Merhaba hocam, ben temmuz 4 de kürtaj oldum. 8 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu öncesinde de kanamam olmustu. Bebeğin genetik sonucu normal cıktı. Hani hep denir ya bebek anomalili olduğu için düşmüştür diye kromozom anomalisi olmadığına göre bu benim bebeğim için geçerli değilmi? Yoksa başka anamolisi de olabilir mi? Çünkü bebgeğim sağlıklı ise bu sefer ben korkuyorum altında baska bi neden mi var ve ben yine aynı şeyi yaşarmıyım diye. Esim ve benden de kromozom analizi için kan alındı. Benim isteğim üzere faktör v testi yapıldı. Fakat sonuçlar daha cıkmadı. Kendi doktorum bunlara hiç gerek yoktu istediğin zaman hamillelik düşüne bilirsin dedi. Başka bi dr da 3 ay bekle folic asit ve günde 1 kez coraspirin kullan bu arada dedi. Kafam karıştı size danısmak istedim. Şimdi ben o kadar cok bebek istiyorum ki 2 adet dönemim geçmis oluyor yumurtlama tarihine kadar esim ve benim genetik sonucumuz çıkmıs oluyor ama pıhtılaşma çıkmamış oluyor. Bana ne önerirsiniz? Beklemeli miyim yoksa korunmayı bırakabilirmiyim? İlaç kullanmalımıyım. eğer pıhtılaşma sorunu varsa hamile kalmadan öncemi tedaviye başlanmalı? tesekkürlerrr
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Düşük yaptım tekrar hamile kalmak istiyorum
- Konu Sahibi eylulmavi
- Başlangıç Tarihi