bende ilk kez düşük yaptım tek basima o evdeydim ailem uzak bir şehirde çok korktum.Düşük riski vardı o gün yeni öğrendim ayni gün deprem oldu esimde görevlendirme ile deprem bölgesine gitmek zorunda kaldı gece aradılar görev vermişler esim benim durumu bahsetti ama geçici müdürü kabul etmedi seni sikayet ederim dedi yolladı. Esim gittik den 1hafta sonra beta hcg degelerim yeteri kadar yükselmedi. O gidince strese girdim değerler yükselmedi ve düşük yaptım tek başımaydim sansima bir akrabasi ayni şehirdeyim o bana cok yardimci oldu esim yanımda olmadığı için ona kırıcı mesaj attım bu yüzden tartışıyoruz. Bana sen ne kötüsün diyor ben orada çalışıyorum sen benim kanamam var deyip beni uzakta stres ediyorsun diyor. Buna benzer olaylar sizce ne yapmalıyım benim bebeğim hcg stresten azaldığını düşünüyorum öncesinde yolk kesesi oluşmuştu fetal pol kalinlasma da vardı aniden o gidince azalmaya başladı.
Çok geçmiş olsun... Ben de bir kimyasal yaşadım. Ama böyle olacağını bilemezdiniz ki, ne sen ne eşin. Ben mesela eşimle kahvaltı yaparken kanama geçirdim, hem de 2 saat sonra doktorda ilk randevumuz vardı, beraber gidecektik, kahvaltıda saat geçmedi resmen heyecandan. Doktora gidemeden düştü.. Bence eşine yüklenme, sağlıksız gebelikmiş ki düşmüş.Düşük riski vardı o gün yeni öğrendim ayni gün deprem oldu esimde görevlendirme ile deprem bölgesine gitmek zorunda kaldı gece aradılar görev vermişler esim benim durumu bahsetti ama geçici müdürü kabul etmedi seni sikayet ederim dedi yolladı. Esim gittik den 1hafta sonra beta hcg degelerim yeteri kadar yükselmedi. O gidince strese girdim değerler yükselmedi ve düşük yaptım tek başımaydim sansima bir akrabasi ayni şehirdeyim o bana cok yardimci oldu esim yanımda olmadığı için ona kırıcı mesaj attım bu yüzden tartışıyoruz. Bana sen ne kötüsün diyor ben orada çalışıyorum sen benim kanamam var deyip beni uzakta stres ediyorsun diyor. Buna benzer olaylar sizce ne yapmalıyım benim bebeğim hcg stresten azaldığını düşünüyorum öncesinde yolk kesesi oluşmuştu fetal pol kalinlasma da vardı aniden o gidince azalmaya başladı.
Eşiniz haklı geldi. Ne yapsın adam.Düşük riski vardı o gün yeni öğrendim ayni gün deprem oldu esimde görevlendirme ile deprem bölgesine gitmek zorunda kaldı gece aradılar görev vermişler esim benim durumu bahsetti ama geçici müdürü kabul etmedi seni sikayet ederim dedi yolladı. Esim gittik den 1hafta sonra beta hcg degelerim yeteri kadar yükselmedi. O gidince strese girdim değerler yükselmedi ve düşük yaptım tek başımaydim sansima bir akrabasi ayni şehirdeyim o bana cok yardimci oldu esim yanımda olmadığı için ona kırıcı mesaj attım bu yüzden tartışıyoruz. Bana sen ne kötüsün diyor ben orada çalışıyorum sen benim kanamam var deyip beni uzakta stres ediyorsun diyor. Buna benzer olaylar sizce ne yapmalıyım benim bebeğim hcg stresten azaldığını düşünüyorum öncesinde yolk kesesi oluşmuştu fetal pol kalinlasma da vardı aniden o gidince azalmaya başladı.
Ben tek başıma kaldım öyle onada canim sıkıldı acaba stres mi etkiledi çünkü o gidince benim hormon hcg yükselmiş ama çok azl yükselmişti. bilmediğim bir sehir yeni tasindim ağustosta doktor bile bilmezdim tek kaldım sehir dışında çıktı ustelik.Çok geçmiş olsun... Ben de bir kimyasal yaşadım. Ama böyle olacağını bilemezdiniz ki, ne sen ne eşin. Ben mesela eşimle kahvaltı yaparken kanama geçirdim, hem de 2 saat sonra doktorda ilk randevumuz vardı, beraber gidecektik, kahvaltıda saat geçmedi resmen heyecandan. Doktora gidemeden düştü.. Bence eşine yüklenme, sağlıksız gebelikmiş ki düşmüş.
sehir dışına çıktı tek basima kaldim korktum birde ikamet ettiğim sehirde tadigumda fazla yok yeni tasindim sayılır 4 ay oldu.Eşiniz haklı geldi. Ne yapsın adam.
