Düşük yaptım doktor progestan iğnesi verdi

Melekk__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
5
1
1
36
İyi günler arkadaşlar

Pazar günü düşük yaptım. Ağrı ve kanamanın arkasından bebeğimin düştüğünü gördüm. Dün, yani pazartesi günü Kadın doğuma gittim. Durumumu ve düşük yaptığımı anlattım. Ultrasondan baktı ve kese duruyor dedi. Bebekle ilgili hiç bir şey söylemedi. Benimde aklım tam başımda olmadığı için ayrıntılı bir şekilde soramadım. Bana progestan iğnesi verdi ve on gün iğne ol dedi. İğne olmak için aile hekimine gittiğimde bu iğne kesenin düşmesini engeller dedi. Aceba ne yapmam lazım? Aynı durumla karşı karşıya kalan oldu mu?

canım iğne düşüğü engellemek için verilmiş.sıkma canını..bu sırada sürekli yat sol tarafına doğru bununda faydası olur...
ben oğlumuma hamile haberini alır almaz kanamam başlamıştı 3 ay sürdü hiç kalkmadan yattım aylarca.şimi oğluşum 4,5 yaşında..
inşallah kuzucuğun sağlıkla vaktinde kucağında olur stres yapma..

Canım sorunda orada işte ben bebeğimin düştüğünü gördüm. Hatta peçeteyle alıp inceledim. Doktor bana düşmemiş falan demedi. sadece kese duruyor dedi. düşmemiş midir aceba?

Aslında şimdi 8 haftalık olması lazımdı ama, gelişmiyordu. 5 haftalık gibiymiş.

canım stres yapma.gelen kan pıhtısını bebek sanmışsındır belkide..doktor düşmüş olsa sana o iğneyi vermezdi.için rahat olsun..
dediğim gibi yat dilen

canım 8 haftalık bebeğin düştüğünü nasıl gördün ki.. başka doktora da görün istersen.. istersen de doktorunu dinle iğneyi vurul...

Çok şaşkınım kan pıhtısı değildi gerçekten. Gözlerinin ve kollarının çıkacak yerleri bile belliydi.

Çok şaşkınım kan pıhtısı değildi gerçekten. Gözlerinin ve kollarının çıkacak yerleri bile belliydi.
tatlım daha kalp atışı bile yeni başlıyor kolu bacağının çıkış yerini nasıl göreceksin..
kendini psikolojik olarak yıpratıyosun böyle

Aceba o düşen kist falan mıydı? Doktorum hiç kistten bahsetmemişti ama, iyice araştırdım bebek düşse kese durmazmış zaten. Şuan çok şaşkınım. Doktoruma da kızdım. Düzgün bir açıklama yapmamış. Kese duruyor deyince, bende bebek düşmüş kese duruyor anladım. Çok mutluyum, demek hala duruyor bebeğim. Normalde geçen hafta hiç büyümemişti. En son cuma günüydü kontrolüm. Dün yani pazartesi günki ultrason çekiminde büyümüş olduğunu gördüm. Bende bebek düşünce kese yırtılmıştır ondan büyük görünüyordur diye düşünmüştüm. Cuma gün ki ultrason resminde 10,2 mm deydi. Dünkinde 14,1 mm . 3 günde büyümüş. Çok mutlu oldum arkadaşlar bana yol gösterdiniz. siz söylemeseniz ben hala düşük yaptığımı zannediyordum. Çok teşekkür ederim. Kıymetli dualarınızı bekliyorum. ALLAHü teala sizleri de bütün sıkıntılarınızdan feraha kavuştursun inşallahhh!!!

kist falan diye aklını karıştırma ..bak doktora gitmişsın zaten için rahat olsunki bebişte içerde rahat olsun

merhaba arkadaş nasıl konu açacağımı bilmediğim için buradan yazıyorum bende son adet tarihime göre 6 hafta 4 günlük hamileyim bugün baktı doktorum vajinal muayeneyle 1.02 cm bebeğim ama iyi gelişmiyor haftaya tekrar gel kürtaj olabilirsin dedi. 2 haftadır kahverengi hafif lekelenmem var geçen hafta perşembe günü 4609 hcg cumartesi 5308e çıktı ve korkuyorum kürtaj olmak istemiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevirim

Canim öncelikle sakin ol...ve dr gideceğin tarihe kadar kalkmaksızın yat.değerin az artmiş.bu nedenle dr her türlü duruma hazir olmani istiyor.
İnsallah kötü bir durum olmaz ve sağlikla bebisini kucagina alirsin.
Ben ogluma hamileligimi ögrenir ogrenmez aşiri kanamayla yattim hastaneye her an duser yada aliriz dediler 9 ay yattim oğlum zıpir bir sekilde tepemde zıplıyor su anda.kocaman oldu.

Stres yapma herseye hazirlikli ol yinede.ilk basta sorun yasadin diye illa kotu seyler olacak diye bisey yok.

teşekkür ederim canım...

benim bebegimin gelişmiyo olması ne anlama geliyo tam olarak_?benim yatmak dısında ne yapmam gerekiyor,senin kanaman bebeğin gelişmesine engel oldumu peki_?

Canim büyümüyor demek iste gelisme olmazsa almak zorunda kalirlar.simdilik yat dinlen bol su ic.yatarken olabildigince sol tarafina dogru yat.stres yapma morelini bozma hiç.
benim 4 ay kanamam oldu ama şükür gelismemizde sıkinti olmadi..3,5 kg dogdu maallah oģlum..

kafam cok karısık canım cok sıkıldı ve hiç bilmediğim hakim olamadıgım konu.neyse cok tesekkur ederim ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…