Merhaba canım, ben de mayıs ayında düşük yaşadım 6 hafta civariydi.genelde ilk düşükten sonra doktorlar test vs önermiyor büyük olasılıkla bebegin olumsumsal problemiyle ilgili diye. ( eminim bunlari netten bol bol okumuşsundur.benim dinlemedigim uzman kalmadı
)düşükten sonra butun testleri yaptirmak istedim ve dr de onayladı pihtilasma peoblemi var mı diye bakıldı.ve cogu doktorun hic onensemedigi hatta sonucuna bakmadigi gt677 hetero çıktı. Ilk doktorum ikinci hamileliginde corasprin kullanacaksn dedi ama benim dinledigim uzmanlarin hicbiri bu gen heterozigotu icin ilac onermiyor ozellikle erken dusuklerde anneden kaynaklanan prob.ziyade bebek anormallikleri diyorlar.tabii bu testler ben de stres yaratti acaba ben de sorun mu var vs diye taktim kafaya.sonra 3 ay denedik olmadi diye baska dr muayeneye gittim o da pihtilasma testi yaptirmama kizdi sadece sende stres yaratir gençsiniz 1 2 ay daha deneyin olur dedi.sonuc olarak bu ay tekrar hamile oldugumu ogrendim.eminimki seninde aynisi olacak
ovalasyon takibi yapsan her seyi denk getirsen bile gebeligin olusmasi %25 ihtimal biraz mucizevi