Hala bir suçu yok keyfi gitmedi gönderilde üstelik durumunuzu anlattığı halde umarım farkındasınızdrsehir dışına çıktı tek basima kaldim korktum birde ikamet ettiğim sehirde tadigumda fazla yok yeni tasindim sayılır 4 ay oldu.
Ben rapor al acilden alalım dedim tek başımayım dedim. neyse artik olan oldu tek basima hep kaldim biz kaç zamanda yarı sehirlerde yaşadık o zamanda isinden izni az olurdu belli zamanlarda gorusurduk hep aynı olduHala bir suçu yok keyfi gitmedi gönderilde üstelik durumunuzu anlattığı halde umarım farkındasınızdr
Hiç öyle düşünme canım, hcg stresle yükselen veya düşen bir şey değil. Sağlıklı-sağlıksız gebelikle alakalı sadece. Bence eşine karşı daha yumuşak ol, psikolojik olarak kötü olduğun için yükselmiş olabilirsin, biraz alttan al.Ben tek başıma kaldım öyle onada canim sıkıldı acaba stres mi etkiledi çünkü o gidince benim hormon hcg yükselmiş ama çok azl yükselmişti. bilmediğim bir sehir yeni tasindim ağustosta doktor bile bilmezdim tek kaldım sehir dışında çıktı ustelik.
Eşiniz yüzünden mi düşük yaptığınızı düşünüyorsunuz ?? Geçmiş olsun zor birşey bu yaşadığınız ama eşinizin ne suçu var?? Kendiniz söylüyorsunuz müdür kabul etmemiş.. Ne yapacaktı eşiniz??? Madem öyle bende işi bırakıyorum mu diyecekti?? Kolay mı bulunuyor bu zamanda yeni bir iş hele ki piyasa zaten ortada.. Sizi anlamaya çalışıyorum ama maalesef anlam veremiyorum eşiniz çalışırken ona kanamanız olduğunu söylemeniz eşinize stresten başka birşey kazandırmamış.. Siz maalesef yine yalnızdınız keşke bir yolu olsaymış ama olmamış işte.. Bence sakin olun ve eşinizi suçlamaktan vazgeçin..Düşük riski vardı o gün yeni öğrendim ayni gün deprem oldu esimde görevlendirme ile deprem bölgesine gitmek zorunda kaldı gece aradılar görev vermişler esim benim durumu bahsetti ama geçici müdürü kabul etmedi seni sikayet ederim dedi yolladı. Esim gittik den 1hafta sonra beta hcg degelerim yeteri kadar yükselmedi. O gidince strese girdim değerler yükselmedi ve düşük yaptım tek başımaydim sansima bir akrabasi ayni şehirdeyim o bana cok yardimci oldu esim yanımda olmadığı için ona kırıcı mesaj attım bu yüzden tartışıyoruz. Bana sen ne kötüsün diyor ben orada çalışıyorum sen benim kanamam var deyip beni uzakta stres ediyorsun diyor. Buna benzer olaylar sizce ne yapmalıyım benim bebeğim hcg stresten azaldığını düşünüyorum öncesinde yolk kesesi oluşmuştu fetal pol kalinlasma da vardı aniden o gidince azalmaya başladı.
E kalın, ne olacak?Ben tek başıma kaldım öyle onada canim sıkıldı acaba stres mi etkiledi çünkü o gidince benim hormon hcg yükselmiş ama çok azl yükselmişti. bilmediğim bir sehir yeni tasindim ağustosta doktor bile bilmezdim tek kaldım sehir dışında çıktı ustelik.
