• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusuk yaptım esim yanımda değildi çok ağrıma gidiyor?

Düşük riski vardı o gün yeni öğrendim ayni gün deprem oldu esimde görevlendirme ile deprem bölgesine gitmek zorunda kaldı gece aradılar görev vermişler esim benim durumu bahsetti ama geçici müdürü kabul etmedi seni sikayet ederim dedi yolladı. Esim gittik den 1hafta sonra beta hcg degelerim yeteri kadar yükselmedi. O gidince strese girdim değerler yükselmedi ve düşük yaptım tek başımaydim sansima bir akrabasi ayni şehirdeyim o bana cok yardimci oldu esim yanımda olmadığı için ona kırıcı mesaj attım bu yüzden tartışıyoruz. Bana sen ne kötüsün diyor ben orada çalışıyorum sen benim kanamam var deyip beni uzakta stres ediyorsun diyor. Buna benzer olaylar sizce ne yapmalıyım benim bebeğim hcg stresten azaldığını düşünüyorum öncesinde yolk kesesi oluşmuştu fetal pol kalinlasma da vardı aniden o gidince azalmaya başladı.
Gecmis olsun. İki defa dusuk yasadim evet kolay degil ama kimsenin sucu da degil. Bence duygusalliktan dolayi esinize acimasiz davraniyosunuz. Hcg nin stres ile bir alakasi yok. Saglikli olan gebeliklerde zaten cok duzenli yukseliyor. Bebek sagliksizsa hcg dengesiz yukseliyor. İki dusugumdede yasadim bunu. Esiniz keyfi olarak yaninizda degilmis gbi davranmayin aranizin acilmasina sebep olur. Bu zor sureci el ele vererek atlatmak varken illa bir gunah kecisi aramayin. Neticede verende alanda Allah. Dusuklerin cok buyuk bir kesiminde bebekte buyuk saglik sorunlari oluyormus yasamini devam ettiremeyecek duzeyde ve vucut bu bebekleri atiyormus. Doganin bir duzeni olarak dusun. Esine saril ve bu olayi gecmiste birak. Bedenen biz yasiyoruz diye sadece biz kadinlarin cani yanmiyor o da evladini kaybetti. 🌸🌸🌸

Gecmis olsun. İki defa dusuk yasadim evet kolay degil ama kimsenin sucu da degil. Bence duygusalliktan dolayi esinize acimasiz davraniyosunuz. Hcg nin stres ile bir alakasi yok. Saglikli olan gebeliklerde zaten cok duzenli yukseliyor. Bebek sagliksizsa hcg dengesiz yukseliyor. İki dusugumdede yasadim bunu. Esiniz keyfi olarak yaninizda degilmis gbi davranmayin aranizin acilmasina sebep olur. Bu zor sureci el ele vererek atlatmak varken illa bir gunah kecisi aramayin. Neticede verende alanda Allah. Dusuklerin cok buyuk bir kesiminde bebekte buyuk saglik sorunlari oluyormus yasamini devam ettiremeyecek duzeyde ve vucut bu bebekleri atiyormus. Doganin bir duzeni olarak dusun. Esine saril ve bu olayi gecmiste birak. Bedenen biz yasiyoruz diye sadece biz kadinlarin cani yanmiyor o da evladini kaybetti. 🌸🌸🌸
cok haklısınız bende biraz gevşedi artik stres yaptı sandım ama öncesinde doktor iyi değil gelişmez demisti bazen olmadi mi olmuyor ben folik asit aldım spor yapıyordum yumurtalık gelişimi için qenzim 10 kullandim probolis falan ama olmayınca olmuyormuss

Düşük riski vardı o gün yeni öğrendim ayni gün deprem oldu esimde görevlendirme ile deprem bölgesine gitmek zorunda kaldı gece aradılar görev vermişler esim benim durumu bahsetti ama geçici müdürü kabul etmedi seni sikayet ederim dedi yolladı. Esim gittik den 1hafta sonra beta hcg degelerim yeteri kadar yükselmedi. O gidince strese girdim değerler yükselmedi ve düşük yaptım tek başımaydim sansima bir akrabasi ayni şehirdeyim o bana cok yardimci oldu esim yanımda olmadığı için ona kırıcı mesaj attım bu yüzden tartışıyoruz. Bana sen ne kötüsün diyor ben orada çalışıyorum sen benim kanamam var deyip beni uzakta stres ediyorsun diyor. Buna benzer olaylar sizce ne yapmalıyım benim bebeğim hcg stresten azaldığını düşünüyorum öncesinde yolk kesesi oluşmuştu fetal pol kalinlasma da vardı aniden o gidince azalmaya başladı.
Bunun bi degisigini yasadim
Eşim gece çalışıyordu.
Kanamam olduğu gece sabaha karşı saat 4..
Gel dedim; izin alamadım dedi..
O sıralar kafasına göre çekip gelse işten atılabilirdi.. bunu riske etmek istemedi anlaşılan..
Anneni ara onunla hemen gidin acile dedi..
Velhasıl o geceki kırgınlığım , acım hala icimde..

