- 26 Eylül 2024
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi uzgunkarakter
Merhabalar, içimi dökmek için yazıyorum zira anlatabileceğim kimse yok . Yakın zamanda düşük yaptım. Bekliyordum zaten sancılarım sıklaşınca acile gittim apar topar, tıpkı doğum gibiydi ve ağrı kesici serumu takamadan düşük gerçekleşti. Takdiri ilahi kabullendim ama üzüldüğüm başka şeyler oldu. Hamileliğimi kimseye söylememiştik, sağlıklı olduğunu öğrenene kadar bekleyecektik. Düşük sebebiyle kanamalarımın başladığı günlerde eş ailesinin de çok sevdiği bir akrabası vefat etti. Mecburen o sancılarla orada bulunmak durumunda kaldım, normal karşıladım ama asıl düşük yaptığım gün acilde berbat haldeydim. Cenaze evine gidecektik o günde, kendi ailemde baş sağlığına gelecekti. Eşime ailelere söyleyelim iyi değilim desemde, şimdi üzülürler söylemeyelim dedi ve mecbur gittim oradan da kayınvalidelere gittim, hizmet ettim, ruh gibiydim. O an eşime hak versem de şimdilerde çok kırıldığımı farkediyorum. Sırf birileri bana üzülecek diye ben o gün üzüntümü, acımı gömüp yüzüme bir tebessüm yerleştirmeye çalıştım. Ne gerek vardı diyorum bu kadar fedakarlığa. Eş ailesi çok duygusallar en küçük şeyde koyveriyorlar eşim kıyamadı ailesinin üzülmesine diye düşünüyorum. Düşük anında da beraberdik her şeyi birlikte gördük, yaşadık ona rağmen.. ailelere hastayım dersin dedi geçti. Çok vesveseliyim sanırım. Belki de olması gereken buydu, duygusallık hakim fazlaca.