Bence psikolojin iyi değil bir psikoloğa git.. Önemli bir olay oldu deprem oldu ve adam zorunlu görev ile gönderildi.. Müdür şikayet ederim dedi.. işten atılsa daha mı iyi olacaktı ? Sağlıklı düşünce sisteminiz yok üzgünüm.. Bir suçlu aradınız ve kolaya kaçıp eşinizi buldunuz.Ben rapor al acilden alalım dedim tek başımayım dedim. neyse artik olan oldu tek basima hep kaldim biz kaç zamanda yarı sehirlerde yaşadık o zamanda isinden izni az olurdu belli zamanlarda gorusurduk hep aynı oldu
Bu dönemlerde insan her şeye yoruyor düşüğü ama emin ol sağlıklı embriyo ne olursa olsun düşmüyor. Sağlıksızsa gidiyor böyle, eşin bilerek yapmamış zaten mecburi olmuş bence hayırlısı buymuş diye düşünmelisin artıkDüşük riski vardı o gün yeni öğrendim ayni gün deprem oldu esimde görevlendirme ile deprem bölgesine gitmek zorunda kaldı gece aradılar görev vermişler esim benim durumu bahsetti ama geçici müdürü kabul etmedi seni sikayet ederim dedi yolladı. Esim gittik den 1hafta sonra beta hcg degelerim yeteri kadar yükselmedi. O gidince strese girdim değerler yükselmedi ve düşük yaptım tek başımaydim sansima bir akrabasi ayni şehirdeyim o bana cok yardimci oldu esim yanımda olmadığı için ona kırıcı mesaj attım bu yüzden tartışıyoruz. Bana sen ne kötüsün diyor ben orada çalışıyorum sen benim kanamam var deyip beni uzakta stres ediyorsun diyor. Buna benzer olaylar sizce ne yapmalıyım benim bebeğim hcg stresten azaldığını düşünüyorum öncesinde yolk kesesi oluşmuştu fetal pol kalinlasma da vardı aniden o gidince azalmaya başladı.
Benimdde depremden sonra sancılarım oldu hastaneye gittim düşük tehlikesi dediler ertesi günüde lekelenme başladı tekrar gittim ilaç verdiler kullandım günlerce sürdü bu leke çok korktum bebeğime bişey olacak diye . Sizinde korkudan dolayı olmuştur aynı benim gibi streste belki üstüne eklenmiştir en doğrusunu Allah bilir .. bence elinde olsaydı eşiniz sizin yanında olmayı tercih ederdi bide zaten genelde sağlıksız olduğu için de oluyor depremde de zaten benim gibi çok korktuysanız o mutlaka çok etkilemiştir bu üzücü şeyin üstüne birde bence eşinizle tartışmayın derimDüşük riski vardı o gün yeni öğrendim ayni gün deprem oldu esimde görevlendirme ile deprem bölgesine gitmek zorunda kaldı gece aradılar görev vermişler esim benim durumu bahsetti ama geçici müdürü kabul etmedi seni sikayet ederim dedi yolladı. Esim gittik den 1hafta sonra beta hcg degelerim yeteri kadar yükselmedi. O gidince strese girdim değerler yükselmedi ve düşük yaptım tek başımaydim sansima bir akrabasi ayni şehirdeyim o bana cok yardimci oldu esim yanımda olmadığı için ona kırıcı mesaj attım bu yüzden tartışıyoruz. Bana sen ne kötüsün diyor ben orada çalışıyorum sen benim kanamam var deyip beni uzakta stres ediyorsun diyor. Buna benzer olaylar sizce ne yapmalıyım benim bebeğim hcg stresten azaldığını düşünüyorum öncesinde yolk kesesi oluşmuştu fetal pol kalinlasma da vardı aniden o gidince azalmaya başladı.
benim kese şekli sorun varmış o deprem olduğu gün doktor bu sorunlu kürtajla alalım dedi ben istemedim o gecede eşimi göreve çağırdılar ama benzer olay şubatta yine oldu taynim çıkmadı rapor aldım esimin yanıma geldim yine elazig depreminde yolladılar bende geri döndüm. sürekli her depremde bu başta gidiyor bu sefer özel durumu söyledi vekalet bakan mudur izin vermedi bu haksızlık degilmi biz 2 yildir da uzak şehirlerde git gel yapıyoruz.Benimdde depremden sonra sancılarım oldu hastaneye gittim düşük tehlikesi dediler ertesi günüde lekelenme başladı tekrar gittim ilaç verdiler kullandım günlerce sürdü bu leke çok korktum bebeğime bişey olacak diye . Sizinde korkudan dolayı olmuştur aynı benim gibi streste belki üstüne eklenmiştir en doğrusunu Allah bilir .. bence elinde olsaydı eşiniz sizin yanında olmayı tercih ederdi bide zaten genelde sağlıksız olduğu için de oluyor depremde de zaten benim gibi çok korktuysanız o mutlaka çok etkilemiştir bu üzücü şeyin üstüne birde bence eşinizle tartışmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?