Stres bir çok konuda sağlığa düşman...
Bundan Sonrası sizin için güzel şeyler nasip etsin inşallah..

Yok annem yok ne eşinden ne senden. Bende evde tek başıma düşürdüm kaç kere ilk düşükte de tektim mesela. Stres hiç değil bazı gebeliklerde çok stres olmuşluğum var bazısında aşırı rahat, giden yine gitti. Sağlıksız da olabilir başka bir sorununda olabilir. Durum tamamen hormanal hele de ilkse ilk kez artıyorsa o değerler daha bir tuhaf. Ben aşırı mutlu ve aşırı sinirli oluyorum mesela her seferinde. Burda kader inancını sağlamlaştır boşyere üzme üzülme..

cok haklısınız bende biraz gevşedi artik stres yaptı sandım ama öncesinde doktor iyi değil gelişmez demisti bazen olmadi mi olmuyor ben folik asit aldım spor yapıyordum yumurtalık gelişimi için qenzim 10 kullandim probolis falan ama olmayınca olmuyormuss
Ben tup bebekle hamile kalmistim. Kullandigim onca igne ilac vitamin dusuk onleyiciler takviyeler hicbiri ise yaramadi cunku duşecekse zaten dusecek disardan bisey buna engel olamaz. Ben tamam sonunda bitti tedaviler ohh be hamileyim dedigimde kaybettim sil bastan yaptim. Biz saglikliyiz yine deneriz dedim. Bu surecte olumlu seyleri dusunup onlara tutunmak lazim. Hayatta herzaman kotunun daha kotusu var. Şükredip devam etmeli 😊

1 kimyasal 1 de kalp atışının durması sonucu yapılan kürtaj geçirdim ve kusura bakmayın ama abarttığınızı düşünüyorum.
Adamın üstüne vebal yüklüyorsunuz etmeyin, günahtır.

Psikolojik olarak durumunuz pek iyi degil normal olarak ama bebeginiz tutunamamis ve düşmesi stres kaynakli degil. Eşiniz de gorevi geregi gitmis yaptigi iste cok degerli bir is. Bu kadar yüklenmek dogru değil ve o görevdeyken aklinin sizde kalmasini saglamissiniz. Tamam durumunuz zor olabilir ama yakini oradaymis cagirsaydiniz onu ya da bir ambulans cagirip hastanede gecirseydiniz. Esinizde bu durumdan oldukca üzgündür. Ki onlarin psikolijisi Allah yardimcilari olsun isleri zor. Kac cansiz bedenle karşılaşıyorlar. Esinize destek olup o da size olsun yaralarinizi birlikte sarin.

benimde ilk gebeligim düşük ile sonuçlandı ve evde tek idim, esim saglik çalışanı nobette idi.
hastayi birakip gelemezdi bende bunu biliyordum hiçte surat yapmadim.
sizin esinizde afet zamani izin dahi almak istemis alamamis..
yani yaninda olmadi degil olamadı..
gereksiz bi tavir olmuş sizinki kusura bakmayin.
evet evlat kaybi zor duygular karmaşık ama eşinizin elinden gelen birsey yokmuş bu yüzden kendinize esinize evliliginize hiç yere stres yasatmayin.

benimde ilk gebeligim düşük ile sonuçlandı ve evde tek idim, esim saglik çalışanı nobette idi.
evet evlat kaybi zor duygular karmaşık ama eşinizin elinden gelen birsey yokmuş bu yüzden kendinize esinize evliliginize hiç yere stres yasatmayin.msaglikl

saglikla doğum yapın insllah sizi de birse kalmamış insllah saglikla bebeğinizi kucağınıza alırsınız benim gözüm korktu bir sure bebek düşünmem daha yeni bir haftam oldu olacak geçen pazar düşük oldu. bir sure düşünmüyorum ayni şeyleri yaşamak istemiyorum

evet evlat kaybi zor duygular karmaşık ama eşinizin elinden gelen birsey yokmuş bu yüzden kendinize esinize evliliginize hiç yere stres yasatmayin.
saglikla doğum yapın

Adam sanki tatile cikti onu dusunun birde bu neyin egoistligi adama patliyorsunuz uzuntuden baska bisey degil 😖

Eşiniz doğru söylüyor, resmen kötü birisiniz. Suçu olmadığı halde adama vicdan azabı çektirmeye çalışıyorsunuz. Ne oluyor evde yalnız kalınca, eşkiyalar mı basacak evinizi? Hamileliğimin başında canımdan çok sevdiğim anneannem vefat etti, kardeşim kaza geçirdi. Bunlarla düşmeyen bebek şehir dışına giden eş yüzünden hiç düşmez merak etmeyin. Sizinki sadece fazla piremseslik.

Back
X