetlerini öğrenecektim yani..
O yüzden düşük zaten yapamayacaktım mecbur kürtaja girdim..
bende ilk ultrasonda gördüğüm de elleri falan oynamayınca anladım zaten ağlamaya başlamıştım.. sonra zaten malum doktorum kalp atışları yok deyince, kalbi atmıyor ama yaşıyorlar değil mi hocam dedim.. düşün o an ki şuurumu ..
Rabbim bir daha yaşatmasın..

Sana da çok geçmiş olsun :dua: :KK43:

Geçmiş olsun canım. Kaç haftalıktı bebeğin? Bende şubatta düşük yaptım hala aklımdan çıkmış değil. Ömür boyuda çıkacağını sanmam.
Çok küçüktü adetim yeni gecikmişti idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdım oda olumluydu ama bi sonraki testte değerler düştü ve ertesi gün kanamam oldu :(((

Geçmiş olsun canım..

Allah sabır versin sizinki dahada zormuş benimki çok minikti :((( ama insan yinede hevesleniyor sanırım dr ilaç verdi 1 hafta ilişkiye girme sonra deneyebilirsin dedi küçük olduğu için ve ben hamile olduğumuda rüyamda gördüm dün gecede düşürdüğümü görmüştüm buğün dr gittim düşmüş dedi aptala malum oluyor galiba bilmiyorum ilk denememizdi zaten hep diyordum bu kadar kolaymıydı die sanırım kendi kendime nazar ettim

Ilk bebegimin 9 haftalikken kalbi durmuştu. 2. Bebegim dogumdan sonra 1 gün yaşadı sadece. Kalp rahatsızlığıyla doğmuştu. Allah sabir versin ama lütfen kendinizi yıpratmayın. Rabbim daha büyük acılardan korumuş sizi. Sukredin ki hamile kalabiliyorsunuz. En yakın zamanda Hayirli ve sağlıklı bir evladiniz olsun insaAllah.

Ilk bebegimin 9 haftalikken kalbi durmuştu. 2. Bebegim dogumdan sonra 1 gün yaşadı sadece. Kalp rahatsızlığıyla doğmuştu. Allah sabir versin ama lütfen kendinizi yıpratmayın. Rabbim daha büyük acılardan korumuş sizi. Sukredin ki hamile kalabiliyorsunuz. En yakın zamanda Hayirli ve sağlı bir evladiniz olsun insaAllah.
Amin en azından dediğiniz gibi kalabiliyorum tekrar denicem 1-2 hafta sonra ertelemek istedim aslında 1 sene ben 28 eşim 34 yaşında yaşımız geldi ertelemeyelim diyor bende korkuyorum olmaz diye :((( yine düşük olursa diye korkuyorum

Canım selam düşük yapmamışsın kimyasal gebelik yaşamışsın yanlış anlama bu demek değildir ki acın hafif.
ama şükür et kalp atışı duyup, cinsiyet bile bilip bunu yaşayanlar hatta Allah korusun ama doğumda kaybedenler var.
Allah beteriyle sınamasın seni, hayırlısıyla yine olur.
Geçmiş olsun

Allah sabır versin sizinki dahada zormuş benimki çok minikti :KK43:(( ama insan yinede hevesleniyor sanırım dr ilaç verdi 1 hafta ilişkiye girme sonra deneyebilirsin dedi küçük olduğu için ve ben hamile olduğumuda rüyamda gördüm dün gecede düşürdüğümü görmüştüm buğün dr gittim düşmüş dedi aptala malum oluyor galiba bilmiyorum ilk denememizdi zaten hep diyordum bu kadar kolaymıydı die sanırım kendi kendime nazar ettim
Deme öyle canım.. bende nazara inanırım ama; bu hayatta yiyecek ekmekleri olsaydı illaki bir şekilde gelirlerdi dünyaya .
üstelik çok minikmiş belkide sadece kese idi senin ki..
ama gene de insan üzülmeden kendini alamıyor.. hak veriyorum sana.. bana 3 ay yasak.. mesela seninki gene iyi :)

Canım selam düşük yapmamışsın kimyasal gebelik yaşamışsın yanlış anlama bu demek değildir ki acın hafif.
ama şükür et kalp atışı duyup, cinsiyet bile bilip bunu yaşayanlar hatta Allah korusun ama doğumda kaybedenler var.
Allah beteriyle sınamasın seni, hayırlısıyla yine olur.
Geçmiş olsun
Ben dün gece rüyamda gördüm dr kimyasal gebelik yaşamışsın dıyordu ve bgn dr düşük yaptığımı söyledi çok tuhaf evet çok büyük değildi oluşmamıştı ama insan ilk günden beri o psikolojiye giriyor acı ayni yani

Back